Deli gibi sevdigim adamdan çocuk isteksizligi yuzunden soguyorum

bosanma fikrini blof olarak kullanmayi dogru bulmuyorum ki bizim aramizda boyle bir sozlesme var. Ayrilma imasi ancak bir kere konusulur, o da gercekten ayrilirken. Hem cocuk istegim kocama sevgimden baskin degil.

Ya o yönden hic dusunmemistim

maşallah ne güzel...........burçlarınız ne

Siz çocuk istemeseniz ama eşiniz istese nasıl baskı altında hissederdiniz düşünün. Üzerine gitmeden, onun içini rahatlatarak ikna etmelisiniz. Çünkü çocuk sahibi olunca çok farklı bir hayatınız olacak. Eminim esiniz bunu kaybetmek istemiyor.

ama altında bir şey var demek ki

neden korkuyor bunu söylemeli

belki ilgi azalacak diye

belki düzen bozulacak diye

eşim diyor ki birileri 43 yaşından sonra bebek sahibi olmuş

benim şimdi gözüm yemiyor bir tane daha diyor

36 yaşında sabah da diyor ki tamam yapsak bile bak sırtım ağrıyor onu nasıl sırtımda yürüteyim bunu yürüttüm vs

bizimkiler şaka da eşiniz neden istemiyor

komik gerekçelerini değil asıl içinden geçenleri anlatsın

bir de küçükmüş de ne zaman büyüyecekmiş

biz mesela dedik mi bu inşalar 65 yaşına gelecek çocuk üniversiteden mezun olduğunda ülkede ömür ortalaması bu

bunları da düşünmek lazım

özel sektör bakalım 50 yaşından sonra çalıştıracak mı

o çocuğa imkanları nasıl sağlayacak nasıl okutacaksın vs vs

evet galiba endiseleniyor hayatimizin degismesinden

evet galiba endiseleniyor hayatimizin degismesinden
Yaş meselesi yüzünden telaş yapıyorsunuz bence. Rahat olun lütfen, zamanla aynı noktada bulusacaksiniz bence. Ben 6 yıllık evliyim, daha yeni ikna olduk çocuk sahibi olmaya ikimiz de. Üstelik bu konuyu hiç konusmadigimiz halde bir baktık ikimiz de çocuk istiyoruz.

Canim net bir şekilde konuş istediğini belirt ama esin gerçekten uzak duruyorsa bekle

Evlendik ikimizde hemen çocuk istedik biraz sıkıntı çıksa da oldu kızım ama ikimiz de istememıze rağmen ilk yıl çok zor geçti evliliğimız kabus a döndü şimdi 2.5yaşında kuzum ve hergün diyoruz sen iyiki bizim olmuşsun diye.

Sevdiğin insandan bir canın olmasi çok güzel ama karşılıklı olunca

bazı erkekler baba moduna kolay giremiyor. zaman lazım oluyor. yeni doğmuş bebeği olupta mal mal etrafa bakan, ne olduğunu çözmeye çalışan birkaç erkek gördüm. çok zor olmalı o moda girmek. ama işe senin tarafından bakınca yaşın geç değil, ilk bebek için gayet güzel bir yaş. benim sana tavsiyem ona bir tarih verdirt. oturun güzelce konuşun. mesela örnek veriyorum 1 sene sonra, 2 sene sonra gibi. eğer sözünden durmazsa boşanırsın.

Tabiki isterim
Ogrencilerimi yetistiriyorum
Onlar da öğretmen cikip kendi öğrencilerini yetistiriyorlar

Ben de ileride çocuk sahibi olmayi düşünüyorum zaten
Ama istemeyenleri ya da çocuğu olmayan aileleri aile gibi gormemeniz bana acayip geliyor.
Çünkü inanin evdeki mutluluğun tek kaynagi cocuk degil
Sizin de insallah olur 3. Bebecik

Anladim cok uzuldum ikiniz icinde inşallah en azindan oglunun yaralarini sarabilmissindir

kuculsun de cebine girsin. 32 yasindaymis. Bugun hamile kalsan, cocuk dogana kadar o 33 sen 31 olacasiniz. Eee? Daha ne kadar bekleyecek? 40 yasinda cocuk sahibi olup, 50 yasinda hala ilk okula giden cocuk mu bakacaksiniz?

Acik acik konusun bence. Bu beklentiler karsilikli degilse, neye ne kadar onem verdiginize bi bakin derim. Siz de hayata bir kere geliyorsunuz. Bazi tatlari partneriniz istemiyor diye tatmaktan kendinizi alikoymak bundan bi 20-30 sene sonra sizin pismanliginiza sebep olmayacaksa, karari siz verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…