DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Terapide size eğer gerekli değilse ilaç vermezler zaten. Ayrıca kadınların kendilerine bakmamak dış görünüşlerini iplememek gibi bir hakları vardır neden hepimiz dış görünüşümüzle iddialı olmak zorunda olalım ki. Bence sizin bu dış görünüş takıntınızla gençken savaşmanız gerekir çünkü bir yaştan sonra ister istemez onu bırakmak gerekir

evet instagram çağı da çok etkili. çiller bence çoook güzel duruyor hiç düşünmeyin bile derim
Artık nerdeyse 35 yaşında oldum. Ama sizin yaşınızda ve belki daha da sonrasında düşünüyordum. Siz de böylesi çok daha iyi diyebilirsiniz birkaç yıl sonra. Onu bekleyin bence dedim işte:)

ajda pekkan gibi salyayı sümüğü toplayamadan konuşmak var bi de
sdkflsdşkfşs

Yahu estetik düşünüp tasarlamaktan dersleri aksattım demişsiniz. Ha siz şu anki halinizi gayet makbul buluyorsanız devam edin kime ne. Ama hem dert addedip konu açıyorsunuz hem de ben doğruyum diye diretiyorsunuz

Sizden güzel kadınlar kızlar var.... Olmayada devam edecek.... Benden güzelleride var.... Zaten güzel birine kulp takmak hasetlik sorunlu aşağılık duygusu kaynaklı... Yani ne farkederki önemli olan iyi hissetmek gününde olmak kendine elinden geldiğince bakmak değil mi.... Öbür türlüsü çok yorucu değilmi..... Yani ne işe yarayacak güzellik size istediğiniz ilişkiyi değeri vermeyecek ki. Aldatılmamayı garantilemeyecek.... Çevreniz tarafından ne şahanesin sözü işinize yaramayacak..... Yani güzellik size ben ne kasar harikayım hey baba bakın varmı benden başka Bi tane bu dünyada hissi için gerekliyse.... Gene işinize yaramayacak.... Çünkü çoğu insan böyle düşünür sizin yaşlarda.... Hayat adı verilen baş öğretmen zaman size bunu anlatacak gereğince.... Ben eminim güzelsiniz niye bu kıyaslama niye bu mükemmelliyet duygusu niye en olma çabası..... Bu çok yorucu..... Çok göze batar kusurlarınız sizin gözünüze çünkü ruhunuzla barışık değilsiniz.... Bazen kusurlar bile güzel yahu..... Estetiğe karşı değilim..... Sadece biraz daha mı bekleseniz.....Yani kim için niçin estetik...... Yaş çok genç..... . Genede siz bilirsiniz..... Bir gün o kadar estetiğe rağmen sizden çok daha hoş birini görünce dünyanız başınıza yıkılacak olursa ne olacak.... Sizin alt satırda dediğiniz gibi.... Sizin değeriniz düşecekmi hayır altın çamura düşse altındır kömür altın tozuna bulansa kömür ruhda önemli o iyi hissetmedikten sonra ne fayda.... Ruhun estetiği kendine güven kendini sev güzel yönlerini gör

Yahu estetik düşünüp tasarlamaktan dersleri aksattım demişsiniz. Ha siz şu anki halinizi gayet makbul buluyorsanız devam edin kime ne. Ama hem dert addedip konu açıyorsunuz hem de ben doğruyum diye diretiyorsunuz

konuyu açtığı gün üye olmuş zaten
millete sabır sınavı olayım demiş fake konu açmış heralde
zira ben zinhar çok zekiyim diyen birinin en tehlikeli ameliyatlardan biri olan estetik batağına düşmesini anlayamam
hayır ben o kadar zeki değilim ben bile kanmıyorum bu tuzağa
dfsdlfkdlsşkşs

İnanır mısınız bir lens markası var çoook güzel mavi gözlerim oldu aşırı da doğal duruyor. Tespitiniz doğru

Profil foton ne öyle kız kibritle dilini mi yakacaksın
Of muzkad ya.

Çok sevgili konu sahibi. Bu -her ne kadar aksini iddia etseniz de- görünüşünüze olan takıntınız başkalarının nasıl düşündüğünü şekillendirme isteğinizden kaynaklanıyor.
Herhangi bir uzvu eksik olanlarla empati yaptığınz oldu mu hiç?

Merhaba evet bu videoyu izledim. O kadar olmam diye düşünüyorum doğal duran estetik gibi durmayan ama mükemmel güzel olan her şeyi çok seviyorum.

Çene , yanak , dudak dolgusu , burun ve sonra kimbilir hangisi gelecek arkasından .

Daha yirmi yaşındasınız ve o kadar olmaz diyorsunuz.

Daha ne olsun.

Benden güzeli olmaz , diyerek zihninizi sadece maddeyle doldurmuş olmanıza , estetik ücretlerini düşünmekten derse bile odaklanamamaniza odaklanın.

Evet terapi şart , destek almalısınız , çok açık bu.

beni gerçek mi fake mi olduğuuu hiçç ilgilendirmiyor.gayet eğlenceli ve atraksiyonlu bir konu işte daha ne istiyoruz

Konu tuzak değil. Söylediklerimde harfiyen ciddiyim. Çevrem terapi olmam gerektiğini söylüyor. Sizinle paylaşmak istedim ve bu konuda hemfikiriz. Zeka konusuna gelince iki kere sınava girip iki kere Türkiye derecesi yaptım. Dahiyim demiyorum ama bunun için azıcık zeka kırıntısı yeterli diye düşünüyorum. Tatmin olmazsanız sınav sonucumu özelden atabilirim. Güzellik konusuna gelince gerçekten güzel kadınların önüne çoğu kapının kendiliğinden açıldığını bile gözlemlemiş olmanız gerekirken benim bu isteğimi yadırgamamanız lazım(Aşırılığı konusunda değil elbette)

bence çok daha basit. daha güzel olan kadınları kıskanıyor. kimse benden güzel olamayacak, herkes bir tek bana bakacak, fıstık benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı modunda.
:)

beni gerçek mi fake mi olduğuuu hiçç ilgilendirmiyor.gayet eğlenceli ve atraksiyonlu bir konu işte daha ne istiyoruz
Serum işi ile ilgili biraz konuşabilir miyiz bi ara? Cilt bakımında konum var oraya etiketleyeyim.

Ben de benzer şeyleri düşündüm fakat hukuk fakültesini sizin bahsettiğiniz sorunlu sistemi değiştirme amacı dışında toplumdaki prestiji için seçen çok fazla insan var. Hemen hemen her semte açılan apartman üniversiteleri de sağ olsun, parası olan herkes en azından avukat olabiliyor. Hiç ünlülerin avukatlarına denk geldiniz mi? İki lafı bir araya getirmekten acizler ama saçma sapan ünlüler arası kapris davalarıyla paraya para demiyorlar.

Neyse amaç belki influencer avukat olmaktır. Bu sistemde bu da anlaşılır, idealist olup iğneyle kuyu kazıp sonuçta itibarından edilmek ve belki akıl sağlığını yitirmek olası. Sadece rabia naz ve aleyna olaylarını takip etmek bile beni çok yıprattı, idealist hukukçuları tahmin bile edemiyorum.

eğlenceli de sabah iş var. geyikten daha eğlenceli diye uyuyamıyorum sıkıntı o
sonra yok uykusuzum diye yüzüm şişti, öbür kızlar benden daha güzel olmuş derken al başına belayı sdjklsdjsdşs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…