Değişik bir babaanne!

Gelse bin dert gelmese hic dert yok inan boşver nasılsa dinlemeyip sigara kokulu kokulu gelecek çocuğun yanına küçücük ciğerleri zarar görmesin o kokudan eşine böyle söyle

Sorma ya bende aynı şekilde diyorum. Kadın istemiyor işte zorla mı sevdireceksin dedim ama erkek işte :) anneye düşkün oluyorlar.
eşim de aynıydı benim. Yeni doğum yapmışım kendime gelememişim habire eve toplardı hepsini. Bebek emip uyuyo zaten. Neden yatağına yatırıyomuşum koltuğun üstüne bırakcakmışım. Ya bi damlacık zaten neyini seveceksiniz. İnanın 1 haftalıkken uykudan zorla kaldırıp 10 dakika sevip çığlık çığlığa ağlarken bebek bırakıp gittiklerini bilirim. Gece 10 11 hiç farketmez çıkar gelirlerdi. Şu kız da bi uyusun dinlensin çocuk uyurken demezlerdi.

O yüzden kaynanamlar gelmesin kocam da üzüntüden ağlasın isterse umrumda olmaz. Yeter ki fersah fersah uzak olsunlar.

Gelmesin iste daha ne istiyorsun,gelmeyen kv candir can?ayda bir arayan nadir gidip gelen kayinvalideleri cok severim,esin bir gun uzulur iki gune alisir
Ya zaten ben mesafeliydim her zaman ayda 1 anca gider gelirdi. Yani ben garipsemiyorum da torunu olunca eşim de haliyle bekliyor sevsin istiyor :) bana göre hava hoş yoksa. Hiç görmesem ne yapıyor demem :)))

Anlayışsızlığa bak ilk ay zaten emip uyuyo çocuk :)
ben sessiz kalmadığımdan oldu bunlar. Bana çok karışmaya çalıştı ağzının payını verdim hep :)
En güzel gelmemeleri zaten.
Ben gayet rahatım normalde de baş başa kalmazdım hala da kalmak istemem ama eşim arasın sorsun istiyor. Aramayınca da üzülüyor.
Dengesiz bu erkek anneleri valla :))

Eşim de hak verdi zaten ama bu sebepten de 30 gün torununu görmeye gelmemesi zoruna gidiyor nedense.
Çok teşekkür ederim.

Sağlıkla büyütün.
Gerisine boşverin,akışına bırakın ki zaten aramışsınız,üzerinize düşeni yapmışsınız siz. Eşinizde alışır zamanla. Size dertlenirse eşiniz,aradım ben üzerime düşeni yaptım,zaten yorgunum,bana bu konuları yansıtma,istersen anneni arayıp davet edebilirsin ama beni arada bırakma deyip geçin.
Lohusasınız siz,şimdi kayınvalideyi mi dert edeceksiniz uykusuzluk,yorgunluk çekerken. Boşverin.

Ya evet milletin dengesizliğini ben çekiyorum hiç sorma :)

Belki bebek için söylediklerini yapmamaniza, Sigara konusuna takılmıştır. Doğru yanlış bebek bakimi hakkında hiçbirşey bilmem.Sigara konusunda haklisiniz.Ben sigara içtiğim halde yigenim rahatsız olmasın diye munkunse dus alırım, parfüm sikmam Nezleysem uzak dururum. Ama herkeste aynı anlayış yok ki! Büyük ebeveynler benim çocuklarım koca koca yontemlerimiz doğru modundayken bu aşamada seviyeli ilişkiniz zor.. Hiç karışmayın.. Istediği zaman gelsin sevsin..

amann o su verin serbet verin muhabbeti hic bitmiyo daha bu sabah arayip boyu kilosu onde giden kizima ac birakiyosunuz tig gibi cocuk mamada vermiyosunuz sut yok dediler kameradan gogsumu sikip autu fiskirtasim geldi bosver gelmezsede gelmesin oh ne guzel boyleleri gelmesin daha iyi bizimki geliyoda arkami donunce aklim cikiyo cocuga ne icirecek acaba diye

Üstte bir arkadaş yazmış..kaynana küssün kümese girsin,koca da burnunu çeke çeke ağlasın bir köşede
Deli misin sen yaaa
Leş gibi sigara kokan kadının yeni doğmuş bebeğin yanında ne işi var ayrıca yeni doğmuş bebeğin nesi sevilir bir türlü anlamam..yazık yaa günah
Kocan üzüldüğünde, üstünkörü teselli et geç. Kaynanaya da sakın seslenme,böyle devam etsin t

ama bu değişik babaanne değil ki.
bildiğin klasik babaanne
bana hiç yabancı gelmedi mesela.
tanıdığım babaanlerin bir kısmı böyle.
diğer kısmı da " burası oğlumun evi sanami soracağım deyip "çat kapi gelenler ki onlardan kk kadinlari fazlasıyla muzdarip.
benimki gibi hem gelinin gönlünü kirmayıp hem torununu ihmal etmeyen babaanne malesef az sayıda
canım babaannem
kendi hallerine bırakın bence .isteyen gelir zaten sizi felan dinlemez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…