anlaşılan giyinme konusuna erkek gözüyle yaklaşan arkadaşlarımızda var.. tamam ,, kabul ediyorum bazı kadınlar sokakta öyle bir giyinişleri var ki maksadı , niyeti belli ; kendini sergilemek.. bunu bende tasvip etmiyorum ve eleştiriyorum..ama konu bu tarz giyinenler değil aslında.. düğüne veya doğum günü partisine veya bir arkadaş toplantısına giderken veya işinize ne giyindiğindiğiniz üzerine..
dekolte giymek zor bir iştir...eğer alenen vamp kadınlar gibi ağır bir makyaj,hem göğüs,hem sırt ve/veya bacak dekoltesi birarada bir şekilde çıkılırsa ortaya tepki toplar..
dekolte ince detaylarda gizli olmalı bence..küçük bi yırtmaç, belki hafif yakası açık bi gömlek yada tek omzu düşük bi bluz olabilir..ama öyle kör gözün parmağına sokar gibi açık saçık giyinmek başlıbaşına bi zevksizlik ve kadının değerini düşüren bişey olsa gerek..
Bence bunun dekolteyle ilgisi yok... Teşhir etmek isteyen her halükarda ediyor... Görüyoruz..
Dekolte ile teşhircilik tamamen farklı . Ona bakılırsa gayet kapalı beyaz bir tişört giyip içine kırmızı ya da siyah sütyen giyen var bence bu teşhirciliktir. Hangi akla hizmet beyaz bir tişörtün ya da bluzun içine renkli sütyen giyilir ki?
Moda diye olmasın,biliyorsunuz moda diye her şekle giriliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?