Birol ve fatma,
İşte benim kafadan insanlar, bayılıyorum bize

Benim de evimde fon perde yoktur, nasıl temizlenir, insan onu kendisi nasıl yıkar, ütüler, ya datemizletmek için neden para verir? Herşeyden 1er tane vardır evimde, nevresim takımım sadece 2 tane, birini yıkayınca ötekini takarım, fazladan 1 nevresim takımı bile gözüme battı, köydeki evimize götürdüm, orada 2. bir takım olsun diye. Baharlık montum 1 tane, kışık montum 2 tanedir yalnızca. Fazladan kıyafet alınca kendime kızarım israfçıyım diye. Asla ama asla akıllı telefon almayacağım, elimdeki 2004 modelim çalışmaya devam ettiği sürece. 2. bir odaya daha tv almayacağım, hiçbir yerin 2 tane halısı yoktur, yemek takımım sadece bir tane, hiçbir şeyin bir de misafir versiyonu yoktur, çeşit çeşit temizlik malzemem olmaz, sadece arapsabunu ve sabun tozu. Kek kalıbım 1 yuvarlak, 1 uzun, 2tane borcam kabım var, öyle çeşit çeşit fırın kapları filan yoktur. Her türlü mutfak aletinden sadece 1 tane ama en iyisinden alırım. Evimde o kadar rahatım ki, özellikle de bebekli bir insan olunca aklımı bir kez daha sevdim, etrafta ne kıracağı dökeceği, ne dağıtabileceği bir eşya yığını var :) Yaşasın sade yaşam felsefesi.