- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Sexingthecherry
-
teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kafaya takmamak en iyisi. Buna da şükür. Arada bi geliyorlar iste böyle insanlik hali...böyle düşünmeyin evlilik karşılıklı özveri fedakarlık gerektirir.bence eşiniz harika bir insan ve doğal olarakta sizi fazlasiyla düşünüyor.bence sizde bu tatlı evliliğin tadını çıkarın bunları kafanıza takmayın. Allah nazarlardan korusun. ve siz bir kadin olarak cocuk olunca ister istemez cocugunuzu ön planda tutacaksiniz.ama erkeklerin geneli eşini seviyorsa eşini on planda tutar ve kıskanır. bu yuzden de istemiyor olabilir
Olabilir. Rahatimiza düşkünüz ikimizde. Ama ayni zamanda herseyi düzgün yapma istegimiz de var. Ikisi bir araya gelince çocuk yapmamak en kestirmesi oluyor heralde. Benimki de tamamen hormonel olsa gerek. Yoksa mantikli dusununce icinden cikmasi bana da zor geliyorAcaba zorluğundan mı çekiniyor. Yani ağlaması gazı maması uykusuzluğu var kolay değil. Bunları mı düşünüyor?
Aslında yavaş yavaş bebek fikrini sevdirebilirsiniz. Mesela kitap okurken şimdi bebeğimiz de olsaydı sana baba diye seslenseydi de babası ona da kitap okusaydi gibi şeyler diyebilirsiniz. Böylece zemini hazırlamış olursunuz belki etkilenir
Bu arada maşallah. Allah ağzınızin tadını bozmasin..
alttan alttan mesaj verme yontemini uygulayayim öyleyse. Gerçi bu tarz seyler soyleyince hemen gercekci yönüyle cevap veriyor. Cocuk olsaydi sen simdi bu kitabi boyle rahat okuyamazdin ki falan der. Fazla gercekci adam yaa. Evde istedigimiz gibi soyunup gezemeyecegimizi bile düşünüyor cocuk olunca. Evet haklı belki de cok sey kisitlanacak ama ne bileyim yapanlar manyak degil heralde bir sekilde denge kuruluyordur illa ki
Çocuk bakmayı meşakatli ve zor bulanlar yorulmaktan sorumluluktan çekinenler.siz iş yapmıyomusunuz çalışmıyomusunuz bazı şeylerin sorumluluğunu almıyomusunuz ite köpeğe bakıyosunuz kendi kanınızdan olan çocuğa bakamıcakmısınız büyütemicekmisiniz bu nasıl bir bencilliktir tembelliktir ya çocuksuz evlilik olurmu aile olurmu ya .çocuk evin neşesidir mutluluğudur gururudur .yaşı gelen bayanlar fazla geç kalmayın.benim yaşım 36 3. Çocuğu düşünüyorum hamile kalamıyorum çokta üzülüyorum bu duruma .demem oki çocuk işi ertelemeye gelmez insanada külfet olmaz rabbim kolaylığınıda verir.
Mutlu bir hayat için tek kriteriniz çocuk tek vasfiniz anne olmak mı?
Ben çalışıyorum evde 2 tane de evcil yavrum var
Mutlu bir de evliliğim var
Bunlarla mutluyum fazlasini su an istemiyorum. Istemeyenlere neden uzulup sinirleniyosunuz ki? Insanlarin soyu mu tukeniyor? Siz bizim yerimize de doğurun arkadasim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?