DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

gülse birsel burnunu asla yaptırmadı ama gayet başarılı bir kadın hem iş hem özel hayatında

E bu oyunda hile girmek gibi bir şey.

İnfluencer avukatlık değil. Henüz 2. Sınıfken bana avukat kimliği yüklemeniz bile yersiz. Ayrıca apartmandan bozma değil ilk 3bine girerek kazandığım köklü bir üniversite

Ufak düzeltmeleri anlarım ama siz hastasınız. Acilen tedavi şart yoksa bi estetik faciada düzeltilemez bi hale gelebilirsiniz. Ayrıca bi insanın içi güzel olsun kaş göz güzelliği 40dan sonra yalan oluyor

Daha yaşın 20miymis su gibi taptaze genç kızsın ne estetigi bu yasta? Bence önce psikolojik destek almalısın. Senin yaslarinda hepimiz dış görünüş kaygisi yasadik ama seninki bayagi ileri boyutta surekli oyuncak barbi bebek gibi begenmedigin yerini sök tak yaptir biçtir dogru değil bence.

Trajikomik bulduğum için öyle bişey yazdım yoksa Allaha çok şükür şikayet edecek Bi durumum yok ki haddime de değil zaten böyle yatılmışız böyle olmamız gerekiyor demek ki değiştirmek neden anlam veremiyorum

Evet annem hemşire sık sık hastane ortamlarında bulundum. Başkalarının düşüncelerini de elbette önemsiyorum ama bu istek içten gelen bir istek. Biri kaşını gözünü yaptır dese kale almam. Onlara karşı şekillenmiyor yani

bennn dünyanınnn en gözelll kadınıyammmmmmm diye mi gezsek kendimize terapi için .az önce gidip aynaya baktım acaba çirkinim de haberim mi yok diyeee.estetikten beynim yandıııı

Okumuş ve ya Türkiye de derece yapmış olman seni zeki yapar ama akıllı aklı başında yapmaz Herkez de zeka var ama akıl yok Malesef bunu sürekli dile getirmen hoş değil

ah yaa bu nasıl bir kendini ispat çabasıdır :)
neden tatmin olmıyım yahu, ki beni ilgilendirmez.

ama keşke bunları yaparken hayatınıza biraz mizah anlayışı katsaymışsınız, zira kadın/erkek farketmez insanlar güzellikten çok mizah yeteneğinden etkilenir :)

ha birde aklınızda olsun son derece çirkin olup çok başarılı olanlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…