Boşancam diyince ağlayıp yalvarıyor bilmiyorum napicam
Bu cevaba istemsizce güldüm. Doğru soze ne denir.Alkisliyorum.N.h düzelir
Ben onu tanıyamamişim evlenmeden önce çok iyiydiEşini en iyi sen tanırsın. Düzelebileceğine ihtimal veriyor musun gerçekten, yoksa boşanma cesaretin olmadığından bizden destek almak için mi açtın konuyu.. Ona göre yorumlar şekillenir.
Destek almak içinEşini en iyi sen tanırsın. Düzelebileceğine ihtimal veriyor musun gerçekten, yoksa boşanma cesaretin olmadığından bizden destek almak için mi açtın konuyu.. Ona göre yorumlar şekillenir.
Korunuyorum artık ondan çocuk istemiyorumhayırlısı olmuş,
bebek daha karnınızda dayak yemeye başlamış, doğsa ona da tekme tokat dalar sonra da dövmedim ki derdi.
bundan sonrası için iyi korunun, boşanmayacaksanız bile bu hayata masum bir yavruyu ortak etmeyin, kimse böyle bir babayı haketmez.
Sağol hakkımızda hayırlısı olsunBoşanmak kolay değil allah yardımcınız olsun bende çok çok ağır sorunlar yaşıyorum kolay olsaydı ben boşanırdım.
Yaşınız da büyük o yüzden çocuk yapmışsınız belki düzeninizi de bozma istemiyorsunuz. Ama bence çocuk için acele etmeyin biraz bekleyin bakın bende 30 yaşındayım ve iki senelik evliyim tüm arkadaşkarım anne oldu içim gidiyor onlara bakınca ama dayanmak zorundayım kendim için o çocuğun geleceği için şu an yapmamak en iyisi. Ne yapalım bizim de kaderimiz böyleymiş. Biz bunu daha karmaşık hale getirmeyelim
Evet depresyona girdimikinizin de psikolojik tedaviye ihtiyacı var. zira sen de katiline aşıksın resmen. 15. günde dövmeye başlayan adamı o gün bırakıp gitmiyor bir de üstüne hamile kalıyor ve belki de şiddet görmen sebebi ile düşük yapma ihtimalinin olduğu adam için napıcam bilmiyorum demek normal bir ruh hali değil çünkü..
bedava dayak bol hakaret full eğlence .. boşanırsa elinden alınacak tabiki ağlarBoşancam diyince ağlayıp yalvarıyor bilmiyorum napicam
Of bana diyor ki ben seni dövmüyorum .dövsem ağzın burnun kan içinde kalır .ablam dayak yiyor .boşancam demiyor . sana noluyor diyor.bedava dayak bol hakaret full eğlence .. boşanırsa elinden alınacak tabiki ağlar
illaki kemiklerini kırması gerekmiyor. bana göre en hafif vurmak bile şiddettir.Of bana diyor ki ben seni dövmüyorum .dövsem ağzın burnun kan içinde kalır .ablam dayak yiyor .boşancam demiyor . sana noluyor diyor.
Neyi bekledeğimi bilemiyorum . evlenmeden önce çok iyiydi.Kesinlikle düzelir hemde var ya nasıl güzel düzelir.
Vurmuyordur o seviyordur siz öyle sanıyorsunuzdur.
Kolunuzu sıkmıyordur sahipleniyordur.
Ya da beğendiğiniz bir dövme varsa nasıl duracak ona bakıyordur size iyilik için yani.
O bebek de asla size vurduğu için düşmemiştir.
Böyle kırlarda el ele neşe içerisinde kahkahalarla koşar koşar koşarsınız gelecek güzel günlere...
Artık tanımış oldun. Gerçek yüzünü evlenince göstermiş işte. Sana acımamış, evladına da acımamış. Yaptığını da kabul etmiyor. Bir de tehdit ediyor. Ağır psikolojik sorunları var. Can güvenliğin yok senin.Ben onu tanıyamamişim evlenmeden önce çok iyiydi
Kafam çok karışık .ailKarnına vurdu öyle mi
Sen de hala neden düzeldi acaba, böyle devam eder mi diye kendi içinde onu mu aklıyorsun...
bilemedim
sen söyle, düzelir mi.....
illaki kemiklerini kırması gerekmiyor. bana göre en hafif vurmak bile şiddettir.
illaki kemiklerini kırması gerekmiyor. bana göre en hafif vurmak bile şiddettir.
Çok sağol babam yanım da ama kardeşim değilArtık tanımış oldun. Gerçek yüzünü evlenince göstermiş işte. Sana acımamış, evladına da acımamış. Bir de tehdit ediyor. Ağır psikolojik sorunları var.
Sana destek olacak bir aile büyüğün varsa onunla konuş. Her şeyi anlat. Acilen. Bunun başka yolu yordamı yok malesef.
Allah yardımcın olsun.
Korkuyo ayriKarnına vurdu öyle mi
Sen de hala neden düzeldi acaba, böyle devam eder mi diye kendi içinde onu mu aklıyorsun...
bilemedim
Korkudan düzeldi ama nereye kadarKarnına vurdu öyle mi
bilemedim
Çok sağolArtık tanımış oldun. Gerçek yüzünü evlenince göstermiş işte. Sana acımamış, evladına da acımamış. Yaptığını da kabul etmiyor. Bir de tehdit ediyor. Ağır psikolojik sorunları var. Can güvenliğin yok senin.
Sana destek olacak bir aile büyüğün varsa onunla konuş. Her şeyi anlat. Acilen. Bunun başka yolu yordamı yok malesef.
Allah yardımcın olsun.
Senin boşanmaya niyetin yok.Neyi bekledeğimi bilemiyorum . evlenmeden önce çok iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?