DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Ne güzel sağlıkçı bir anne. Neden terapi almanız gerektiğine ikna olmuyorsunuz? Normal olduğunuza siz karar veremezsiniz ki?

Mizah anlayışım da var yerine göre ben ortada komik bir durum göremiyorum ama? Bir derdim var köşesi. İsterseniz mizah bölümüne gidebilirsiniz.

çok yakışıklı erkeklerin illa çok güzel bir kadınlarla evleneceğini nereden biliyorsunuz ?
Realist olmak gerek. Günümüzde biri çirkin biri yakışıklı nadir insan var. Erkeğin parasına bakıyorlar genelde. Ben para için evlenmem zaten. Evliliklerin çoğu birbirine benzeyen insanlarla oluşmuş. Hormonal olarak da böyle Çekiliyoruz zaten

O kadar herkes birbirine benzedi ki, estetik o kadar yayginlaşti ki ileride guzellik algisi tekrar değişecek ve doğal guzellige yonelecek insanlar diye dusunuyorum. Bilmiyorum bu estetik cilginligi daha mi beter olur yoksa...

O lensler, burun dudak estetikler, fazla makyajlar videoda fotograflarda güzel duruyor (bazisi orada bile kotu) ama yüz yüze gelince çogu berbat duruyor.

Sizin dusunceleriniz şuan hiç saglikli değil o ayri 20 yaş çoook erken, benim 19 yaşimdan sonra yuzum degisti.
19dan once hafif yanaklarim vardi, 19dan sonra çene hattim belirginleşti yanak tombikliğim gitti. 20 yaşinda sizin yuzunuz hala oturmamişta olabilir bu yuksek ihtimal.

Şunu diyene kadar iyiydiniz de aşırı doğal duran hatta doğal duran lens üretilmedi bugüne kadar. Ya siz öyle görüp kendinizi kandırıyorsunuz ya bizi.
asıl göz renginin tonuna ve kullandığın rengin uyumuna bakıyor.ben üniversite de miyop olduğumdan lens kullanayım dedim almışken de renkli olsunn.çok doğal bir yeşil kullandım yıllarca lens olduğu anlaşılmıyordu ama mavi aldım bir kerede o resmen ben lensim diye bağırıyordu

Mizah anlayışım da var yerine göre ben ortada komik bir durum göremiyorum ama? Bir derdim var köşesi. İsterseniz mizah bölümüne gidebilirsiniz.

yok siz derdinize gelen önerileri ciddiye almayıp tutarsız konuştukça ben de konuyu ti'ye almak gerektiğini düşündüm
neyse, beni görmezden gel butonu ile görmeyin ben de buradaki diğer arkadaşlarla muhabbetime ve mizahıma bakayım.
haydi iyi forumlar.

Bilmiyorum ben belli olmayan lens görmedim. Hele mavide hiç. Bir kere bir cikiklik mı desem ne desem bur şey oluyor gözün içinde gibi geliyor. Ama doğrudur ben de görmemiş olabilirim varsa da.

Sürekli aptal konumuna düşürdükleri için diyorum. Güzellik konusuna bir şey diyemeyeceğim olabilir belki travma vs.

kimse aptal durumuna düşürmüyor. sürekli zekiyim diyen bir insan çok sıkıcı oluyor, sorun bu.
emin olun burada yeterince zeki bir sürü kadın var hiçbiri bir konuda 8690683 defa bunu yazmyor
ve kimsenin zekası da kimseyi zerre ilgilendirmiyor
öf neyse

bence çok daha basit. daha güzel olan kadınları kıskanıyor. kimse benden güzel olamayacak, herkes bir tek bana bakacak, fıstık benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı modunda.
:)
Evet mükemmel güzel olma isteğim doğru ama kadınları kıskanmam aksine sürekli çevremde güzel bulduğum her şeye iltifat ederim. Kısacası güzelliklerin hastayım. Hatta güzel kadınları rakip olarak değil de muhteşem bir heykel iş gibi hayranlıkla övgüyle taktir ederim

Siz takdir ediyorsunuz güzel kadınları ama başladı takdir edince mı modunuz düşüyor. Öyle yazmışsınız da çünkü?

Ben zaten terapi almak gerektiğini ilk sayfadaki yorumlarla karar verdim. Beğendiğim yanıtlardan görebilirsiniz. Konu sakız gibi uzuyorsa bana da eleştiri geliyorsa elbette robot olmadığım için cevap verme durumunda kalacağım

Siz takdir ediyorsunuz güzel kadınları ama başladı takdir edince mı modunuz düşüyor. Öyle yazmışsınız da çünkü?
Yanımda başkasına iltifat edilince acaba ben çirkin miyim mi ki bana iltifat etmedi modunda giriyorum. Ayy çok güzelmiş saçını yolarım demiyorum.

Bilmiyorum ben belli olmayan lens görmedim. Hele mavide hiç. Bir kere bir cikiklik mı desem ne desem bur şey oluyor gözün içinde gibi geliyor. Ama doğrudur ben de görmemiş olabilirim varsa da.
ben de bir rengi sadece doğaldı diğerleri gayet yapay durdu haklısın.ama benim gözüm zaten yeşile yakın onddan doğal durmuş olabilir lens te yeşil olduğu için

İnfluencer avukatlık değil. Henüz 2. Sınıfken bana avukat kimliği yüklemeniz bile yersiz. Ayrıca apartmandan bozma değil ilk 3bine girerek kazandığım köklü bir üniversite

İlk paragrafım sistemle ilgili genel bir eleştiri, hukuk fakültesinden mezun olmanın artık çok da matah olmadığını, her hukuk okuyanın da alıntı yaptığım üyenin bahsettiği ideallerle bu alanı seçmediğini ifade etmeye çalıştım. Sizin üniversitenize bir sey demedim zaten. Avukat kimliği mi yüklemişim? Yüklediysem de sonuçta mezun olunca en azından avukat olmayacak mısınız?

Bir de sınav sonucunuz ne alaka? Başkalarından üstün olma hissinizle ilgili olabilir. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz, tebrik ederim ben de ilk bindeydim ama burda ilk 100de olanlar da vardır mutlaka. Şimdi bunu mu yarıştıralım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…