degişmemi isteyen sevgili

Aile konusu çok dogru bir karar ama digerlerinde biraz biraz karsindakininde isteklerine uymalisin. Yoksa erkek arkadasinda sıkılir bunalır. Mesela kalkip ozel olarak cift kıyafeti giymeye bilirsin ama ayni renk pantolon tsort giyebilirsiz....

tskler fıkır için :)

Evet ya ilki icin 4 ay cok kısa bir sure de kiyafet birlikte ayni tonlarda giyinmek falan hos oluyor :)
Hem bir kere hevesini alınca bi daha istemiyor insan ramazan bayraminda bende cok heveslendim nisanlimla ayni renklerde giyindik kurban bayraminda hevesim gecmisti tesdufen ayni renklerde aldik onda da

inş onda da oyle olur

Seviyorsan gönlünü almak için böyle küçük şeylere tölerans gösterebilirsin bence.

korecan kore sever birinin bunları istememesine şaşırdım. normalde korede çiftler böyle tatlış tatlış çift kazakları giyerler, çift ayakkabıları, çift saatleri. ''sweet couple'' takılırlar. bana çok abes gelmedi istekleri. bunun değişmeyle de alakası yok zaten, heveslenmiş istiyor ne var bunda?

Eklentiler

• large.webp
    23 KB · Görüntüleme: 46
  • TB2Dgv6cXXXXXa6XpXXXXXXXXXX_!!1886018819.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 21
Çocuk heves etmiş ya bir iki göze batmayacak şey alın.
Ayakkabı alın,bileklik alın,bak kış geliyor düz gömlek sueter alın. Ne alırsanız alın ama şu geyikli kazaklara,tencere kapak tişörtlerine bulaşmayın bence.

Ya da açıkça sana çocukça geldiğini belirt.

Aile içine de girme tabi erken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…