- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
eşim de aynıydı benim. Yeni doğum yapmışım kendime gelememişim habire eve toplardı hepsini. Bebek emip uyuyo zaten. Neden yatağına yatırıyomuşum koltuğun üstüne bırakcakmışım. Ya bi damlacık zaten neyini seveceksiniz. İnanın 1 haftalıkken uykudan zorla kaldırıp 10 dakika sevip çığlık çığlığa ağlarken bebek bırakıp gittiklerini bilirim. Gece 10 11 hiç farketmez çıkar gelirlerdi. Şu kız da bi uyusun dinlensin çocuk uyurken demezlerdi.Sorma ya bende aynı şekilde diyorum. Kadın istemiyor işte zorla mı sevdireceksin dedim ama erkek işte :) anneye düşkün oluyorlar.
Ya zaten ben mesafeliydim her zaman ayda 1 anca gider gelirdi. Yani ben garipsemiyorum da torunu olunca eşim de haliyle bekliyor sevsin istiyor :) bana göre hava hoş yoksa. Hiç görmesem ne yapıyor demem :)))Gelmesin iste daha ne istiyorsun,gelmeyen kv candir can?ayda bir arayan nadir gidip gelen kayinvalideleri cok severim,esin bir gun uzulur iki gune alisir
eşim de aynıydı benim. Yeni doğum yapmışım kendime gelememişim habire eve toplardı hepsini. Bebek emip uyuyo zaten. Neden yatağına yatırıyomuşum koltuğun üstüne bırakcakmışım. Ya bi damlacık zaten neyini seveceksiniz. İnanın 1 haftalıkken uykudan zorla kaldırıp 10 dakika sevip çığlık çığlığa ağlarken bebek bırakıp gittiklerini bilirim. Gece 10 11 hiç farketmez çıkar gelirlerdi. Şu kız da bi uyusun dinlensin çocuk uyurken demezlerdi.
O yüzden kaynanamlar gelmesin kocam da üzüntüden ağlasın isterse umrumda olmaz. Yeter ki fersah fersah uzak olsunlar.
Aynen doğru söylüyosun :) öyle söylicem :))Gelse bin dert gelmese hic dert yok inan boşver nasılsa dinlemeyip sigara kokulu kokulu gelecek çocuğun yanına küçücük ciğerleri zarar görmesin o kokudan eşine böyle söyle
Takmayin siz. Insanlar düsüncesiz oluyor iste. Sonuc olarak esiniz de anlamali. Kiyafetin üstüne sinen sigara dumani bile bebege zarar. Arastirmalar var bu konuda. Esim sükür cocuk doktoru. O yüzden bize fazla bulasan olmadi. Kendi kasiklatinizla yemek yedirmeyin dedigim icin alinanlar oldu,ama bana ne...saglik en önemlisi. Hasta cpcukla sen ugrasirsin sonunda. Hayirli olsun bebeginiz
Allah korusunKokar bilirim eskiden iciciydim insan icmeyince anlıyor onun kes kokusunu boşver gelmediği iyi olmuş hasta eder Allah korusun
Sağlıkla büyütün.
Gerisine boşverin,akışına bırakın ki zaten aramışsınız,üzerinize düşeni yapmışsınız siz. Eşinizde alışır zamanla. Size dertlenirse eşiniz,aradım ben üzerime düşeni yaptım,zaten yorgunum,bana bu konuları yansıtma,istersen anneni arayıp davet edebilirsin ama beni arada bırakma deyip geçin.
Lohusasınız siz,şimdi kayınvalideyi mi dert edeceksiniz uykusuzluk,yorgunluk çekerken. Boşverin.
Kasiniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?