Deli olmama az kaldı !

hemen işi niye psikolog noktasına getirdiniz ki, ne konu sahibini tanıyoruz ne de bahse konu diğer kadınları, bişey hissetti ki konu açtı, ben hala aynı noktadayım bir kadın hisseder, kocasını kıskanmakta her zaman kendine güvensizlik anlamına gelmez, yeri gelir çıplak kadını kıskanmazsınız ama bazende muhafazakar görünen bi kadın size çok fettan gelebilir, ne yani size hiç olmadı mı, dünyadaki tüm insanların yüreği temiz pak, iyi niyetli mi, evde şortla askılıyla dolaşmakta bişey yok bakkal terazisi gibi totosunu sallıyosa bi kadın orda huylanırım ben (bu durumda böyle bişey varmı bilmiyorum genel yazdım) hoşuma gitmez

belkide böyle düşünülmesi için öyle davranıyo, bazen bir şeyi gizlemenin en güzel yolu onu alenen yapmaktır, film afişi sözü gibi oldu

harikasın canım ya:)
kaşarpeyniri gelin bencede bunun ardına gizleniyor,nasılsa biri birşey dese ben onu kardeşiyim diye kendini savunacak..
sevgimden yapıyorum diyecek..istemiyosanız bidaha yapmam diyede ekleyecek...

bir insanın samimiyeti ne olursa olsun,evlenip barklandığında artık o eşine ait olur ve eski hareketlerimizi gerekirse
kontrolden geçirmemiz gerekir..benimde sarmaş dolaş gezdiğim naber yakışıklım dediğim kuzenim evlendi,şimdi karısının yanında ensesine şaplakmı atalım???sevgimi yine içimde yaşıyorum,biz birbirimizi zaten seviyoruz, ama artık insanların değişen şartlara uyum sağlaması lazım..

Bazi insanlar dokunmatik konusur. Dokunmadan duramaz. Artniyet aramamak lazim galiba bilemiyorum.

canım ama şöyle düşün, bazı insanlarda el şakalarından hoşlanır ama ben hoşlanmıyosam bunu bana yapmamasını isteme hakkına sahibim, ben hoşlanmıyorum, bu durumda konu sahibinin eşide rahatsız oluyo anladığım kadarıyla

Olurmu canım arkadaş söylediyse doğrudur ben bir psikolga görünmeliyim ! :) diyorum kayınvalidem anlattı bana aynı yerde uyutmak istediğini arkadaş sadce teşhis ettiği olayla alakadar oluyo kıskanırım veya kıskanmam herkes tek tip değilya beş parmağın beşi bir değil ki kıskanırım tabi sonuçta kocam dmi :)

konu sahibinin buradan görebildiğimiz kadarki tavırlarına göre az çok nasıl bir insan olduğu anlaşılıyor.Bu durumu görmemişin bir oğlu olmuş.... ile başlayan atasözümüz çok güzel anlatıyor.Bazı kadınlar böyledir,tamamen kendine güvensizlik başka birşey değil.

cevabınaaa bayıldımmmm yaa :)

birde bekera karı boşamak kolay diye atasözümüz var bilirmisin :) ?

beni düşüncelerimden dolayı özgür kız diye tanımlayan çok oldu bu forumda, ama evlendiğimde eşimin evli ya da bekar farketmez arkadaşları evime geliyosa ne kadar samimi olursam olayım şortumu çıkarır yerine bi kapri falan giyerim haa askılı gene kalsın, bu o erkekler bana kötü gözle bakacak demek değil, bende rahat edemem, ama aynı kişilerle tatile çıkacaksak bikinide giyerim güneşlenirimde

ben o kadar katı değilim, kocamıda sakınmıcaksam neyi sakınıcam, sakınmak derken sürekli gözümün üstünde olmasından bahsetmiyorum, ama birinden huy kaptıysam ki emin olun kolay kolay huylanmam kimseden, ama böyle bişey olursa tepkim ağır olur, ben kimsenin eşine kötü gözle bakmıyosam kimsede benim eşime benim gözümün önünde kur yapamaz, bu benim için tartışmaya açık bi konu değil

