- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bu adam kim, kaç yaşında, nerede gördünüz , iletişiminiz nasıl ve ne üzerine oldu ?İyi geceler kızlar.
Bir adam var hakkında hiç bir şey bilmiyorum bir tek mesleğini biliyorum. Bir kere iletişimimiz oldu ancak içimdeki bir his deli gibi merak ediyor adamı. Stalkladım ama hakkında bekar olduğu dışında bir şey bulamadım. Ama fotoğrafına bakmaktan da kendimi alamıyorum. Delilik biliyorum ama garip bir duygu ile çekiliyorum adama.
Yaş kaç acaba?
Bu adam kim, kaç yaşında, nerede gördünüz , iletişiminiz nasıl ve ne üzerine oldu ?
Bize de gösterin fotoğrafı, belki tanıyan çıkar:)))
Orda bir köy var uzakta gibi konu
Daha çok ilk mesajı o atsa daha iyi olur da işteKonu ne yani daha iyi nasıl tanıyabilirim mi? diye sormak için açtınız? Eğer öyleyse mesaj atabilirsiniz
Yalandan bisey sor mesaj atBir toplantıda tanıştık birbirimizde numaramız var ama o toplantı dışında konuşmadık hiç.
Ama hoşlandığınızdan haberi bile olmayan 1 kere toplantıda gördüğünüz biri size durduk yere niye mesaj atsın kiDaha çok ilk mesajı o atsa daha iyi olur da işte
Beğendi diyelim hoşlantı çok abartı kaçar :) işte alanlarımız da çok farklı ki mesaj atıp soramıyorum bir şey bahane edipAma hoşlandığınızdan haberi bile olmayan 1 kere toplantıda gördüğünüz biri size durduk yere niye mesaj atsın ki
Alanlarımız çok farklı bir şey bahane edemiyorum maalesefYalandan bisey sor mesaj at
İnstagramdan ekle güzel hikayeler çek kendini vs. cevap verirse ordan yürüDaha çok ilk mesajı o atsa daha iyi olur da işte
Toplu mail olayınız varsa, onu da "yanlışlıkla" ekleyin, belki etkileşim olur.Beğendi diyelim hoşlantı çok abartı kaçar :) işte alanlarımız da çok farklı ki mesaj atıp soramıyorum bir şey bahane edip
Direkt beğendim desem daha açık olur sanırımİnstagramdan ekle güzel hikayeler çek kendini vs. cevap verirse ordan yürü
Yok işte olsaToplu mail olayınız varsa, onu da "yanlışlıkla" ekleyin, belki etkileşim olur.
Sosyal medya hesabı varsa ekleyin , ya da sizin de numaranız onda kayıtlı ise fotoğraf paylaştığınız da illaki görür , çok çok da iletişim istiyorsanız çaldır kapat wpdanBeğendi diyelim hoşlantı çok abartı kaçar :) işte alanlarımız da çok farklı ki mesaj atıp soramıyorum bir şey bahane edip
Valla ben sadece bir beğeni hissetmedim "fotoğrafına bakmaktan alkoyamiyorum kendimi" tarzı bir cümle yazdınız yaBeğendi diyelim hoşlantı çok abartı kaçar :) işte alanlarımız da çok farklı ki mesaj atıp soramıyorum bir şey bahane edip
Peki bu şahısla aynı iş yerinde misiniz, yani sürekli görebilme ihtimaliniz var mı yoksa bir kerelik bir görüşme miydi o toplantı?Yok işte olsa
Ekleyin , iletişim kurun çok merak ediyorsanızBir toplantıda tanıştık birbirimizde numaramız var ama o toplantı dışında konuşmadık hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?