Değişen koca

Sağol

Az önce Siddet.. diye bir konu actim onu bi okumani tavsiye ediyorum.

DÜZELMEZ, ZANNETMİYORUM... (Benim ki de düzelmemişti çünkü)

Baban arkandaysa kardeşine ne oluyor?
Aklını başına al, adam aciz. İleride ölümle tehdit edileceksin. Şimdi yol yakınken kaç.

Ya aynu venım ilk evliliğimdeki sorunları anlatmışsın. Bende 1 aylık evlıyken şiddet gördüm. Alyansımda 2 kere alındı satıldı. Ben boşandım ama

Allah aşkına şaka mısınız ya daha 15 günlük evliyken şiddet görüyorsunuz alyansınız satılıyor, ve bu adamdan hamile kalıyorsunuz haa kesin kazayla olmuştur dimi. 3 aydır şiddetim her türlüsü var 2-3 gün iyi ya düzelir mi diyorsunuz ne diyeyim ki sen yap çocuğu otur düzelir diye bekle olur mu. Doğuracağınız çocuğa yazık nedir bu kaçarak falan mı evlendiniz ailenizde mi yk sahip çıkacak?

Canım benim ya senin yaşadıklarının aynısı benim basimada geldi daha dün konu açtım bende tek fark hamile değilim vede bana daha birebir vurmadı kolumu falan benim de sıktı altinlarimi almaya çalıştı vermeyince de kadınlar böyle şeylere karışmaz biz sana sorduk diyr hata mi yaptık dedi nice kavgalar rezillikler olundi dedigim gibi hamilelik kötü olmuş bana da bebek diye ısrar ediyorlar esim ve ailesi çocuk olsun düzelir evlilik diyen de var ben güvenmiyorum ama eşimin ısrarları üzerine korunmuyoruz da senin için çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırlısıyla inşallah

Düşük yaptım . bilmiyorum ben de napıcamı şaşırdım. Ve beni dövmediğini idda ediyor kolumu sıkması eliyle karnıma vurması dayak değilmiş
Siz de bi gün parmağınızı adamın gözüne sokup malum yerlerine yumruk atıp ama bunlar dayak değil desenize

Çocuk kazayla olmadı . Severek evlendim. Ailem yanımda bı tek kardeşim sorun çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…