- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.422
- 363
- Konu Sahibi Aylak hatun
-
Ben de yemeğimi evden götürüyorum ayrica pandemide hayatta dışarıdan yemek yiyemem nolur nolmaz hem ev yemeği daha sağlıklı
Siz biraz tembellik mi ediyorsunuz acaba?
Ben yalniz yaşadığım halde hem ise gidiyorum hem evle ilgileniyorum hem sabah kahvaltı hazırlayıp yiyorum hem de sabah is yerinde yiyeceklerini hazırlayıp paketliyorum
Ben aradaki yorumları okumadimBen de yalniz yasiyorum ise giderken mutlaka diyet listemdeki yemekleri hazirlar sefertasina koyarim ama bence ayni sey degil ya. Konu sahibi calisirken de ev isleri ondaymis. 2 kucuk cocuk yapmis ve bu yuzden isi birakmak zorunda kalmis hala butun ev isleri onda. Yani bir baskasinin kocam da olsa ogle yemegi neden benim sorumlulugumda olsun? Kendiminkini yaparim. Ha, kocam baska alanlarda ozverili olsa bir isin ucundan tutsa ben de onun benim icin ayni seyi yapacagini hissetsem seve seve hazirlarim. Ama burda birikmis bir kirginlik var. Konu sahibi esini sineye cekmek yerine biraz kendini ifade ederse daha iyi olabilir gibi geldi ama ise yarar mi bilmiyorum. Yapici bir sekilde ve ben dili ile konusmali diye dusunuyorum.
Benimki de öyle ben seni anlıyorum hem öğlen yemek yap hem akşam yemek yap iki çocuk ev işi. Yorucu oluyorBen cimrilik olarak algılıyorum çünkü genel intiba o yönde pandemiyle alakalı bir durum değil
Ee sen öğlenleri ne yiyorsun yemek yemiyor musun? Yarısını da kocana koy ne olmuşKizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Ben seni haklı gördüm. Zaten iki kücük çocukla ilgilenmek evin işi filan tüm sorumluluk sende. Evde yemek yapmaya vakit bulamazsan kahvalti yaparsnz ama öğleye yemek bekleyen birilerine en az 2 çeşit ögle yemeği pişirmen lazım. Çocuklardan fırsat bulamadim diyebilirsin. Durumu iyiyms disarsa yiyebilir sonuçtaKizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Sizin için sorun teşkil etmemesi normalNiye dışarıdan yesin ki? Dışarıdaki yemekler çok sağlıksız, ne güzel ev yemeği yiyor işte adam. Ayrıca tutumluluk açısından da iyi bu durum. Ben bir sorun göremedim.
Ben uzun yıllar evden ile yemek tasıdım. Tost gözleme vs yemek istemiyordum.Kizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Burdaki olumsuz yorumları boşverin. Çoğu ilk yazdığınız yazıdan Allah ne verdiyse saydırmaya gelmiş. Sonraki açıklamalarınızı okumamışlar bile. Kadın kadının kurdudur derler çoğu zaman katılmam ama şuan katılıyorum. Akşam yemeğini makarnayla geçiştirdi belki ama burda size yapıver nolacak eline mi yapışır diyebiliyor.Sizin için sorun teşkil etmemesi normal
Benim eşim de evden yemek götürürdü para için değil sağlıklı beslenmek için, ben elimden geldiğince yemek yapardım yapamazsam dışardan yerdiKizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Burdaki olumsuz yorumları boşverin. Çoğu ilk yazdığınız yazıdan Allah ne verdiyse saydırmaya gelmiş. Sonraki açıklamalarınızı okumamışlar bile. Kadın kadının kurdudur derler çoğu zaman katılmam ama şuan katılıyorum. Akşam yemeğini makarnayla geçiştirdi belki ama burda size yapıver nolacak eline mi yapışır diyebiliyor.
Siz bence ya yemeklerin kalitesini düşürün ya da en kolayı hastalık numarası. Her zaman işe yaramıştır.Bir hafta hastayım deyip yatın bakalım değerinizi nasıl anlayacak. Hem çocuklara bakıp hem yemek yapmak nasıl oluyormuş anlasın beyefendi. Sonra da ben kaldıramıyorum bu kadar yük ya yardım edersin ya da vücudum kaldırmıyor yine hasta olurum deyin konuşun güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?