Değiştiler sanmıştım..

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Üniversite öğrencisiyim ancak 17 yaşından beri ailevi sebeplerden dolayı ailemden ayrı yaşıyordum. Annem beni intihar girişimine sürükleyecek bir olay yaşattı, babam suçlu benmişim gibi annemden çıkaramadığı hırsını benden çıkardı dövdü beni hem de hastanelik olana kadar. O günden sonra bir süre ikisiyle de görüşmedim. Tekrar görüşmeye gittiğimde babam beni sudan bir sebepten dövdü, kendimi evden dışarıya zor attım çünkü babam öldüresiye dövme kapasitesine sahip. Sonra aradan geçen zamanda evlenmeye karar verdim, kısmetse sözleniyorum birden kıymetli oldum. Zaten evleneceksin bir süre beraber yaşayalım kızımızla dediler, evime yerleştiler. Olmaz dedim yapamayız beraber dedim binbir türlü vaatlerde bulundular. Sonuçta anne baba dedim ses çıkarmadım değiştiler sanmıştım.

Sonuç ne mi? Geldiklerinden beri işe ağlayarak gidiyorum (part time çalışıyorum) çünkü her kahvaltı sofrasında kavga çıkıyor. Bugün yine bir kavga büyümesin diye evden çıktım döndüğümde babam üstüme yürüdü ama cesaret edemedi vurmaya çünkü tek yanlışında o evden duramayacağını açıkça söyledim.
Babam hem kabullenemedi hem ayrılamadı ikisi arasında sürekli huzursuzluk var atışma var. Anneme göre bunun sebebi benmişim ben yokken böyle davranmıyormuş ee o zaman taşınmasaydın yanıma diyorum susuyor.
Bu yaşadıklarımı tek bir kişi bilmez çünkü dışarıdan mükemmel aile tablosu olarak gözükürüz. Annem ve babam da maddiyatımdan hiç kısmaz onlar için bitmiştir onlar dünyanın en iyi anne ve babasıdır.
Her yaptığım batar oldu babam resmen bahane arıyor bana sarmak için. İşe geç kalıyordum arabayla gideyim dedim ne gerek var dedi iki adım yol dedi, sonra bütün gün benim arabamla gezmiş ben yapınca sorun oluyor yani.

Ben artık dayanamıyorum çok sinirli bir insan oldum bugün 'Niye taşındınız hayatımı zorlaştırdınız iyice ben yalnızken çok huzurluydum şu an sürekli huzursuzum keşke gelmeseydiniz' dedim ama gerçekten son raddeye geldim. Ben huzur istiyorum hayatımda sadece huzur mal para pul hiçbir şey umrumda değil ama bunu ailem anlamıyor bir türlü.

Sözde nişanda düğünde sorun çıkacak diye o kadar korkuyorum ki:(

Allah sabır versin canım.Zor bir durum gerçekten ama az kalmış tamamen kendi evin olacak.

Sen başka şehirde mi okuyordun ? Neden senin yanına taşındılar ?
Kendi evleri ne oldu ? Evlenene kadar dönmezler mi ?
Annenle babanın arası düzeldi mi ?
Belki annen senin evinde daha huzurlu hissediyordur.Babanla başbaşa kalınca korkuyor olabilir.

Bu kadar şiddete başvuran bir insana 2.bir şans verme bence hiç babadır diye şiddetini çekicek halin yok hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyosun çok zor gerçekten Allah sabır versin ayrıca şiddete başvuran herkesin elleri kırılsın

Ne yapmış olursa olsun bir evlat böyle bir şiddeti haketmez ki sende bir şey yapmamışsın zaten..
Allah Anneni, Babanı ıslah etsin canım ne diyim ki ya.
İnşallah evliliğinde çok güzel olur,mutlu olursun.
Ama işte anne,baba sonucta.. Böyle günlerde insanın ister istemez onlara ihtiyacı oluyor..
Yinede bana bu şekilde maddi,manevi şiddet uygulayan bir adamı baba yerıne koyamazdım herhalde..
Allah sabır versin.

biraz yüzeysel anlatmışsın...
neden böyle yapıyor baban, yani kavga çıkmasındaki sebep ne, ? annen sen yokken böyle değil demiş ya, sen ne yapıyorsun ki baban sana bu kadar kavgacı??

Onlardan uzak daha mutluysan zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum. Ben de evlenmeseydim ayrı eve çıkardım sanırım.

Allah sabır versin canım.Zor bir durum gerçekten ama az kalmış tamamen kendi evin olacak.

Sen başka şehirde mi okuyordun ? Neden senin yanına taşındılar ?
Kendi evleri ne oldu ? Evlenene kadar dönmezler mi ?
Annenle babanın arası düzeldi mi ?
Belki annen senin evinde daha huzurlu hissediyordur.Babanla başbaşa kalınca korkuyor olabilir.

Evet başka şehirde okuyordum. Evlenene kadar benimle yaşamak istediklerini söylediler hatta baskı yaptılar.

Annem ve babamın ilişkisiyle gerçekten ilgilenmiyorum ama düzeldiğini sanmam. Çoktan boşanılması gereken bir evlilik. Ben anneme çok çok tepkiliydim hala onu affedemiyorum kabuslarla uyanıyorum çoğu zaman. Döneceklerini sanmıyorum iyice yerleştiler.

Annem neden korkuyor bilmiyorum sağolsun ailemiz çok güzel örtbas etti her şeyi. Şimdi konusu bile açılmıyor olan benim ergenlik döneminde yaşadıklarımla kaldı.

Bu kadar şiddete başvuran bir insana 2.bir şans verme bence hiç babadır diye şiddetini çekicek halin yok hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyosun çok zor gerçekten Allah sabır versin ayrıca şiddete başvuran herkesin elleri kırılsın

Hep ne olursa olsun onlar benim annem babam diye düşündüm. Bir süredir de her şey çok iyiydi aslında ayrı evdeyken.

Ne yapmış olursa olsun bir evlat böyle bir şiddeti haketmez ki sende bir şey yapmamışsın zaten..
Allah Anneni, Babanı ıslah etsin canım ne diyim ki ya.
İnşallah evliliğinde çok güzel olur,mutlu olursun.
Ama işte anne,baba sonucta.. Böyle günlerde insanın ister istemez onlara ihtiyacı oluyor..
Yinede bana bu şekilde maddi,manevi şiddet uygulayan bir adamı baba yerıne koyamazdım herhalde..
Allah sabır versin.

Amin teşekkür ederim.

biraz yüzeysel anlatmışsın...
neden böyle yapıyor baban, yani kavga çıkmasındaki sebep ne, ? annen sen yokken böyle değil demiş ya, sen ne yapıyorsun ki baban sana bu kadar kavgacı??

Babam hep böyleydi. Evden ayrılmadan önce de ona göre yaptıgım tek hata annemin yaptığını sindiremeyerek eve bir gece gelmeyişim arkadaşımda kalışım oldu.
Babamın psikolojik problemleri var bir şey yapmama hiç gerek olmadı onun kavga çıkarması için. 6 7 yaşındayken karanlık odada ayakta bekletilmek için bir çocuğun ne yapması gerekiyor sizce? Hem de saatlerce hiç oturmadan?

Back
X