- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
- 53
- Konu Sahibi Aylak hatun
-
Neden ? Yani neden dik duramiyorsun. Bir cinnete bakar herseyi bu gidisati degistirmen. Ilk yazdiginda ben de yanlis anladim seni sonradan anladim. Neden karsisinda susuyorsun. Iki kucuk cocugun var senin. Al karsina konus. Analayacak gibi degilse deli numarasi yapBIzde sefer tası var yine de dediğini gibi suya tutsa bari keşke ben sizin gibi dik duramıyorum ki bırak yakinmayi konusunu bile etmiyorum kendi kendimi yiyorum.
Niye dışarıdan yesin ki? Dışarıdaki yemekler çok sağlıksız, ne güzel ev yemeği yiyor işte adam. Ayrıca tutumluluk açısından da iyi bu durum. Ben bir sorun göremedim.
Yoo, genel intiba o yönde değil. Siz üşeniyorsunuz sadece. Ben çocuklu ve çalıştığım halde eşimle ikimizin öğle yemeğini evde hazırlardım. Ev yemeğiyle dışarıda yenilen bir miBen cimrilik olarak algılıyorum çünkü genel intiba o yönde pandemiyle alakalı bir durum değil
Cimrilik derken eve de aldıkları kit kanaat yetiyorsa cimriliktir ama eve bol bol alıp evde yiyorsa bu cimrilik değildir. Anlayışlı bir insansa ev yemekleri yapan bir yerle anlassın illa ev yemeği istiyorsa ama sanırım sanki siz bunaldığınız için böyle bir başlık acmissinizBen cimrilik olarak algılıyorum çünkü genel intiba o yönde pandemiyle alakalı bir durum değil
Kizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Onu da yapanı gördüm malzeme gidiyor diye :) O yüzden sordum.Kendi hazirlasa ben niye dert edineyim ki ?
Canım bence alınma kızma ama yanlış düşünüyorsun. Ev yemeği gibi olmuyor. Ben dışarda her gün yiyemem. Ev hanımıymışsın zaten akşam bir kap fazla yap aynı pişirdiğin yemekten biraz fazla pişir yanına koy. Ne güzel bak senin yemeklerini beğeniyor ki vazgeçemiyor. Beğenmese her gün dışarıda yerdiKizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Ewt iletişime açık değil maalesef ben de kavgadan hiç haz etmem ama sizin gibileri takdir ederim kavga çıkacaksa cikmaliNeden ? Yani neden dik duramiyorsun. Bir cinnete bakar herseyi bu gidisati degistirmen. Ilk yazdiginda ben de yanlis anladim seni sonradan anladim. Neden karsisinda susuyorsun. Iki kucuk cocugun var senin. Al karsina konus. Analayacak gibi degilse deli numarasi yapbir sure gercekten delirdigini sanir. Ama yeni duzene alisir. Ayy sinir oluyorum boyle hoduklere. Simdi diyceksin ki size kolay bunlari soylemek. Eminim sen biraz sesini cikarsan ustune yurur bu senin. Of ki of
Sağlıklı beslenmek istiyor sizin de hem keseniz hem eşinizin sağlığı açısından sevinmeniz gerekirdi benceKizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Canım bence alınma kızma ama yanlış düşünüyorsun. Ev yemeği gibi olmuyor. Ben dışarda her gün yiyemem. Ev hanımıymışsın zaten akşam bir kap fazla yap aynı pişirdiğin yemekten biraz fazla pişir yanına koy. Ne güzel bak senin yemeklerini beğeniyor ki vazgeçemiyor. Beğenmese her gün dışarıda yerdi
Canım bence alınma kızma ama yanlış düşünüyorsun. Ev yemeği gibi olmuyor. Ben dışarda her gün yiyemem. Ev hanımıymışsın zaten akşam bir kap fazla yap aynı pişirdiğin yemekten biraz fazla pişir yanına koy. Ne güzel bak senin yemeklerini beğeniyor ki vazgeçemiyor. Beğenmese her gün dışarıda yerdi
Arada bir kendi bainin çaresine baksa ne ala yani demem o ki ben akşam yemeğini tek olgunluk düşünebilen arada iyi olurduAbinin acilen cicek bocek olayina girmesi lazim germiş cunku fakat soyle dusun o kadar lezzettli elin var kiii lokantalara tercih ediliyorsun kuzum ...ama isin basindan askindir yorgunsundur ki olur 2 cocukla rica et arada da disarda takilsin dinlenirsin
Evde iki çocuk varmış. Bu çocukların düzenli, sağlıklı ve dengeli beslenmesi için zaten o evde günde iki kez yemek yapılıyor olması gerekir. Çocuklara iki öğün aynı şeyi yediremezsiniz, dengesiz olur. E çocuklara yapıyorken adama da bi tas koyuvermek çok mu zor?Millete de ne rahat oh ne güzel yap yedir
Sanki lokanta kadının evi.
O kadar meraklı ise arada kadını dinlendirecek ya da kendi yapacak
Dışarı sağlıksız oldu yok ya
Dışarıda ev yemeği yapan yerler de var
Gayet de nezih yerler.
Paradan korkusuna sabah akşam eziyet.
İnsan yemek yapacam diye hep evde durmak zorunda zaten yemek başlı başına eziyet.
Hani kadına haftanın üç günü yap dese anlicam da her gün çok zor.
Kadın çalışmıyor mu ?Evde iki çocuk varmış. Bu çocukların düzenli, sağlıklı ve dengeli beslenmesi için zaten o evde günde iki kez yemek yapılıyor olması gerekir. Çocuklara iki öğün aynı şeyi yediremezsiniz, dengesiz olur. E çocuklara yapıyorken adama da bi tas koyuvermek çok mu zor?
Kadın da çalışıyor olur, hem çocuk hem ev hem yemek kadının üstünde olur anlarım o zaman. Ama bu şartlarda anlayamıyorum. Çocuklu ev zaten ha bire yemek pişen evdir benim bildiğim.
Benim anladığım kadarıyla çalışmıyor.Kadın çalışmıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?