- 27 Eylül 2020
- 151
- 98
- 33
- 24
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Kardeş güzel olma takıntım var demişim gelmiş kendini övüyorsun. Ayrıca herkes. Biraz kitap da okumalısınBunun Bi sınırı yok ki amadışarıda çok dikkat çeken biriyim ve bundan aşırı rahatsızım Herkez aynı olmuyor işte
geçen yıllarda tv de izlemiştim bir kadın 167 boyundaymış boyunu kısa bulup bacaklarını kırdırıp uzattırmış doktora daha uzun olmak için.ama sonuç olarak bir daha yürüyemeyecek şekilde kötürüm kalmışBen doğal olmayıp güzel olanını görmedim.Burun bi kere kendini çok belli ediyor estetik olunca.Bence de bir terapi al canım böyle hastalıkları olup afedersin maymuna dönenler oluyor
Önemli olan en çok kendimi beğenmem aslında20 yaşında genç bir kadınsın 20 yaşındasın..
Estetik için daha çok çok erkenken neden bu acelen?
Güzellik göreceli bir kavram seni doğal halinle seven sevmeli
Sen ne kadar bu kadar genç yaşında estetik yaptırırsan yaptır eminim bir beğenmeyen çıkacaktır..insanların ne dediklerini kafana takma derim 35 yaşında daha bende estetik yok ki estetik için benim için bile çok erken
Yapma estetik yaptırıcam derken daha kötü olabilirsin hatta ve hatta ölebilirsin
Evet Ajda Pekkan idolüm yaşımda daha ilerleyince yaptırabilirim bir Ajda Pekkan olamasakta bizimde bakım yapmamız şart ama şimdi değil sende yaptırma artık
Çok şükür aura, yürüyüş, edep, zarafet(ki doğrusu böyle yazılır) Bir problemim yok. Benim problemim simetriyle, altyapıyla alakalıZarefet kursları var nişantaşında onlardan birine kaydolun ve asaletin plastik cerrahi ile elde edileneyeceğini öğreneceksiniz.Bakın kraliyet saraylarında yaşayan kadınlara tamamen doğallar ve özgüvenleri ile alakalı bir sıkıntıları yok!
Sen zaten kendini beğeniyorsun hepimiz kendimizi beğeniyoruz ama sen biraz fazla takıyorsun insanların dediklerine bir bakan bir daha baksın istiyorsun bu olmaz doğallık kadar güzel birşey var mı ya..artık estetik yaptırma zaten 50 li yaşlarına gelince yaptırıcaksın acele etmeÖnemli olan en çok kendimi beğenmem aslında
bak bende cıldıme çok dıkkat edıyorum. Temızlığı onemlidir. Ürünlerımı dermokozmetık seçerım. Kırışıklığım şuanlık yok bırazda genetık olarak şanslıyım annem 50 ye dayandı kadında yok yanı mınıktır. Ama profesyonel cılt bakımı vs şart olucak galiba ne kadar dıkkat etsemde yeterli gelmıcektır. Aslında botokstan zıyade kök hücre daha mantıklı gelıyor kendı kanında vs alınıyor. Burnumuda zaten öyle çok kalkık ıncecık çok estetık dıye bağıran bır burun yaptırmadım doğal sempatık yaptırdım. Çok dıkkat eden yandan anlıyor o kadarburun önemli o yaptırılabilir mutlu etmiyorsa kişiyi ama vırt zırt dolgu botoks yok fransız askısı yok yanaklara müdahale silikon memevs.tv de resimlerde güzel yakından gerçekten yapay ve korkunç görünüyor çoğu kadında.yakışan kadın sayısı bin de bir.kırışıklık çıkmadan yaptırılmalı evet ben 42 yaşındayım yok ben de kırışıklık mesela çünkü 20 li yaşlardan itibaren önlemimi aldım araştırdım daima ne gerekiyorsa uyguladım uygulattım.Amacım kısa boylu da olsam yetmişlerimde Nebahat çehre gibi görünmek hem fiziğimle hem de giyim tarzımla .idolümdür o kadın
sumru yavrucuk mesela kadının güzel olmayan bir çene yapısı var ama çok çok iyi bir oyuncu ve bana çok sempatik gelir daima o kadınDaha yüzün oturmadan bulaşma derim. Bdv de ve estetik bölümünde genelde halinden memnun olmayanlar pişman olanlar çoğunlukta bence Estetik e karşı değilim ama çok ciddi sosyal yaşamdan koparan psikolojik olarak etkileyen bir sorun olmadığı sürece yaptırmamak en iyisi.. çok sevilen oyuncularin geneli güzel olmaktan ziyade sempatik ve doğal olduğu için seviliyor mesela..
