- 21 Aralık 2014
- 9.098
- 28.118
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Teşekkür ederim. Gerçekten hayatımda sabaha ne olucaz bilemeyiz lafını tam anlamıyla yaşadım. Sağlığımızın kıymetini bilelim. Rabbim şifa bekliyen herkese şifa versin.Ürktüm gerçekten, çok geçmiş olsun.
Kızlar dun gece gidemedik...ama berbat bir geceydi...
Bugun norolojiye geldik ama bingo randevusuz almadilar bu sefer acilden girdim kirmizi alan bolumune aldilar tomografi cekildi kan alindi simdi emar bekliyoruz...
Butun gece mutfakta bekledi bana 10 tl vercekler sigra alcam deyip durdu
Anne diyorum para var bakkal kapalı
Sonra gitti karsi komsunun kapisini tiklatti sabahin 5inde zor soktum eve neymis ona isaret etmis sigara vercekmis...
Hep sanrılar gordu...evde bilmem kac kisi daha varmis
Esime askim dedim diye ya karisi kizarsa diyor...beni tanimiyor ama kizina benzetiyor hep ...
Gönlünüzü ferah tutun inşallah geçici bir şey çıkacak.Gitmek istemedi gece...yanindaki abiyle git dedi (eşim)bugun kimligine el koyup kandırdım getirdim cok kotuyum diye
Acildeki doktor kanama olasiligi az dedi ama bilmiyorum
2 saattir bekliyoruz emar icin hala ufgg
Yoğunlarmış
Kızlar dun gece gidemedik...ama berbat bir geceydi...
Bugun norolojiye geldik ama bingo randevusuz almadilar bu sefer acilden girdim kirmizi alan bolumune aldilar tomografi cekildi kan alindi simdi emar bekliyoruz...
Butun gece mutfakta bekledi bana 10 tl vercekler sigra alcam deyip durdu
Anne diyorum para var bakkal kapalı
Sonra gitti karsi komsunun kapisini tiklatti sabahin 5inde zor soktum eve neymis ona isaret etmis sigara vercekmis...
Hep sanrılar gordu...evde bilmem kac kisi daha varmis
Esime askim dedim diye ya karisi kizarsa diyor...beni tanimiyor ama kizina benzetiyor hep ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?