- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Terapide size eğer gerekli değilse ilaç vermezler zaten. Ayrıca kadınların kendilerine bakmamak dış görünüşlerini iplememek gibi bir hakları vardır neden hepimiz dış görünüşümüzle iddialı olmak zorunda olalım ki. Bence sizin bu dış görünüş takıntınızla gençken savaşmanız gerekir çünkü bir yaştan sonra ister istemez onu bırakmak gerekirzekiyim gayet ayrıca çalışmayla zeki olunmuyor. güzellik konusuna gelince elimden geldiğince yaşam standartımı yüksek tutmaya çalışıyorum. günümün her saati kendimi geliştirmekle geçiyor. kitap okumak, gelir kazandırmak, spor yapmak, dengeli beslenmek. mükemmelik takıntı ama mükemelleştikçe de mutlu oluyorum. terapiye gidip ilaçlarla beynimi uyuşturamam. aksine şu devirde kendine bakmayan kendini hiçe sayan kadınlar kendilerine haksızlık ediyordur.
Artık nerdeyse 35 yaşında oldum. Ama sizin yaşınızda ve belki daha da sonrasında düşünüyordum. Siz de böylesi çok daha iyi diyebilirsiniz birkaç yıl sonra. Onu bekleyin bence dedim işte:)evet instagram çağı da çok etkili. çiller bence çoook güzel duruyor hiç düşünmeyin bile derim
Ben de çok dikkat çekiyorum ve acını anlıyorum kardeşim. Benim burnum büyük. Önce burnum yaratılmış üstüne bedenim konmuş bence. O yüzden aşırı dikkat çekiyorum ve bundan rahatsızım. Yaşamayan bilemezjwjwjdjed.
Konu sahibi, gidin bir yardım falan alın. Estetik faciası haberlerine bir yenisi eklenmesin. Ünlü düşünür botoksiyan der ki, "o etler hep dökülür maykıl ceksın gibi".
Yahu estetik düşünüp tasarlamaktan dersleri aksattım demişsiniz. Ha siz şu anki halinizi gayet makbul buluyorsanız devam edin kime ne. Ama hem dert addedip konu açıyorsunuz hem de ben doğruyum diye diretiyorsunuzduyar kasmayın burada. gayet de kendimi geliştiriyorum. hukuk okuyorum dedim. avukatım demedim. siz bir tıp öğrencisinden covidli hastalara bakmasını isteyemezsiniz herhalde? idealist biri olduğum için iki üniversite okuyorum. topluma karşı duyarlıyım ve sürekli olarak onlara kaynak sağladığımı bilmeden yorum yapmayın. ve meslekle kişiliği karıştırırsanız hata edersiniz. ayrıca hesabına henüz bugün bu sorunum için açtım.
ajda pekkan gibi salyayı sümüğü toplayamadan konuşmak var bi de
sdkflsdşkfşs
Ama o hiperaktif bir kadın öyle deme ahsjsjs. Uyurken gözleri açık uyuyor diyorlar doğru mu aaahshhs.
Sizden güzel kadınlar kızlar var.... Olmayada devam edecek.... Benden güzelleride var.... Zaten güzel birine kulp takmak hasetlik sorunlu aşağılık duygusu kaynaklı... Yani ne farkederki önemli olan iyi hissetmek gününde olmak kendine elinden geldiğince bakmak değil mi.... Öbür türlüsü çok yorucu değilmi..... Yani ne işe yarayacak güzellik size istediğiniz ilişkiyi değeri vermeyecek ki. Aldatılmamayı garantilemeyecek.... Çevreniz tarafından ne şahanesin sözü işinize yaramayacak..... Yani güzellik size ben ne kasar harikayım hey baba bakın varmı benden başka Bi tane bu dünyada hissi için gerekliyse.... Gene işinize yaramayacak.... Çünkü çoğu insan böyle düşünür sizin yaşlarda.... Hayat adı verilen baş öğretmen zaman size bunu anlatacak gereğince.... Ben eminim güzelsiniz niye bu kıyaslama niye bu mükemmelliyet duygusu niye en olma çabası..... Bu çok yorucu..... Çok göze batar kusurlarınız sizin gözünüze çünkü ruhunuzla barışık değilsiniz.... Bazen kusurlar bile güzel yahu..... Estetiğe karşı değilim..... Sadece biraz daha mı bekleseniz.....Yani kim için niçin estetik...... Yaş çok genç..... . Genede siz bilirsiniz..... Bir gün o kadar estetiğe rağmen sizden çok daha hoş birini görünce dünyanız başınıza yıkılacak olursa ne olacak.... Sizin alt satırda dediğiniz gibi.... Sizin değeriniz düşecekmi hayır altın çamura düşse altındır kömür altın tozuna bulansa kömürMerhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene
amanınn chucky gibiii korktummmya düşünsene adam gece uyanıyor yanında estetikten kapanamayan iki patlak mavi göz
töbe estağfurullah altına eder
dkfslkfşs
Yahu estetik düşünüp tasarlamaktan dersleri aksattım demişsiniz. Ha siz şu anki halinizi gayet makbul buluyorsanız devam edin kime ne. Ama hem dert addedip konu açıyorsunuz hem de ben doğruyum diye diretiyorsunuz
İnanır mısınız bir lens markası varHadi diyelim heryerini yaptırdın yanındaki bir kadına gözlerinin mavi tonu nasilda güzel deseler ne yapacaksın? Lensi geç yapmacık duruyor.gozlerinin rengini değiştiren bir operasyonda duymadım ben.illa ki birileri senden daha güzel olacak senden çirkin bile olsa karşı tarafın göz zevkine o guzel görünecek .terapi almalısın bence
Of muzkad ya.Profil foton ne öyle kız kibritle dilini mi yakacaksın
Merhaba evet bu videoyu izledim. O kadar olmam diye düşünüyorum doğal duran estetik gibi durmayan ama mükemmel güzel olan her şeyi çok seviyorum.
