Gelseler bir dert gelmeseler bir dert
Suç sende kaynanaya hiç denilirmis sigara korkuyosun diye koka koka çocuğumda kokutacakti rahatlayacakti hiç takma kafana bosgeec
Çok geçmiş olsunAy kafanızı dinleyin işte gelmesin ne güzel
Geçen gün de ben bayıldım kötü de düştüm yaralandım ki kaynana da vardı ortamda. Sadece aaaaa dedi. Bu kadar hepsi. Hiiççç takmıyorum. Sizde bebeğinizin tadını çıkarın sigara kokusuyla rahatsızlık vereceğine uzak olsun daha iyi.
Ahahahahah Allah iyiliğini versinBen olsam şükür namazı kılardım
Eşiniz de üzülür üzülür geçer, bir şey olmaz.
Allahtan belani mi istiyorsun? Desem cok ayıp olur mu?Ay bosver gelmesin. Baksana iki gun gelip delirtmeye yetmis seni. Yok kohusa serbeti, yok su versin falan. Birak gelmesin. Oglunun evi ve kendi torunu. Trip yapabiliyorsa demek ki cok da deger vermiyor.
teşekkür ederim..Çok geçmiş olsun
Bişey olmamasına sevindim.
Ben mutluyum tabi bebişimle bolca vakit geçiriyorum ama insan on dk mesafeden gelip görmek istemez mı eşim her akşam üzüldüğünü dile getiriyor. Yoksa ben zaten yalnızken vakit geçiren biri değilim.
Ara bence
Oglun uzuluyor
Babaanne olarak sence kac gunde bir gelmelisin diye sor ..
Saglikla buyusun kuzucuk
teşekkür ederim..
aman bu kocaların da yeni doğan çocuklarını ailelerine sevdirme hevesleri de beni benden alıyor. Üzülür üzülür geçer boşverin.
Kokar bilirim eskiden iciciydim insan icmeyince anlıyor onun kes kokusunu boşver gelmediği iyi olmuş hasta eder Allah korusunAma leş gibi kokuyordu yahu ta kapıdan geldi koku. Yenidoğan bebek daha 1 haftalıktı o zaman o kokudan ben rahatsız oldum düşün yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?