- 6 Aralık 2018
- 429
- 328
- 103
- 39
- Konu Sahibi Aylak hatun
-
Sağlıklı beslenmek istiyor sizin de hem keseniz hem eşinizin sağlığı açısından sevinmeniz gerekirdi bence
Niye dışarıdan yesin ki? Dışarıdaki yemekler çok sağlıksız, ne güzel ev yemeği yiyor işte adam. Ayrıca tutumluluk açısından da iyi bu durum. Ben
Evet kadin çalışmıyor ev kadınıBenim anladığım kadarıyla çalışmıyor.
BoşanKizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Tamam işte çocuklara öğlen yemeği yapmıyor musunuz? Ne yiyor bu bebeler öğlen?Evet kadin çalışmıyor ev kadını
Çocuk da olsa arada yine dinlenmeliBenim anladığım kadarıyla çalışmıyor.
Onu eşiyle arasında çözecek artık. Ben bir şey diyemem o konuda. Ama adamın talebini aşırı bulmadım ben.Çocuk da olsa arada yine dinlenmeli
Benim annemde ev hanimiydi öğlene ayrı aksama ayrı kadinin yıllarca canı çıktı
Nebilim adam haftanin belirli günleri eve dışardan söyleyebilir
Çünkü kolaylık olur.
İlla temiz hijyenik yerler var
Öğle arasina yeri geldimi pide lahmacun yiyoruz.
Çocuklar da yiyebilir
Benim arkadaşlarım mesela köfte patates kızartmaya koştur koştur öğlen arası yemek hazırlamaya gidiyorlar.
Bunlar dışarıdan alinabilir.
E aldırın. Çayıda sen koyuver hayatım bu akşam diyin.Aynen öyle galiba sabah kahvaltısı yapıyor oglende kendi başının çaresine baksın istiyorum çünkü evde hiç bir işe yardım etmez çayıni getirmezsem kalkıp almaz bla bla bla
Eşinizi en iyi siz bilirsiniz tabiki.Dışarda ki yemeklerden tiksiniyor olabilir mi? Gerçekten cimriliktense çok haklısınız.Bence cimrilikten örnek verecek olursak dün dışarı çıktık sabah erken saate kahvaltı yaptık açlıktan midem bulandı o derece saat oldu 3 hem kendi açım diyor yiyecek mekan bakıyorum hepsine kulp buluyor en son eve gidelim pilav pişir dedi saka gibi
Şöyle bir durum var esimin durumu çok iyi diyor ben buradan yakaladimOnu eşiyle arasında çözecek artık. Ben bir şey diyemem o konuda. Ama adamın talebini aşırı bulmadım ben.
Benim eşim de evden çalışıyor 1.5 senedir. Yıllarca tek öğün ve tek çeşit yemek yapardım şimdi iki öğün ara öğünler çaylar kahveler bitmiyor. Yorulmuyor muyum, tabi ki yoruluyorum. Ama bütün gün çalışan adama da işten sonra yemek yap diyemiyorum. Benim eşim sağolsun hafta sonu beni mutfağa sokmaz. Böyle dengeliyoruz. Konu sahibi de talep edecek bir şekilde orta yol bulacaklar.
İki çocuk sahibisiniz ve evinize tek maaş giriyor bence sizin ona götürmeniz daha iyi kazancı iyi olabilir ama eşiniz belki çocuklarına iyi bir gelecek bırakmak istiyor bide onun tarafından düşününKizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
E çalışmıyorsunuz ki.Aslında ben iş yükünden rahatsızım
Benim de maddi durumum gayet iyi ama dışardan yediğim ayda birdir onu da eve söylemem. Gider balık falan yerim dışarda. Maddiyatla alakalı değil bence durum, yeme alışkanlıklarıyla ilgili. Ben zeytinyağlı sebze yemeğini kıymalı pideye ya da hamburgere tercih ederim mesela.Şöyle bir durum var esimin durumu çok iyi diyor ben buradan yakaladim
Mesela benim babam tek maaş memurdu 3 çocuk okutuyordu mecbur annem hazırlamak ve evden yemek zorundaydı ve babam mide hastasiydi annemin yapması gerekliydi kadın da yapıyordu
Burada kadın esim ekonomik olarak Cok iyi durumda pintilikten yapıyor dedi oyuzden adamı haklı bulamadım.
Yoksa sürekli evde duran kadının yemek yapması anormal değil olması gerekendir
Yoo ondan değil. Bu kadın evde aç durmayacak herhalde illa bir şeyler yiyordur. Akşam yapacağı yemeği öğlenden hazırlar eşi alır götürür. Akşam da öğlen yediklerinin aynısını yerler sadece miktarını fazla yapacak olay bu kadar basit. Adam hem çalışıp hem öğlen eve gelip yemek mi yapsın?Ben sırf buradaki yorumlardan ötürü kanser olabilirim bir gün, burası kadınlar platformu ama erkekler platformu olsa daha farklı olamaz yorumlar.
Konu sahibinin eline mi yapışır biraz fazla yemek yapsa, adamın eline yapışabilir erkek olduğu için.
Ev hanımıymış işte yapsın, ev hanımları çünkü önce herkesi mutlu etmeli, vakti kalırsa belki bi 10 dakika dinlenir.
Evde sonuçta.
Sizi baştan biliyorum siz hep sağlıklı evden tercih yapan birisiniz genel olarakBenim de maddi durumum gayet iyi ama dışardan yediğim ayda birdir onu da eve söylemem. Gider balık falan yerim dışarda. Maddiyatla alakalı değil bence durum, yeme alışkanlıklarıyla ilgili. Ben zeytinyağlı sebze yemeğini kıymalı pideye ya da hamburgere tercih ederim mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?