Değiştim ve bu iyi yönde mi bilmiyorum

İngilizce bilmeden nasil okumus bu zamana kadar hayret dogrusu. Biz ogrenciyken de catir catir konusurduk.
Vazgecmis olabilirsiniz sevgilinizden,en dogal hakkiniz. Artik gercekleri de gorunce insan vazgecebiliyor. Hakkinizda hayirlisi

İngilizce bilmeden nasil okumus bu zamana kadar hayret dogrusu. Biz ogrenciyken de catir catir konusurduk.
Vazgecmis olabilirsiniz sevgilinizden,en dogal hakkiniz. Artik gercekleri de gorunce insan vazgecebiliyor. Hakkinizda hayirlisi
Teşekkür ederim. Gerçekten artık hayırlısı olsun. Zorlama ile olacak iş değil bu

haftada 2 gün işe engel değil
şimdi çalışmak isteyen kişiler
okulun son senesi işe giriyor bir yandan okuyor bir yandan çalışıyor
başka türlü iş güç sahibi olamayacağının
iş öğrenemeyeceğinin farkında
adam 27 yaşında çalışmıyor

haftada 2 gün işe engel değil
şimdi çalışmak isteyen kişiler
okulun son senesi işe giriyor bir yandan okuyor bir yandan çalışıyor
başka türlü iş güç sahibi olamayacağının
iş öğrenemeyeceğinin farkında
adam 27 yaşında çalışmıyor
Ben ileride maddi zorluk yaşarız gibi görmüyorum. Benim için sorun 27 yaşında adamın hayatına lise öğrencisi gibi devam etmesi

Düşüncelerinizi naçizane çok beğendim. Bakın siz sevgiye ve huzura değer veren iyi kalpli bir kadınsınız. Yeterince iltimas ve sabır göstermişsiniz zaten. Fakat isterdim ki böyle bir hanıma ; daha atik, bılunduğu yaşın hayatına ayak uyduran ( iş vs) daha olgun bir beyefendi uygun olsun...
Kendinizden şüphe etmeyin. Dilerim gönlünüze ve yüksek duygusal zekanıza uygun biri ile devam edersiniz.
Hayat akıyor... böyle boş geçmek dayanılası değil. ( bizzat yaşadım benzer bir profille )
Gerçekten çok ama çok yorulmuşum bunu farkettim. Son 3.5 senedir mühendislik son sınıf öğrencisi.. ve boş zamanlarını gezerek veya yatarak geçiriyor. Ailesi de tek kelime etmeyen insanlar. Durumları iyi sayılır. Yanı herhangi bir kursa gitmek istese bütçesi var ama adam 3.5 senedir hiç bir kursa gitmedi.
Kendisi yazın yurt dışına dil okuluna gitmek istediğini söyledi bundan 3 ay önce kadar oluyor. Bende onun iyi bir ingilizce öğrenmesi için min. 1 sene gerektiğini ve ben o kadar süre beklemek istemediğimi söyledim. Inanın her yaz dil kursuna gitmesi için neredeyse yalvardım. Bu sene müsaitti okul harici bir işi yoktu dönem icin de gitmesi için neredeyse yalvardım. Adam bundan 2 ay önce ancak başladı kursa. Bende dedim ki burada sağlam bir temel oluşturarak 3 aylığına gidebilirdin pratik yapma şansın olurdu ama sen burada hiç birşey yapmadığın için 1 sene kalman gerekecek. 3.5 sene okulu bitirmeni bekledim sorumsuzluklarin yüzünden 1 sene de yurt dışından gelmeni bekleyemem dediğimde bencillikle suçlandım
Sonra fırsatı kaçırmasın minimum ne kadar kalsa fayda sağlar hangi ülke daha ekonomiktir diye ben araştırdım. Ben gitmek istemiyorum artık, bakarız vs. Diyerek kendisi bir kez olsun araştırmadı.
Şimdi düşünüyorum da zaten bu adamla evlenmek için beklenti icerisine girmek çok büyük hata imiş. Benimle okul bitene kadar olumsuz şeyler konuşma dedi ve 2 ay bekleyeceğim ve sonunda bu adamdan büyük bir adım göremezsem rest çekeceğim.

Hani burada eşlerinde dert döken arkadaşlara diyoruz ya evlenmeden önce hiç mi anlamadın huyunu suyunu diye. Bu adam evlendikten sonra da değişmeyecek gibi, hep birşeyleri bahanelerle ertleyecek tiplerden. Evlenirseniz de genç yaşta evlenirim, gezerim planlarınız hikaye olur ancak.

Hani burada eşlerinde dert döken arkadaşlara diyoruz ya evlenmeden önce hiç mi anlamadın huyunu suyunu diye. Bu adam evlendikten sonra da değişmeyecek gibi, hep birşeyleri bahanelerle ertleyecek tiplerden. Evlenirseniz de genç yaşta evlenirim, gezerim planlarınız hikaye olur ancak.
Durum böyle devam ederse evlenmem. Diyorum ya hevesim kaçtı o konuyu kapattım. Bu insandan büyük bir atak göremez isem biter benim için.

Back
X