Degisik bakış açısına ihtiyacım var

Benim eşim de evden götürüyor yemeğini. İş yeri yemek kartı veriyor ama her gün ne yiyeceğim diye düşünmek beni yoruyor diyor eşim. Ve pek de sevmez dışardan yemeği. Yemek kartını market alışverişinde kullanıyoruz bizde
her gün yemek yapıyorum zaten. Ona ayırıyorum birazını. Ne koyarsam koyayım bunu yemem demez. Sizin eşiniz yemek seçiyorsa zorlanırsınız biraz.

BIzde sefer tası var yine de dediğini gibi suya tutsa bari keşke ben sizin gibi dik duramıyorum ki bırak yakinmayi konusunu bile etmiyorum kendi kendimi yiyorum.

BIzde sefer tası var yine de dediğini gibi suya tutsa bari keşke ben sizin gibi dik duramıyorum ki bırak yakinmayi konusunu bile etmiyorum kendi kendimi yiyorum.
Neden ? Yani neden dik duramiyorsun. Bir cinnete bakar herseyi bu gidisati degistirmen. Ilk yazdiginda ben de yanlis anladim seni sonradan anladim. Neden karsisinda susuyorsun. Iki kucuk cocugun var senin. Al karsina konus. Analayacak gibi degilse deli numarasi yap bir sure gercekten delirdigini sanir. Ama yeni duzene alisir. Ayy sinir oluyorum boyle hoduklere. Simdi diyceksin ki size kolay bunlari soylemek. Eminim sen biraz sesini cikarsan ustune yurur bu senin. Of ki of

Ben cimrilik olarak algılıyorum çünkü genel intiba o yönde pandemiyle alakalı bir durum değil
Yoo, genel intiba o yönde değil. Siz üşeniyorsunuz sadece. Ben çocuklu ve çalıştığım halde eşimle ikimizin öğle yemeğini evde hazırlardım. Ev yemeğiyle dışarıda yenilen bir mi

Ben cimrilik olarak algılıyorum çünkü genel intiba o yönde pandemiyle alakalı bir durum değil
Cimrilik derken eve de aldıkları kit kanaat yetiyorsa cimriliktir ama eve bol bol alıp evde yiyorsa bu cimrilik değildir. Anlayışlı bir insansa ev yemekleri yapan bir yerle anlassın illa ev yemeği istiyorsa ama sanırım sanki siz bunaldığınız için böyle bir başlık acmissiniz arada insanın nevri dönüyor 2 çocuk temizlik derken saat bi bakıyorsun 12 adam eve gelecek yemek yiyecek :)

Millete de ne rahat oh ne güzel yap yedir
Sanki lokanta kadının evi.
O kadar meraklı ise arada kadını dinlendirecek ya da kendi yapacak
Dışarı sağlıksız oldu yok ya
Dışarıda ev yemeği yapan yerler de var
Gayet de nezih yerler.
Paradan korkusuna sabah akşam eziyet.
İnsan yemek yapacam diye hep evde durmak zorunda zaten yemek başlı başına eziyet.
Hani kadına haftanın üç günü yap dese anlicam da her gün çok zor.

Ne kadar buyuk bir dert. Aksam yemegini biraz fazla yap. Kalani sabah kendisiyle goturur isyerine.

Canım bence alınma kızma ama yanlış düşünüyorsun. Ev yemeği gibi olmuyor. Ben dışarda her gün yiyemem. Ev hanımıymışsın zaten akşam bir kap fazla yap aynı pişirdiğin yemekten biraz fazla pişir yanına koy. Ne güzel bak senin yemeklerini beğeniyor ki vazgeçemiyor. Beğenmese her gün dışarıda yerdi

Şimdi şöyle ben evli değilim ama benım annem yıllardır bizim dükkana yemek gönderir. Fazla da uzak degıl. Babamda dısardan yemek yemeye hıc alıskın degıldir..
Kac yıl oldu nihayetinde artık annem sıkıldı bu durumdan yoruldu yani. Hem aksam yemeği hem öğle yemeği fılan durmadan mutfakta zaman gecırmekten artık gına geldı kadına.
Sızıde anlıyorum hem ev işleri hem cocuklar vs zorlanıyorda olabilirsiniz ama bu dert bile degıl yani aksamdan fazla yapın, o yemeği koyun yada her zaman degılde belırlı aralıklarla yapın anlasıp konusun aşılmayacak bir problem değil keske bızımde dertlerımiz bundan ıbaret olsa sadece

Ewt iletişime açık değil maalesef ben de kavgadan hiç haz etmem ama sizin gibileri takdir ederim kavga çıkacaksa cikmali

Aksam için yaptıgın yemegı fazla yap oglende onlar gonder. Dısarıda yemek gercekten cok saglıksız oluyor

Sağlıklı beslenmek istiyor sizin de hem keseniz hem eşinizin sağlığı açısından sevinmeniz gerekirdi bence

HHe

Arada bir kendi bainin çaresine baksa ne ala yani demem o ki ben akşam yemeğini tek olgunluk düşünebilen arada iyi olurdu

Evde iki çocuk varmış. Bu çocukların düzenli, sağlıklı ve dengeli beslenmesi için zaten o evde günde iki kez yemek yapılıyor olması gerekir. Çocuklara iki öğün aynı şeyi yediremezsiniz, dengesiz olur. E çocuklara yapıyorken adama da bi tas koyuvermek çok mu zor?

Kadın da çalışıyor olur, hem çocuk hem ev hem yemek kadının üstünde olur anlarım o zaman. Ama bu şartlarda anlayamıyorum. Çocuklu ev zaten ha bire yemek pişen evdir benim bildiğim.

Kadın çalışmıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…