• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dekorasyonda Keşke ya da İyi ki Dediklerimiz...

tebrikler canım sende bizdesin ben mecburen telefonu değiştirmek zorunda kaldım çünkü suya düştü ve tamir olmadı benimde nevresim takımım 2 tane 2 tane de pikem vardır dönüşümlü değiştiririm...bende tvde yok canım sadece laptop var daha almadık ileride belki alırız suan cok gerekli değil zaten....çocuk için en güzeli temiz ve ayak altında fazladan olmayan eşyalar ben özellikle vitrin ve fıskos masası denilen şeye gıcık oluyorum ablmada var hatta dalga geçerim bu ne işe yarar diye :1: :1: yeğenim altına saklanır gülerim bir işe yaradı diye :1: adı bile çok komik fiskos evde zaten sürekli yüksek sesle konuşulur ne gerek var fıskosa :1: :1: :1:

Ayy cok guldum allahta seni guldursun ne gerek var fisfisa patronlari besliyoruz iste.

Bravo size çok takdir ettim rabbim sayılarınızı artırsın maşallah çevreye karşı duyarlı olmak cok guzel mesala ben pek kızartma yapmam ama yaptım mı o yağı çöpe dökerim lavaboya dökmem,sonra tavayi iyice kagit havluyla temizler sonra yıkarım teflon,tupper ve ahsap esyalari ve bicaklari makinaya koymam.çöpleri ayrıştırıp öyle atarim aslinda cop ogutme makinasi almayı düşünüyorum ama kiraci oldugum icin kararsizim.

benden bir bilgi.atık yağları lavaboya dökmekle çöpe dökmek arasında fark yok.birinde denize karışıyorsa diğerinde toprağa karışıyor.artık atık yağları plastik şişelerde biriktirip en yakın okul ya da camilere bırakabilirsiniz.

Okullar camiler atık yağı napıyor bilmiyorum ama 444 ATIK harflerine denk gelen tuşlarına bastığınızda çıkan numara 5 lt'nin üstünü gelip evinizden alıyor.
( tabii eski telefonlarla oluyor, benim akıllı telefonum olmadığından halen rakamları harf olarak kodlayabiliyorum )
444 28 45 oluyormuş şimdi baktım, bu da benden akıllı telefon sahiplerine kıyak olsun :)

Okullar camiler atık yağı napıyor bilmiyorum ama 444 ATIK harflerine denk gelen tuşlarına bastığınızda çıkan numara 5 lt'nin üstünü gelip evinizden alıyor.
( tabii eski telefonlarla oluyor, benim akıllı telefonum olmadığından halen rakamları harf olarak kodlayabiliyorum )
444 28 45 oluyormuş şimdi baktım, bu da benden akıllı telefon sahiplerine kıyak olsun :)

Cok tsk isabetli bir paylasim oldu.

Shaggy halılar hiç kullanışlı değil, temizlik açısından.Hiç tavsiye etmem bir de açık renk koltuklar otursan ondan bile kirleniyor

Shaggy halılar hiç kullanışlı değil, temizlik açısından.Hiç tavsiye etmem bir de açık renk koltuklar otursan ondan bile kirleniyor
aynen canım benimkiler açık bej eşimin kot pantolonun rengini aldı . bellona tekrar degişirdi garanti kapsamında ama malesef yine aynı rengi yaptılar tekrar yaparsa benim istedigim renk oluyormuş bende kılıf diktircem bakalım artık

Bayanlar,evlerimize aldığımız dekorasyon ürünlerinin kullanışlı olup olmadığı,satın almaya değip değmeyeceği konusunu tavsiyelerle burada konuşalım..
Mesela çok şık görünüp de kullanışlı olmayan ürünler varsa burada paylaşalım..
Deri koltuk veya yatak başlığı alıp da pişman olan..
Temizliği çok zahmetli görünüp aslında hiç de öyle olmadığını gören..
Çok gerekli olduğu zannedilen ama aslında evde kalabalıktan başka bir işlevi olmayan eşyalarımızı paylaşalım..
Paylaştığımız ürünleri de nereden aldığımızı yazarsak,o ürünleri almak isteyen arkadaşlarımıza bir fikir olur..
Koltuk,kalı,dolap,avize,kitaplık,ayakkabılık,gazetelik,biblo,çiçek v.s. her türlü dekorasyon ürünü hakkındaki fikirlerimizi belirtelim..
Merhabalar ben parlak lake kullananlar memnunmu

tanıdıkla iş yaptığım için pişmanım
koltukların kolları kahve deri olduğu için sevmiyorumm
elektrikk süpürgemi dyson alırdım
insan her şyi önceden göremiyor tecrübe denen söz boşa çıkmamış

Merhabalar, bende salonumdaki konsolumu aldimiza bin bin pismaaaaaaanim. Cok gereksiz bir alisveris oldu. Salonum baya kucük kaldi. cok pismanim cok. :mad:

