Dehşet içindeyim,boğuluyorum

Umarım dün gece gitmişsinizdir...
Alzheimer bir gecede böyle ilerler mi emin değilim.
Muhtemelen pıhtı yada emboli beyin damarını tıkadı. Hemen müdahale edilirse normale dönme ihirmali yüksek...
Daha yeni başıma geldi.
Her şey normalindeydi ama inanılmaz baş ağrısı ve isimlendirmeyi yapamıyordum.
Aklıma hiç birşeyin adı ilk etapta gelmedi.
Sonra sonra hatırlamaya başladım.
Takip eden bir kaç saat kafa karışıklığı devam etti. Nesnelerin adını yanlış söyledim. Sonra tamamen geçti...
Doktor pıhtı attı ve dağıldı diye yorumladı. Ertesi güne bir şey kalmamıştı. Yüzümün bir tarafında biraz güçsüzlük o kadar. O da sonraki kontrolde yoktu...
Erken müdahelede normale dönüyor...

Çok geçmiş olsun. Benim dedem yengenin vefatına çok üzülmüştü çok geçmedi sol tarafıından felç vurdu ve geçmişi hatırlayıp yakın zamanı oğullarını torunlarını karıştırıp hatırlamıyor. Doktora gtrdüler. Beynine gden -amarların tıkandığı bu üzüntü ve felç vurup bir nevi alzhemier hastalığı başladığını söyledi. Aynı durum eşimin dedesine de oldu. O da bir şeye çok üzülmüş ve kimse fark etmeden beyin kanaması geçirmiş oda şuan arada unutuyor en kısa zamanda annenizi götürürseniz dr erken teşhis ile önüne geçilebillr daha genç anneniz

Kızlar dun gece gidemedik...ama berbat bir geceydi...
Bugun norolojiye geldik ama bingo randevusuz almadilar bu sefer acilden girdim kirmizi alan bolumune aldilar tomografi cekildi kan alindi simdi emar bekliyoruz...
Butun gece mutfakta bekledi bana 10 tl vercekler sigra alcam deyip durdu
Anne diyorum para var bakkal kapalı
Sonra gitti karsi komsunun kapisini tiklatti sabahin 5inde zor soktum eve neymis ona isaret etmis sigara vercekmis...
Hep sanrılar gordu...evde bilmem kac kisi daha varmis
Esime askim dedim diye ya karisi kizarsa diyor...beni tanimiyor ama kizina benzetiyor hep ...

Kuzum, inşallah sonuçlar temiz çıkar. Ben yaşadığı büyük üzüntüler, alkol kullanımı ve kafasını da çarpmasıyla psikolojik olarak tetiklendiğini düşündüm ilk okuduğumda, aklıma bipolar gibi bir durum geldi, eskiden beri olan ve şimdi üzüntülü olayların stresiyle, uykusuzlukla daha ağır başlayan...
Böyle hastalık isimleri yakıştırmak da hoş olmuyor ama benzettim tarifini, yaşanan şey ne ise çabucak belirlenir ve doğru tedavi ile atlatırsınız umarım.

Kanama emboli beyin damarlarında tıkanıklık gibi fizyolojik seyler elenirse eger psikolojik olarak incelenmesi gerekir(psikiyatri).Gece goturseydin gece bosuna uzuldun ama.Insallah temiz çıkar sonuçlar.Allah şifa versin.Simdi nasil?Hastanede misiniz?
Annen cok gencmis bu arada.

Gitmek istemedi gece...yanindaki abiyle git dedi (eşim)bugun kimligine el koyup kandırdım getirdim cok kotuyum diye
Acildeki doktor kanama olasiligi az dedi ama bilmiyorum
2 saattir bekliyoruz emar icin hala ufgg
Yoğunlarmış

Gitmek istemedi gece...yanindaki abiyle git dedi (eşim)bugun kimligine el koyup kandırdım getirdim cok kotuyum diye
Acildeki doktor kanama olasiligi az dedi ama bilmiyorum
2 saattir bekliyoruz emar icin hala ufgg
Yoğunlarmış
Gönlünüzü ferah tutun inşallah geçici bir şey çıkacak.

Canım çok üzüldüm Allah şifa versin ve yardımcınız olsun inşallah. İnşallah tedavisi olan hemen düzelebilecek bi durumdur. Çok çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…