Deli gibi merak etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal medya hesabı varsa ekleyin , ya da sizin de numaranız onda kayıtlı ise fotoğraf paylaştığınız da illaki görür , çok çok da iletişim istiyorsanız çaldır kapat wpdan
Evet numaralarımız var birbirimizde
Valla ben sadece bir beğeni hissetmedim "fotoğrafına bakmaktan alkoyamiyorum kendimi" tarzı bir cümle yazdınız ya daha fazlası var sanki
Kendimi ergen gibi hissettim :))

Bir kerelik bir toplantıydı aynı yerde değiliz. İlçeler bile farklı
O zaman boşverin yahu, bu kadar insan basit bir hoşantı için kafa patlatmayalım.
Nasipse gelir Çin'den, Yemen'den derler.
Numaralarınız da varmış. Bekleyin, görün. Ya da numaralarınız var madem, insanlara fikir sorar şekilde bir WhatsApp durumu paylaşın. Görürse belki o da fikir yazar, etkileşim başlar.

Evet numaralarımız var birbirimizde

Kendimi ergen gibi hissettim :))
Yok yok estağfurullah sadece hissiniz begenmenin ötesinde geldi bu arada toplantı ne üzerineydi o konuyla ilgili bir şey sorsanız çok mu gereksiz olur, bence wp dan bir fotoğraf bir anket tarzı bir şey paylaşın belki cevap vermek ister konu açılır

Paylaşıyorum görüyor ama cevap yazmadı hiç

Olabilir aslında ama ne paylaşabilirim işte oda var onu düşünüyorum

Gecenin medyumu gibi yorum yapıp kaçayım, sizin haritanızdaki Güneş veya Mars, beyefendinin haritasındaki Uranüs ile açı yapmış. Neptün de devreye girince zihniniz bulanmış. Satürnle bağlantılı bir açı varsa bu iş olur, yoksa zorlamayın.

Aklı selim cevabım ise, zamana bırakın, sakin olun.

güzel cevap oldu

Yazcan mı

Sizin genelde hoşlantılarınız böyle galiba. Umarım diğerleri gibi olmaz bu da

Sizin kadar şıpsevdi olup ilişkiye çeviremeyen görmedim. Bir yerlerde bir hatanız olmalı bence.
Hatası hiç düşünmeden "bu olur mu" diye direkt hoşlanmaya başlaması. Hepimiz yaş baş almış insanlarız. İnsan bi ortamda birini görünce "vuruldum" diye gezinmez. İnsan bi bakar, bi düşünür belki sevgilisi vardır der. Ne bileyim der de der. Ama konu sahibi direkt hayallere dalıyor bir de karşı tarafı yanlış anlayıp duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…