• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir bey

Merhaba hanımlar. Ufak bir sorunum var. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Yaş 37 31.
Sen bana soğuk davranıyorsun kendinden soğutmaya çalıştığını düşünüyorum der uzaklaşır. Konusurken tersledin der konuşmaz vsvs

Bende he der alttan alır geçiştiririm çünkü nasıl bu kadar alıngan ve tuhafsa normalde çok ilgili anlayıslı kibardır. Çok zaman ayırır iş dısında sürekli beraberiz ev işlerinde yardım eder yorgunsam kalkar yemek yapar ayrıca romantik ve duygusal vs vs çok güzel huyları var.
Bugün başka bir sebep buldu (kısa kesiyorum). Tartıştık wp ta uzadıda uzadı engelledi beyefendi. Bitsin dedi.
Ben de mesajla tamam hoşçakal dedim. Mesajla “Engelini kaldırıyorum ama numaranı siliyorum yazma olur mu” demiş.

hayda engelimi kaldıryorsun ama numaramı siliyorsun. Numaramı sil hem de engelle. Yada hiçbir sey yapma.

kafam çok karısık. Ne demek bu. Bak numaranı siliyorum ama engelini kaldırdım az yalvar mı diyor koca adam.

Normalde yol verirdimde hoşlanıyorum huzurluyum yanında. oluru var mı bu durumun. Ne yapsam?. Sevgiler..
Yani engellersem yazamazsın , yaz diye engeli kaldırıyorum ama numaranı siliyorum ki ben kendimi tutamam yazarım diye 😂😂😂 Sakın yazma bırak o koşsun

Ben bi de bununla evlensem ne güzel olur ilgili sevgi dolu filan diyordum
Ay sacmalama. Hareketlerine baksana ne kadar itici?
Bizimkilerdeki dunkof gıbı.
Engelini kaldırdım ama, siliyorum numaranı yazma bana... Nedir bu allasen?
Eskıden MSN vardı bilir mısın,
Moraller bozuk yazma!!!! Yazardık iletimize hoslandıgımız cocugun dikkatinı cekmek ıcın. Ama onbes falandık ozamanlar..
Bu 37?
Bırak lutfen.

Ay sacmalama. Hareketlerine baksana ne kadar itici?
Bizimkilerdeki dunkof gıbı.
Engelini kaldırdım ama, siliyorum numaranı yazma bana... Nedir bu allasen?
Eskıden MSN vardı bilir mısın,
Moraller bozuk yazma!!!! Yazardık iletimize hoslandıgımız cocugun dikkatinı cekmek ıcın. Ama onbes falandık ozamanlar..
Bu 37?
Bırak lutfen.

Ahahaha ay vallahi güldüm gece gece 😂😂

Bu soruyu sorabildiğinize göre gerçekten bir oluru olma ihtimali veriyorsunuz bu adamla devam etme ihtimaline. Bu soruyu sormanız ve hala bir ihtimal vermeniz bu adama az da olsa benzediğinizi hissettirdi bana. Alınmayın karılmayın lütfen.

Back
X