- 10 Nisan 2014
- 43.451
- 115.787
- 798
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
gülse birsel burnunu asla yaptırmadı ama gayet başarılı bir kadın hem iş hem özel hayatındaKonu tuzak değil. Söylediklerimde harfiyen ciddiyim. Çevrem terapi olmam gerektiğini söylüyor. Sizinle paylaşmak istedim ve bu konuda hemfikiriz. Zeka konusuna gelince iki kere sınava girip iki kere Türkiye derecesi yaptım. Dahiyim demiyorum ama bunun için azıcık zeka kırıntısı yeterli diye düşünüyorum. Tatmin olmazsanız sınav sonucumu özelden atabilirim. Güzellik konusuna gelince gerçekten güzel kadınların önüne çoğu kapının kendiliğinden açıldığını bile gözlemlemiş olmanız gerekirken benim bu isteğimi yadırgamamanız lazım(Aşırılığı konusunda değil elbette)
Serum işi ile ilgili biraz konuşabilir miyiz bi ara? Cilt bakımında konum var oraya etiketleyeyim.
salatalık sar gözlerineeğlenceli de sabah iş var. geyikten daha eğlenceli diye uyuyamıyorum sıkıntı o
sonra yok uykusuzum diye yüzüm şişti, öbür kızlar benden daha güzel olmuş derken al başına belayı sdjklsdjsdşs
E bu oyunda hile girmek gibi bir şey.Konu tuzak değil. Söylediklerimde harfiyen ciddiyim. Çevrem terapi olmam gerektiğini söylüyor. Sizinle paylaşmak istedim ve bu konuda hemfikiriz. Zeka konusuna gelince iki kere sınava girip iki kere Türkiye derecesi yaptım. Dahiyim demiyorum ama bunun için azıcık zeka kırıntısı yeterli diye düşünüyorum. Tatmin olmazsanız sınav sonucumu özelden atabilirim. Güzellik konusuna gelince gerçekten güzel kadınların önüne çoğu kapının kendiliğinden açıldığını bile gözlemlemiş olmanız gerekirken benim bu isteğimi yadırgamamanız lazım(Aşırılığı konusunda değil elbette)
İnfluencer avukatlık değil. Henüz 2. Sınıfken bana avukat kimliği yüklemeniz bile yersiz. Ayrıca apartmandan bozma değil ilk 3bine girerek kazandığım köklü bir üniversiteBen de benzer şeyleri düşündüm fakat hukuk fakültesini sizin bahsettiğiniz sorunlu sistemi değiştirme amacı dışında toplumdaki prestiji için seçen çok fazla insan var. Hemen hemen her semte açılan apartman üniversiteleri de sağ olsun, parası olan herkes en azından avukat olabiliyor. Hiç ünlülerin avukatlarına denk geldiniz mi? İki lafı bir araya getirmekten acizler ama saçma sapan ünlüler arası kapris davalarıyla paraya para demiyorlar.
Neyse amaç belki influencer avukat olmaktır. Bu sistemde bu da anlaşılır, idealist olup iğneyle kuyu kazıp sonuçta itibarından edilmek ve belki akıl sağlığını yitirmek olası. Sadece rabia naz ve aleyna olaylarını takip etmek bile beni çok yıprattı, idealist hukukçuları tahmin bile edemiyorum.
İnanırımİnanır mısınız bir lens markası varçoook güzel mavi gözlerim oldu aşırı da doğal duruyor. Tespitiniz doğru
beni de etiketle hemen gelirim orda konuşacak insan bulamıyorum ki herkes bdv deE bu oyunda hile girmek gibi bir şey.
Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene
Gelir birbirimizi bedeveden toplarızbeni de etiketle hemen gelirim orda konuşacak insan bulamıyorum ki herkes bdv de
Ben de çok dikkat çekiyorum ve acını anlıyorum kardeşim. Benim burnum büyük. Önce burnum yaratılmış üstüne bedenim konmuş bence. O yüzden aşırı dikkat çekiyorum ve bundan rahatsızım. Yaşamayan bilemezjwjwjdjed.
Konu sahibi, gidin bir yardım falan alın. Estetik faciası haberlerine bir yenisi eklenmesin. Ünlü düşünür botoksiyan der ki, "o etler hep dökülür maykıl ceksın gibi".
Evet annem hemşire sık sık hastane ortamlarında bulundum. Başkalarının düşüncelerini de elbette önemsiyorum ama bu istek içten gelen bir istek. Biri kaşını gözünü yaptır dese kale almam. Onlara karşı şekillenmiyor yaniOf muzkad ya.
Çok sevgili konu sahibi. Bu -her ne kadar aksini iddia etseniz de- görünüşünüze olan takıntınız başkalarının nasıl düşündüğünü şekillendirme isteğinizden kaynaklanıyor.
Herhangi bir uzvu eksik olanlarla empati yaptığınz oldu mu hiç?
Okumuş ve ya Türkiye de derece yapmış olman seni zeki yapar ama akıllı aklı başında yapmaz Herkez de zeka var ama akıl yok Malesef bunu sürekli dile getirmen hoş değilKonu tuzak değil. Söylediklerimde harfiyen ciddiyim. Çevrem terapi olmam gerektiğini söylüyor. Sizinle paylaşmak istedim ve bu konuda hemfikiriz. Zeka konusuna gelince iki kere sınava girip iki kere Türkiye derecesi yaptım. Dahiyim demiyorum ama bunun için azıcık zeka kırıntısı yeterli diye düşünüyorum. Tatmin olmazsanız sınav sonucumu özelden atabilirim. Güzellik konusuna gelince gerçekten güzel kadınların önüne çoğu kapının kendiliğinden açıldığını bile gözlemlemiş olmanız gerekirken benim bu isteğimi yadırgamamanız lazım(Aşırılığı konusunda değil elbette)
Evet vazife olmadığı için cevaplamaya da bilirdim. Kendi gelirini kendim oluşturuyorum farklı 2 gelir kaynağım varBelki üstüme vazife değil ama merak ettim değirmenin suyunu
Şunu diyene kadar iyiydiniz de aşırı doğal duran hatta doğal duran lens üretilmedi bugüne kadar. Ya siz öyle görüp kendinizi kandırıyorsunuz ya bizi.İnanır mısınız bir lens markası varçoook güzel mavi gözlerim oldu aşırı da doğal duruyor. Tespitiniz doğru
Konu tuzak değil. Söylediklerimde harfiyen ciddiyim. Çevrem terapi olmam gerektiğini söylüyor. Sizinle paylaşmak istedim ve bu konuda hemfikiriz. Zeka konusuna gelince iki kere sınava girip iki kere Türkiye derecesi yaptım. Dahiyim demiyorum ama bunun için azıcık zeka kırıntısı yeterli diye düşünüyorum. Tatmin olmazsanız sınav sonucumu özelden atabilirim. Güzellik konusuna gelince gerçekten güzel kadınların önüne çoğu kapının kendiliğinden açıldığını bile gözlemlemiş olmanız gerekirken benim bu isteğimi yadırgamamanız lazım(Aşırılığı konusunda değil elbette)
Doktor araştırmamı çok iyi yapıyorum. Sağlığım daha önemli elbetteEstetik yaptircam derken ölenleri, canından olanları haberlerde izlemiyorsun galiba
salatalık sar gözlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?