- 20 Mart 2016
- 273
- 84
- 13
- 29
- Konu Sahibi korecan1919
-
cocuk kızsal duygular yasıyo sanırımsiz erkek o bayan mı diye direkt rumuzunuza baktım
çünkü çok haklısınız
ve aynen bu şekilde devam edin
ama merakı varsa, aynı tip kıyafet giyin gönlü olsun bir kıyafeti çok gördün demesin sonra
nasıl yaniAslında varsa ihtiyacın bunu lehine bile cevirebilirsin
aynı kıyafet fılan cocukca geldı bana yada ben önyargılıyım bilemedim şimdiAynı ayakkabıyı giysen ne olacak ya neresi çocukça bunun?
o .... seyı de soyleseydın keske
o .... seyı de soyleseydın keske
Armut piş ağzıma düş
Sevgilin ile aranda ortak noktalar ne ise o tarzda birşey üretebilirsin!
Bunu bizim bilmemiz mümkün değil ki?
Senin zevklerini ve sevgilinin zevklerini bilemeyiz ki...
yapıcaz artık :) ben galiba önyargılı davrandım burdakı herkese normal geldi :)Yazık ya ben sevdim cocuğun davranışları olsun istedikleri olsun.masum geldi bana
Mesela o kendi istemiş aynı giyinelim diye ya hani git al kendi zevkine göre kıyafet hem ona hem sana mecbur giyernasıl yani
aynı kıyafet fılan cocukca geldı bana yada ben önyargılıyım bilemedim şimdi
:)30 yasında değilsin ki 20 yasındasın. Valla ben yaptım. Hatta ilerde cocugum olursa da 3lü combo yapcam. Tabi mizaç meselesi. Demek ki kişilikleriniz uymuyor.
tskler fıkır için :)Aile konusu çok dogru bir karar ama digerlerinde biraz biraz karsindakininde isteklerine uymalisin. Yoksa erkek arkadasinda sıkılir bunalır. Mesela kalkip ozel olarak cift kıyafeti giymeye bilirsin ama ayni renk pantolon tsort giyebilirsiz....
inş onda da oyle olurEvet ya ilki icin 4 ay cok kısa bir sure de kiyafet birlikte ayni tonlarda giyinmek falan hos oluyor :)
Hem bir kere hevesini alınca bi daha istemiyor insanramazan bayraminda bende cok heveslendim nisanlimla ayni renklerde giyindik kurban bayraminda hevesim gecmisti tesdufen ayni renklerde aldik onda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?