ben almanyadayim eger yurtdisindan sayarsaniz burda her yer turk ve burda bile acaba dedikodumu yaparlarmi diye dusunuyor cogu insan o yuzden turkiyeden daha fazla tutucular :)
Acun Ilıcalı bir röportajı sırasında eşi sadece omuzu açık badi giymişti Acun git değiştir kıyafetini eşine dedi,eşi de değiştirip gelmişti,muhabir Acun Bey çok kıskançsınız galiba dedi Acun Beyde hayır dedi,bir kadın neden dekolte giyme ihtiyacı duyar ben anlamıyorum dedi,eşime soruyorum dekolte giymek istiyorum ama ......... cümlesinden sonra ki boşluğu dolduracak mantıklı bir cevap versin giymesine izin vercem dedi.Eşide susmuştu,Acun Beyde döndü muhabire bak bunun mantıklı bir açıklaması yok dekolte giymek ilgi çekmektir,dekolte kimin ilgisini çeker peki dedi :)
Çok güzel bir röportajdı kendim açıklama yapmak istemiyorum kişi kendinden sorumludur, sadece bu röportajı paylaşmak istedim, :)
çokta şaşırırım ki...
bir kadın neden sevdiği erkekten başkasına dekoltesini göstermek ister.. istemese giymez...istiyor ki
giyiyor..his ya da fiil bağlamında farketmez..ama istiyor..
ha kendisi seviyordur ve giyinir..ama o zamanda giydiği ortamı çok iyi ayarlamalı..
benim dekolte giydiğim tek yer evimdir...
dekolte giyip çok yakışanlar var evet.beğeniyorum fazlasıyla yalnız tasvip etmiyorum,doğru bulmuyorum..
dekolte ayrı basitlik ayrıdır bence..bir kadın dekolte bir kıyafet giyer ve oyle gusel tasırki onu hayran kalınır yani hal ve hareketler cok onemlidir..kimiside kapalı giydigi bir kıyafette dahi oyle basit harketlerde bulunurki teshirci o olur iste..
konu gayet güzel.. bi dünya yorum götürür..
burada herkes kendi fikrinden mesul.ve bence dekolte kesinlikle teşhircilik.
.
Fakat teşhirciliğin sözlük anlamı "Teşhircilik; yabancılara üreme ve cinsel organlarını göstermektir." bu..
bu durumda dekolte giyinmek teşhircilik değil.
Fakat teşhirciliğin sözlük anlamı "Teşhircilik; yabancılara üreme ve cinsel organlarını göstermektir." bu..
bu durumda dekolte giyinmek teşhircilik değil.
dekolte giyen her kadının bi yerlerini baska erkeklere gostermeye calıstıgını dusunmeniz yanlıs..
göstermeye çalışıyor demiyorum ki.. gösteriyor..giydiği esnada niyeti ne olursa olsun göstermiş olmuyor mu?çoğu zamanda bunun bilerek,isteyerek yapıldığını düşünüyorum.istisnalar her konuda olduğu gibi bu konudada var.o yüzden lafım istisna olanlara değil..
kızlar bu konuda çok bilgili değilim
hep şöyle düşünmüşümdür yanlışmı bilmiyorum bazen eşimle çıktığımızda
abartı saçlar fazla kabarık ve şaşalı bir toka
aşırı koyu renklerde makyaj leopar desenli mini etek ve ya pantolon iki beden dar gelmiş şekilde yine 2 beden dar badi yüksek seste konuşma kahkahalar
yani böyle bayanlar teşhirci gibi geliyor ama teşhir amaçlı giyinip giyinmediğini yanlız giyen bilir değilmi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?