Zaten almadim ama salona gumusluk vitrin süs olsun diye alinip kullanilmayan hersey gereksiz. Bunlar yerini artik kullanisli boydan boya konsollara birakti bir de sonradan olmuyor ama yeni evlerin bazilarinda var pencere cam onunde düz süs vs koymak icin kısım büyük cam vazolarin icindeki yere de konan büyük mumluklar koltuklara cekilebilen sehpalar genış yatak gibi tv koltukları bence 10 numara...

bende şöyle başlayım salonu açık renk almayın hele benim gibi küçük bi çocuk, dikkat etmeyen eşya kırılmış kirlenmiş umrunda olmayan koca ve kaynana varsa çok kötü çok...mobilyası da koltuğuda halısıda... çok koyuda almayın mobilyada cordoba ve açık ceviz toz konusunda iyi
ama tam tersi yatak odasını açık alın yani benim yaptığımın tersi :110: hem daha ferah gösterir toz olmaz bence sürgülü gardrop iyi özellikle küçük yatak odaları için açılırken bu tarafa çekil yok kapatırken o tarafa çekil ne bileyim hepsi açılmaz derdi olmaz ama bir tavsiye ben daha yaptıramadım gerçi kapakların üzerine korunak varmış daha sağlam olur onuda yaptırmalı
mutfağa gelince oda kocamın sayesinde çok koyu oldu halbuki ben cıvıl cıvıl mutfakları severdim gitti siyah beyaz eşyalar aldı yani beyaz eşya siyah onuda almayın hem gereksiz yere çok pahalı hem sürekli izler hem koyu işte iç açıcı değil ve masayı sandalyeyide kırmızı siyah almdık mı :KK76:sormayın gitsin neyse bi halımdan memnunum leke kir belli olmuyo üzeri fincan desenli tabi kırmızı siyahlı ama o güzel

nerde kalmıştık bende gümüşlük vs.almadım tv sehpası veya ünitesi iyi bence koltuk kenarlarınada çiçek koydum tamamladı odayı ...köşe takımıda kullanışlı değil bi kere köşeye kimse oturamıyo iki kkişi karı koca mesela uzanır oturmaz pek nasıl uzanılacak şimdilik aklıma gelenler bunlar ...gerçi bu düzen konusu hiç aklımdan çıkmıyo ama :KK22:

devam edecek olursak bosh iyi ama nesi iyi bilmiyorum bakalım zamanla göreceğiz ama bulaşık makinası içi çok küçük aynı şekilde çamaşır makinasıda çam.makinam 9kg güya annemin eski 5kg liktan pekte büyük değil ilginç bir şekilde :110: oturma odam eski bekarlığımdan bordo kanepeler küçük oda için hiç iç açıcı değil inşallah ilerde kendi evim olursa canlı renk almak istiyorum komşumun takımını beğendim yeşil ve kiremit rengi ayrıca oturma odaları için köşe modern ve güzel olabilir ama iki kanepe olsa ondan kullanışlı olur sonuçta kanepelerinde güzellleri var hep eski model değil ya benden söylemesi
kendi evim olursa antremi beyaz istiyorum kapılarda açık renk çok ferah olur
bu arada salonumda konsolda yok oda saçma geliyor bana tv ünitesinin iki çekmecesi var yemek takımlarımın çoğu sığıyordu taki çocuk ayaklanana kadar mutfağa kaldırdım Allah tan mutfağım çok kullanışlı dolapları falanda yeterli evim iki oda ama Allahtan küçükte olsa kiler var birde oturma odası gerçi ama olsun gömme dolap var oda çok iyi oturma odaları için de olabilir bekar evimde ordaydı gerçi şimdi mutfakta ama duvar rafları var küçük aksesuarları koyuyorum mutfağada çok yakıştı

ADSZ_1~1.JPG

bu ayakkabılıktan istiyorum çok kullanışlıya benziyor

bütün perdelerimi aynı aldım sonuçta kiracıyım fon perdede almadım salona yakışırda çiçekli koltuğuma benzeyen fon perdeler var ama hem dediğim gibi kiracıyım hem yıkaması şimdi onlar ütülenmeden olmuyordurda ütülemesi var böyle evim daha sade olmuş olur göz kalabalığıda olmaz diyorum bi yandanda çok hoşuma gidiyor gerçi daha ev alacamda ohoooo ölme eşeğim ölme pehhh:63:

ha bişey daha kiracılar için antre halılarını ince metrelik kesme işlerinden almanızı tavsiye ederim benimki öyle çiçekli biraz beğenmemeye başladım ama başka alsam bile yine ince kesme çiçekli alırdım ama başka bi çiçekli

dekorasyona girmiyo ama bebeğime park yatak aldığıma da pişmanınm keşke mobilya alsaydım gıcır gıcır kötü çıktı tmm da sadece kötü çıktığı için de değil hoşuma gitmemeye başladı

Back
X