Deli gibi sevdigim adamdan çocuk isteksizligi yuzunden soguyorum

Hayatta en sevmediğim insan tipine bir örneksiniz
İkinci çocuğuma kazara hamile kalarak ve eşimin rızası olmadığı için aldiramayip zorla doğurarak sahip oldum
Çocuk boyuma ulaştı ben hâlâ yılları geri alabilir miyim diye düşünüyorum
Öyle zor şeyler yaşadım yaşattım ve yaşadık ki...
Eşimle hâlâ evliyiz iyi kötü 4 kişilik normal bi aileyiz ama bu konudaki anlayışsizligini hiç affetmicem
Ne var canım herkesin iki çocuğu oluyor dünyada bi tek sen misin deyişini
Bir kadın nasıl kendi evladını istemez deyişini de unutmuyorum
Eşinizi biraz daha çocuk için zorlarsaniz o da sizi nefretle anacaktir emin olun
Çok istiyorsanız gidin başkasından yapın çocuğunuzu

Zorlukları var evet 6 ay falan eve kapanip sadece doktor muayene kontrol acil ihtiyaclar dışında cikmadim dışarı kisin doğum yapmıştım ama yürümesi anne baba demesi koşup sarilmasi yerde çorabıni bulup getirmesi resimini bulunca gösterip babasina baba demesi ...böyle seyler yasiyorum suan kendimi cok şanslı hissediyorum

Keske aldirsaymissin yaa çocuğun basinada kakmiyorsun degil mi bunlari

Keske aldirsaymissin yaa çocuğun basinada kakmiyorsun degil mi bunlari
Çocuğun ne günahı var yapar mıyım hiç
Ama tabii ki doğduğu zaman ona yeteri kadar bakamayisim yaşadığım onca sinir harbi depresyona girişim bunların hepsini yaşadık o da yaşadı
Yılları en çok da bu yüzden geri almak istiyorum oğlum suçu olmadan bunları yaşamak zorunda kaldığı için ve bunlara eşim sebep oldu

haklisiniz, cocuk hersey degil. Hep olmasa da hormanlarim boyle bazen isyan ediyor iste.

cok tesekkur ederim. Insan bi kadar sevince ona benzeyen, onun kanindan bir küçük parcayi da gormeye heves ediyor. Iste galiba bunlar biraz benim dertsiz basima dert ararmamdan galiba

tam olarak ayni seyleri hissetmisiz. Insan belli bir yastan sonra gönül rahatligiyla erteleyemiyor. Hislerime tercuman olmussunuz. Insallah en hayirli zamanda bebis gelir

çok itici geldi gerçekten çocuk arzunuz varsa açık açık söyleyin kusura bakma kocacım benim çocuk özlemim var sende de bu istek yok ben yaşım geçmeden önüme bakmak isterim ciddi mana da çocuk istemiyorsan ikimizde yolumuza bakalım zira hayat görüşlerimiz uymuyor.işte bu sözden sonra asıl fikirlerini el mecbur dökecek boru değil ya..üstünü kapatamaz ..siz bu ciddi konuşmayı yapmalısınız bence.
dipnot:boşanın demiyorum yanlış anlamayın bu kadar ciddi olursanız üstünü kapatıp geçmez konunun gerçek fikirlerini dile getirebilir diyorum yani tutarsa.

İnş arkadaşım keşke olsa bitane daha ;) bekarken bende hiç istemezdim sevmezdim çocuk evlenince illaki istiyosun .kedi köpek bakmaktansa kendi çocuğuma bakıp büyütürüm daha iyi .sonuçta senide bi anne bakıp büyütüp okutup bu yaşlara getirmedimi vatana millete hayırlı bi evlat yetiştirmek istemezmisiniz .

en basta istiyordu simdi vazgecti. Beni de tedirgin eden bu zaten. Ama yine de dediginiz gibi tek tarafli olmaz

tipki esim gibi düşünüyorsunuz. Herkesin kendi istegine saygi duyarim normalde ama bana sanki bu konu kadinin hazirlomasiyla daha iliskili gibi geliyor. 5 yil sonra ben bu fikirden kendimi vazgecirdikten sonra esim istese biyolijik olarak bir cok seye gec kalinmis olacak diye endiseleniyorum

Hassas bir bünyesiniz var gibi durmuyorsunuz. LAN sanki 18'lik var karşısında falan Adam istemiyorsa istemiyordur zorlayamazsınız. Bu devirde çocuk yapmak bana da çılgınlık gibi geliyor.
neden oyle dediginizi anlayamadim. 18 lik degilim, yani surekli cok kucuguz demesinden dolayi dedim.30 yas daha cok kucuguz denecek yas degil bana gore.

sorun tam olarak bu zaten. Beni kivama getirdi kendi vazgecti kırgınlıgim ona.

kesinlikle cocuk ve anne olma odakli biri degilim. Mutlu bir hayat bunlar degil benim icin. Ki soyledim de esim kesin ve net asla olmasini istemiyorum dese konuyu kapatir onunla mutlu evliligime devam ederim. Bana sadece yeterli aciklama yapmadan bu fikirden birden sogumasi üzücü geliyor. Ister istemez kendimde sorun ariyorum

sizin yasadiginiz kotu duygular nedeniyle boyle tepki vermenize saygi duyarim. Ama beni anlayamadiginizi dusunuyorum. Ben zorla yapicam, o istemese de olacak demiyorum. Hatta esimi kirmak istemedigim icin ona soylemek yerine buraya yazip dertlesmek istedim. Sizin esiniz saygisizlik etmis, ama ben sadece kendimce nedenini sorgulayip burada dertleserek ayni saygisizligi yaptigimi ve bu nefretinizi hakettigimi sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…