- 13 Ocak 2020
- 46.275
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.540
- 598
- 33
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Ne güzel sağlıkçı bir anne.Evet annem hemşire sık sık hastane ortamlarında bulundum. Başkalarının düşüncelerini de elbette önemsiyorum ama bu istek içten gelen bir istek. Biri kaşını gözünü yaptır dese kale almam. Onlara karşı şekillenmiyor yani
Mizah anlayışım da var yerine göre ben ortada komik bir durum göremiyorum ama? Bir derdim var köşesi. İsterseniz mizah bölümüne gidebilirsiniz.ah yaa bu nasıl bir kendini ispat çabasıdır :)
neden tatmin olmıyım yahu, ki beni ilgilendirmez.
ama keşke bunları yaparken hayatınıza biraz mizah anlayışı katsaymışsınız, zira kadın/erkek farketmez insanlar güzellikten çok mizah yeteneğinden etkilenir :)
ha birde aklınızda olsun son derece çirkin olup çok başarılı olanlarda var.
Okumuş ve ya Türkiye de derece yapmış olman seni zeki yapar ama akıllı aklı başında yapmaz Herkez de zeka var ama akıl yok Malesef bunu sürekli dile getirmen hoş değil
Realist olmak gerek. Günümüzde biri çirkin biri yakışıklı nadir insan var. Erkeğin parasına bakıyorlar genelde. Ben para için evlenmem zaten. Evliliklerin çoğu birbirine benzeyen insanlarla oluşmuş. Hormonal olarak da böyle Çekiliyoruz zatençok yakışıklı erkeklerin illa çok güzel bir kadınlarla evleneceğini nereden biliyorsunuz ?
asıl göz renginin tonuna ve kullandığın rengin uyumuna bakıyor.ben üniversite de miyop olduğumdan lens kullanayım dedim almışken de renkli olsunn.çok doğal bir yeşil kullandım yıllarca lens olduğu anlaşılmıyordu ama mavi aldım bir kerede o resmen ben lensim diye bağırıyorduŞunu diyene kadar iyiydiniz de aşırı doğal duran hatta doğal duran lens üretilmedi bugüne kadar. Ya siz öyle görüp kendinizi kandırıyorsunuz ya bizi.
Sürekli aptal konumuna düşürdükleri için diyorum. Güzellik konusuna bir şey diyemeyeceğim olabilir belki travma vs.muhtemelen büyük bir travması var ve sürekli kendini zeka ve güzellikle ispatlama çabasında.
Mizah anlayışım da var yerine göre ben ortada komik bir durum göremiyorum ama? Bir derdim var köşesi. İsterseniz mizah bölümüne gidebilirsiniz.
Bilmiyorum ben belli olmayan lens görmedim. Hele mavide hiç. Bir kere bir cikiklik mı desem ne desem bur şey oluyor gözün içinde gibi geliyor. Ama doğrudur ben de görmemiş olabilirim varsa da.asıl göz renginin tonuna ve kullandığın rengin uyumuna bakıyor.ben üniversite de miyop olduğumdan lens kullanayım dedim almışken de renkli olsunn.çok doğal bir yeşil kullandım yıllarca lens olduğu anlaşılmıyordu ama mavi aldım bir kerede o resmen ben lensim diye bağırıyordu
Sürekli aptal konumuna düşürdükleri için diyorum. Güzellik konusuna bir şey diyemeyeceğim olabilir belki travma vs.
Evet mükemmel güzel olma isteğim doğru ama kadınları kıskanmam aksine sürekli çevremde güzel bulduğum her şeye iltifat ederim. Kısacası güzelliklerin hastayım. Hatta güzel kadınları rakip olarak değil de muhteşem bir heykel iş gibi hayranlıkla övgüyle taktir ederimbence çok daha basit. daha güzel olan kadınları kıskanıyor. kimse benden güzel olamayacak, herkes bir tek bana bakacak, fıstık benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı modunda.
:)
Labellaya bakabilirsin instagramdan. Benimki dimgrayBilmiyorum ben belli olmayan lens görmedim. Hele mavide hiç. Bir kere bir cikiklik mı desem ne desem bur şey oluyor gözün içinde gibi geliyor. Ama doğrudur ben de görmemiş olabilirim varsa da.
Siz takdir ediyorsunuz güzel kadınları ama başladı takdir edince mı modunuz düşüyor. Öyle yazmışsınız da çünkü?Evet mükemmel güzel olma isteğim doğru ama kadınları kıskanmam aksine sürekli çevremde güzel bulduğum her şeye iltifat ederim. Kısacası güzelliklerin hastayım. Hatta güzel kadınları rakip olarak değil de muhteşem bir heykel iş gibi hayranlıkla övgüyle taktir ederim ❤
İdare edeceğiz ablası napalimmuhtemelen büyük bir travması var ve sürekli kendini zeka ve güzellikle ispatlama çabasında.
Bakacağım simdi:)Labellaya bakabilirsin instagramdan. Benimki dimgray❤
Ben zaten terapi almak gerektiğini ilk sayfadaki yorumlarla karar verdim. Beğendiğim yanıtlardan görebilirsiniz. Konu sakız gibi uzuyorsa bana da eleştiri geliyorsa elbette robot olmadığım için cevap verme durumunda kalacağımyok siz derdinize gelen önerileri ciddiye almayıp tutarsız konuştukça ben de konuyu ti'ye almak gerektiğini düşündüm
neyse, beni görmezden gel butonu ile görmeyin ben de buradaki diğer arkadaşlarla muhabbetime ve mizahıma bakayım.
haydi iyi forumlar.
İdare etmek durumunda değilsin, başlığımdan çıkabilirsinİdare edeceğiz ablası napalim
Yanımda başkasına iltifat edilince acaba ben çirkin miyim mi ki bana iltifat etmedi modunda giriyorum. Ayy çok güzelmiş saçını yolarım demiyorum.Siz takdir ediyorsunuz güzel kadınları ama başladı takdir edince mı modunuz düşüyor. Öyle yazmışsınız da çünkü?
ben de bir rengi sadece doğaldı diğerleri gayet yapay durdu haklısın.ama benim gözüm zaten yeşile yakın onddan doğal durmuş olabilir lens te yeşil olduğu içinBilmiyorum ben belli olmayan lens görmedim. Hele mavide hiç. Bir kere bir cikiklik mı desem ne desem bur şey oluyor gözün içinde gibi geliyor. Ama doğrudur ben de görmemiş olabilirim varsa da.
İnfluencer avukatlık değil. Henüz 2. Sınıfken bana avukat kimliği yüklemeniz bile yersiz. Ayrıca apartmandan bozma değil ilk 3bine girerek kazandığım köklü bir üniversite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?