Ben görsem o eltinin gözlerinden hemen anlarım da görmediğim için tereddütteyim işte

Benim de eltim olucak ilerde ben de konu açar mıyım acaba :26:
Kucağıma oturturum onu ben yengesinin güzeli,yengesi yesin onu

bende yclozl gibi düşünüyorum,arkadaş bu durumdan rahatsız ki burda paylaştı,eşi bu durumdan hoşnut değil.ayrıca eski mezvuları karıştırdığında kayınvalidesinden öğrendikleri de rahatsız etmiş.neden mini etek hadisesine bu kadar takıldınız ki??mini etek giyen kötüdür ya da kaşardır demedi,sadece bekar,yabancı bir erkekle aynı evde kalan birini tanımladı kıyafeti onu rahatsız etmiş olabilir bu çok doğaldır da eleştirilemez.Burda mevzu yengesinin hoş olmayan/hoşa gitmeyen davranışları,bence gamze arkadaşım için içini yiyceğine direk eltinle bu konuyu tatlı dille hallet,ona hassasiyetini açık olarak anlat eğer hala da devam ediyorsa aynı şekilde dediğin gibi ya sana bir garezi vardır ya da eşine karşı bir şey hissediyodur diye düşünürüm ben.elini kontrol edemiyorsa bence o bir pskoloğa gitmeli!!

Son düzenleme:

peki hasta ruhlu biri senin için yok eşimi ayartıyor,yok eşimle konuştu,yok sarıldı falan derse tepkin nasıl olur canım?

cevabınaaa bayıldımmmm yaa :)

işine gelen mesajı pışpışlama mode on...
çok ilginç ya...
kız mini etek giymiş de askılı giymiş de...
hayat sizin buyurduğunuz gibi olacak...
kız sizin istediğinizi giyecek...
3 kere evlenmeyecek...
4. adayı eşiniz olmayacak(!)
kaşar peyniri eltiniz (!) kocanızdan uzak duracak...
başüstüne...

işte anlatmak istediğim o canım, kadınlar cin gibidir, anlar, hisseder, içi alevlenmeye başlar, bu hissi hepimiz yaşamışızdır, bu kendine güvensizlik değil,arkadaşlarım bazen plan yapar ben gidemicek olurum nişanlıma derim sen git diye, ben evdeyim diye o da damızlık hindi gibi eve tıkılmak zorunda değil, anlatmak istediğim başka bişey anladınız diye düşünüyorum

evet konudan rahatsızım sağol beni anladığın için :) ben eltimi daha öncedende uyardım yani uyarmak bi işe yaramıyo kayınvalidem anlatırkende ben hoşlanmam diye söylemştim ama tekrardan aynı şeyler olmaya devam ediyor yani anlıcan uyarmak bir işe yaramıyor !

eltin biraz kontak galiba...

ya da seni sevmediği için sabrını deniyor seni zor durumda bırakmak istiyor.

ama burada önemli olan senin sakin kalabilmen

çünkü ortalığı velveleye verırsen bu seferde aaaa ben ne yaptım ki o benım kardeşim der sıyrılır sende kıskanç paranoyak bir kadın damgası yer bütün imajını çizdirirsin baştan..

nişanlınada bağırma bağırmak çözüm değil sinirlensen dahi sinirini tek başına bir boşalt sakinleş...
sonrada nişanlına çok ciddi bir şekilde bu durumun seni rahatsız ettiğini bir daha asla böyle bir duruma tahammül etmeyeceğini açık bir şekilde belirt...sonrasında bak bakalım gelişmeler ne olacak

nişanlın seni ciddiye alıyorsa bunlara fırsat vermez..

peki hasta ruhlu biri senin için yok eşimi ayartıyor,yok eşimle konuştu,yok sarıldı falan derse tepkin nasıl olur canım?

konu sahibinin hasta ruhlu olduğunu düşünmüyorum, zaten birini hasta ruhlu diye nitelendirmek çok ağır bi itham kolay kolay hakedilmez, banada bunu diyenler var, pire için yorgan yakan bi insan olmam kimilerine göre psikopatlık gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…