Değişik bir babaanne!

Bebeğinize odaklanın. Eşiniz gerekiyorsa konuşsun. Siz iyi de konuşsanız gelin olduğunuz için kötü olursunuz.

Ben hasta gelinine sahip çıkmayan kv diye konu acmistim elestri yağmuruna tutmuslardi aynisini sizede yaparlar

Ben bişey beklemiyorum ki kadından yahu :)
Mastit oldum bayıldım yine de gelsin istemedim.
Ateşten titriyodum yine de tek başıma hallettim herşeyi.
Eleştiren eleştirsin önemli değil zaten :))

Yaptım onu :) aradım neden gelmiyorsun bana mı alındın dedim,hastayım dedi.
Gel sen ben gelemiyorum seni kırıcak birşey de söylemedim yanlış anladın dedim ama nafile. Yani tarlıya bağlanacak bir insan da değil.
Eşime sizin evde sigara içemiyorum diye söylenmiş onu bahane ediyor. O sebeple gelmiyormuş :) halbuki kimse sigara içme demedi ellerini yıkasa yeter de artar. Küçücük beneğin yanına o leş kokuyla gelinmemeli.

e gelince sıkıntı yaratıyor diyorsunuz. gelmeyince de neden gelmedi... bırakın gelmesin.

Gelince sıkıntı yaratıyor ama ben dikkate almıyorum onu. Gelmemesi benim açımdan daha iyi elbette ama eşim her akşam annem aradı mı diye soruyor. Her akşam konusu açılıyor ve üzüldüğünü dile getiriyor. Bende arada kalıyorum sussam ayrı dert tepki versem ayrı dert :)

Aynen ben de zaten bişey beklemiyorum artık. Eşime bile manevi desteği yok kendi oğlu iken bana ne faydası olucak :)
Hoş ben böyle mutluyum :))

Hahahahahaha

Daha beni lohusa sendromu paklamaz çok şükür sorunsuz sıkıntısız atlattım :))
Saglikli mutlu beraber buyuyun civcivinle. Kiz sen daha cocuktun,ne ara cocugun oldu anlamadim ben
Bir tanesin bir tane

Aynı şekilde benim annem de içiyor ben ona da söylerim. Ama annem her içtiğinde ellerini yıkadı.
Hatta o gün annen de içiyor demişti bende aynı şekilde söyledim annemden koku gelmedi ki gelmemesine rağmen ellerini yıkadın mı diye sordum.
Sorun da o insan torununu özlemez mı yani. Bana alındıysan alın gel yarım saat gör evine git. Oğlunun hatrına en azından adam üzülüyor ona yanıyorum.

Gelip te huzursuzluk cikartacaksa hiç gelmesin daha iyi 3 dogumumda kv kaldı yanimda gündüz annemde geliyordu gece olunca giderdi kv kalırdı
Ama kalmasa iyiydi karsikli yatardık güya gece bebeğe bakacak inanın aglarlardi hiç duymazdi sabahta kalkınca kız bu galiba sessiz olacak baksana gece hiç sesini duymadım derdi

Bebeğiniz hayırlı olsun inşallah, bebeğinizle güzel bir ömür yaşayın.
Böyle bir konu görünce yazmadan edemedim. Sizin kayınvalideniz en azından bebeği görmeye gelmiş, benimkisi bebeği ilk defa 3 aylıkken gördü o da bayramda ayağına gittik de öyle. Yoksa daha görmeyecekti. Bu benim açımdan sorun mu, hayır. Eşim üzüldü, belli etmesede, bende bunu azıcık kullanarak, başına kalmadan güzellikle konuşarak kendime çevirdim çok da iyi oldu. Sizde eşinizin başına kakmadan rahatlatın tavsiyem budur. Bu olaylar zaman zaman çok işe yarıyor unutmayın

Ahahahahahah ağlayan bebeği duymamak da mümkün değil hani
Duymamazlıktan gelmiş besbelli :)

Amin inşallah
Tabi ki bende o şekilde yapıyorum teselli etmeye çalışıyorum.
Kendisi de farkında zaten herşeyin :)
Daha doğum yaptığım ilk haftadan fark etti.
Neyse babaanne kendi kaybeden böyle dünya güzeli bir bebeği görmeye gelmiyorsa :))

valla sigaradan neret etmeyen bunu anlaman ben koca kızken nefret ediyorum esime her seferind eellerini yıka dislerini fırcala diyorum yoksa aynı ortamda durmak bile cok zor felaket kokuyo cunku

heleki tazecik bi bebek teni valla odaya degil eve sokmam ne hali varsa görsün sende hic pismanlık duyma üzülme yetime olayına dönmesin bosver sen üzülcegine esin üzülsün

Yani ben rahatsız oldum bebeğimi düşünemiyorum bile. Ben pişman değilim zaten yine olsa yine söylerim. Üzülecek bir durum da yok baktığın zaman. Zorla güzellik olmuyor neticede :)

Sen bosver esinde alisir elbet. Zaten senlil bi sikinti yok. Benmkide direk bana degl anneme soyleyerk yaptrtmaya calisti. Yapmasam da onlar ilk firsatta kendi bildklerini okuyolar.

Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun.. Lohusalık döneminde anne ve kayınvalide biraz olgun olmalı daha çok alttan almalı diye düşünüyorum, geçmişteki durumunuzu bilmiyorum iletişiminiz nasıl kayınvalidenizin davranışları ve tutumları çok önemli sizin adım atmanız konusunda .Gerçekten iyi biri olduğunu düşünüyorsanız ben sizin yerinizde olsam arar hal hatır sorar ve birşey mi oldu gelmiyorsunuz bilmeyerek kırdım mı sizi torununuz çok büyüdü gelip görmek istemez misiniz vs alttan alabilirdim. Şerbet ve su konusunda da maalesef annelerimiz büyüklerimiz biraz bizim düşüncelerimize önem vermeyebiliyor özellikle ilk çocuk ise, biz böyle büyüttük hiçbirşey olmadı gibi cümleler beni de rahatsız eder açıkçası.. Ek gıdaya geçtiğinde beslenme yönteminize karışılmaz umarım, izin vermeyin lütfen

Hiç birşeye izin vermiyorum kv me göre 43 aylık iken kahvaltıya başlanmalı :)
Ben hep alttan alan taraftım bu zamana kadar bundan sonra sorun yaratan taraf olmaya karar verdim lohusa döneminde bile alttan aldım.
Teşekkür ederim dilekleriniz için..

Sen bosver esinde alisir elbet. Zaten senlil bi sikinti yok. Benmkide direk bana degl anneme soyleyerk yaptrtmaya calisti. Yapmasam da onlar ilk firsatta kendi bildklerini okuyolar.
Ben kimseye istemediğim bişeyi yaptırmadım açıkçası bebeğimi de ben yokken kimseye bırakmadım. Mama verelim doymuyor diyip durdular aç bu doymuyor dediler psikolojimi bozuyorlardı. Bende tek başıma kimseyi dinlemeden emzirmeye devam ettim şimdi de sütüm gayet fazla bile. Kimseyi dinlememek gerek tamamen ne istiyorsan onu yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…