beni gerçek mi fake mi olduğuuu hiçç ilgilendirmiyor.gayet eğlenceli ve atraksiyonlu bir konu işte daha ne istiyoruzkonuyu açtığı gün üye olmuş zaten
millete sabır sınavı olayım demiş fake konu açmış heralde
zira ben zinhar çok zekiyim diyen birinin en tehlikeli ameliyatlardan biri olan estetik batağına düşmesini anlayamam
hayır ben o kadar zeki değilim ben bile kanmıyorum bu tuzağa
dfsdlfkdlsşkşs
Konu tuzak değil. Söylediklerimde harfiyen ciddiyim. Çevrem terapi olmam gerektiğini söylüyor. Sizinle paylaşmak istedim ve bu konuda hemfikiriz. Zeka konusuna gelince iki kere sınava girip iki kere Türkiye derecesi yaptım. Dahiyim demiyorum ama bunun için azıcık zeka kırıntısı yeterli diye düşünüyorum. Tatmin olmazsanız sınav sonucumu özelden atabilirim. Güzellik konusuna gelince gerçekten güzel kadınların önüne çoğu kapının kendiliğinden açıldığını bile gözlemlemiş olmanız gerekirken benim bu isteğimi yadırgamamanız lazım(Aşırılığı konusunda değil elbette)konuyu açtığı gün üye olmuş zaten
millete sabır sınavı olayım demiş fake konu açmış heralde
zira ben zinhar çok zekiyim diyen birinin en tehlikeli ameliyatlardan biri olan estetik batağına düşmesini anlayamam
hayır ben o kadar zeki değilim ben bile kanmıyorum bu tuzağa
dfsdlfkdlsşkşs
Of muzkad ya.
Çok sevgili konu sahibi. Bu -her ne kadar aksini iddia etseniz de- görünüşünüze olan takıntınız başkalarının nasıl düşündüğünü şekillendirme isteğinizden kaynaklanıyor.
Herhangi bir uzvu eksik olanlarla empati yaptığınz oldu mu hiç?
Serum işi ile ilgili biraz konuşabilir miyiz bi ara? Cilt bakımında konum var oraya etiketleyeyim.beni gerçek mi fake mi olduğuuu hiçç ilgilendirmiyor.gayet eğlenceli ve atraksiyonlu bir konu işte daha ne istiyoruz
Yani yeni neslin şu kadar boşkafalı olması üzücü
Nedir o avantajlar? Paralı bir kroyla evlenip mekan mekan gezip foto koymak? Emeksiz zenginliğe ulaşmak, villada çocuk bakmak?
Elinde avukatlık gibi bir meslek varken sen boş işler peşindesin . Sen burdaki konuları hiç okuyor musun?? Daha geçende bir konuda kadın parasızım, dayak atıp çocuğumu aldılar baronun verdiği avukat bakmadı bile demiş. Orda bir kadın avukat olsa böyle mi olurdu sence? 13 yaşındaki çocuğa 15 kişi tecavüz etmiş, erkek hakimin verdiği karar: yeterince mücadele etmedi rızası var. Kadın bir hakim şu vicdansızlığı yapar mıydı?
Gönüllü olarak dar gelirli kadınlara danışmanlık verebilirsin, toplumdaki kadın erkek eşitsizliğini azaltmak için elinden geleni yapabilirsin, anayasa mahkemesinde yargıtayda çalışabilirsin. Sen ne yapıyorsun, saçma sapan işler peşinde okulu boşluyorsun. Genç güzel bir kızsın zaten bu saçmalıkların peşinde koşacağına kendine yatırım yap. Toplumu dönüştürecek, değiştirecek bir konumdasın aslında ama sen İnstaya nasıl daha iyi g.t meme resmi koyarım derdindesin. Bir hukukçunun bu kadar yüzeysel olması inanılır gibi değil.
Edit: buyrun konu bu: Adelet mi şimdi bu
Ben yaptırdım demedim ki güzelleştiriyor dedim.20 yaşında kök hücre tedavisi olmaz ki size kim önerdi de yaptırdınız?yaşınız sadece cilt ürünleri kullanmaya uygun onlarında yaşa göre farklı seçenekleri var zaten
beni gerçek mi fake mi olduğuuu hiçç ilgilendirmiyor.gayet eğlenceli ve atraksiyonlu bir konu işte daha ne istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?