Değişen koca

Boşanmak kolay değil allah yardımcınız olsun bende çok çok ağır sorunlar yaşıyorum kolay olsaydı ben boşanırdım.
Yaşınız da büyük o yüzden çocuk yapmışsınız belki düzeninizi de bozma istemiyorsunuz. Ama bence çocuk için acele etmeyin biraz bekleyin bakın bende 30 yaşındayım ve iki senelik evliyim tüm arkadaşkarım anne oldu içim gidiyor onlara bakınca ama dayanmak zorundayım kendim için o çocuğun geleceği için şu an yapmamak en iyisi. Ne yapalım bizim de kaderimiz böyleymiş. Biz bunu daha karmaşık hale getirmeyelim

Boşancam diyince ağlayıp yalvarıyor bilmiyorum napicam

ikinizin de psikolojik tedaviye ihtiyacı var. zira sen de katiline aşıksın resmen. 15. günde dövmeye başlayan adamı o gün bırakıp gitmiyor bir de üstüne hamile kalıyor ve belki de şiddet görmen sebebi ile düşük yapma ihtimalinin olduğu adam için napıcam bilmiyorum demek normal bir ruh hali değil çünkü..

Eşini en iyi sen tanırsın. Düzelebileceğine ihtimal veriyor musun gerçekten, yoksa boşanma cesaretin olmadığından bizden destek almak için mi açtın konuyu.. Ona göre yorumlar şekillenir.
Ben onu tanıyamamişim evlenmeden önce çok iyiydi
Eşini en iyi sen tanırsın. Düzelebileceğine ihtimal veriyor musun gerçekten, yoksa boşanma cesaretin olmadığından bizden destek almak için mi açtın konuyu.. Ona göre yorumlar şekillenir.
Destek almak için

Korunuyorum artık ondan çocuk istemiyorum

Sağol hakkımızda hayırlısı olsun

Evet depresyona girdim

Kesinlikle düzelir hemde var ya nasıl güzel düzelir.
Vurmuyordur o seviyordur siz öyle sanıyorsunuzdur.
Kolunuzu sıkmıyordur sahipleniyordur.
Ya da beğendiğiniz bir dövme varsa nasıl duracak ona bakıyordur size iyilik için yani.
O bebek de asla size vurduğu için düşmemiştir.
Böyle kırlarda el ele neşe içerisinde kahkahalarla koşar koşar koşarsınız gelecek güzel günlere...

bedava dayak bol hakaret full eğlence .. boşanırsa elinden alınacak tabiki ağlar
Of bana diyor ki ben seni dövmüyorum .dövsem ağzın burnun kan içinde kalır .ablam dayak yiyor .boşancam demiyor . sana noluyor diyor.

Karnına vurdu öyle mi
Sen de hala neden düzeldi acaba, böyle devam eder mi diye kendi içinde onu mu aklıyorsun...
bilemedim
sen söyle, düzelir mi.....

Neyi bekledeğimi bilemiyorum . evlenmeden önce çok iyiydi.

Ben onu tanıyamamişim evlenmeden önce çok iyiydi
Artık tanımış oldun. Gerçek yüzünü evlenince göstermiş işte. Sana acımamış, evladına da acımamış. Yaptığını da kabul etmiyor. Bir de tehdit ediyor. Ağır psikolojik sorunları var. Can güvenliğin yok senin.
Sana destek olacak bir aile büyüğün varsa onunla konuş. Her şeyi anlat. Acilen. Bunun başka yolu yordamı yok malesef.
Allah yardımcın olsun.

Karnına vurdu öyle mi
Sen de hala neden düzeldi acaba, böyle devam eder mi diye kendi içinde onu mu aklıyorsun...
bilemedim
Kafam çok karışık .ail
illaki kemiklerini kırması gerekmiyor. bana göre en hafif vurmak bile şiddettir.
illaki kemiklerini kırması gerekmiyor. bana göre en hafif vurmak bile şiddettir.
Çok sağol babam yanım da ama kardeşim değil

Karnına vurdu öyle mi
bilemedim
Korkuyo ayri
Karnına vurdu öyle mi
bilemedim
Korkudan düzeldi ama nereye kadar

Çok sağol

Neyi bekledeğimi bilemiyorum . evlenmeden önce çok iyiydi.
Senin boşanmaya niyetin yok.
O yüzden bu dayakların artan ivmesi ve psikolojik şiddetle baş başasın.
Gönül ister ki kurtul.
Ama sende o cesaret yok.
O yüzden bence buradan medet umma.
Kimse sana sihirli bir formül söylemeyecek büyülü bir söz söylemeyecek.
Tek çaren boşanmak.
İsmini söyle de tv de duyarsak arkandan bir fatiha okuyalım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…