Bu kadar aşırı beğenilme isteğiyle ve daha 20 yaşındayken estetik yaptırmaya başladıysanız, sizden daha güzel olanlari gördükçe ve yaş aldıkça kararında duramayacaginiz çok belli. Her yaşta, yaşınıza uygun kararında bir güzellik, zerafet, sağlıklı bir duruş ve kültürle zaten yeterince bir guzellige sahip olursunuz.Lütfen terapi alın ve kendinizle barışık olun.Doğru ama onlar kadar olmam diye düşünüyorum. Her şeyi kararında güzel
Önemli olan en çok kendimi beğenmem aslında
estetisyenlerde öyle cihazlar var ki artık cerrahi müdahaleye hiçç gerek yok .ha pahalı uygulamalar kabull.o zaman da evde yüz yogası günlük serum ve maske ve dermapen yapabilir kişi bunlar gayet uygun fiyatlı.ben de pilli yüz temizleyici var günlük kullanırım cildi uyarıyor çünkü.ayrıca yukarda yazdığım aletten de çok memnunum evde bakım için.Ben
bak bende cıldıme çok dıkkat edıyorum. Temızlığı onemlidir. Ürünlerımı dermokozmetık seçerım. Kırışıklığım şuanlık yok bırazda genetık olarak şanslıyım annem 50 ye dayandı kadında yok yanı mınıktır. Ama profesyonel cılt bakımı vs şart olucak galiba ne kadar dıkkat etsemde yeterli gelmıcektır. Aslında botokstan zıyade kök hücre daha mantıklı gelıyor kendı kanında vs alınıyor. Burnumuda zaten öyle çok kalkık ıncecık çok estetık dıye bağıran bır burun yaptırmadım doğal sempatık yaptırdım. Çok dıkkat eden yandan anlıyor o kadar
Bana kullandığın yuz temızleme aletlerı atabılır mısın kuzuestetisyenlerde öyle cihazlar var ki artık cerrahi müdahaleye hiçç gerek yok .ha pahalı uygulamalar kabull.o zaman da evde yüz yogası günlük serum ve maske ve dermapen yapabilir kişi bunlar gayet uygun fiyatlı.ben de pilli yüz temizleyici var günlük kullanırım cildi uyarıyor çünkü.ayrıca yukarda yazdığım aletten de çok memnunum evde bakım için.
Herkes doğal olsun diye yaptırıyor zaten belli ki bir yerde ipin ucu kaçıyor. Bir de doktorunuz tek bir ameliyatta bozabilir herşeyi. Bende botox yaptırıyorum bazen ama 43 yaşındayım canım ya sen çok çok gençsin bozma masum güzelliginiMerhaba evet bu videoyu izledim. O kadar olmam diye düşünüyorum doğal duran estetik gibi durmayan ama mükemmel güzel olan her şeyi çok seviyorum.
Çok şükür aura, yürüyüş, edep, zarafet(ki doğrusu böyle yazılır) Bir problemim yok. Benim problemim simetriyle, altyapıyla alakalı
ZERAFET NASIL YAZILIR?
Bu kelimenin zerafet mi, zarafet mi olarak yazıldığı sorgulanır. Bu kelimenin doğru kullanımı zarafet şeklinde olmalıdır.
zerafet (Yanlış kullanım)
zarafet (Doğru kullanım)..özür dilerim türkçeyi sonradan öğrendiğimden kaynaklı..sonuçta mesajı doğrı alma zarifliğinde bulunmuşsunuz
Pilli yüz temizleyici nasıl birşey , nerden aldınız ve memnun musunuz, özelden yazabilirsenizestetisyenlerde öyle cihazlar var ki artık cerrahi müdahaleye hiçç gerek yok .ha pahalı uygulamalar kabull.o zaman da evde yüz yogası günlük serum ve maske ve dermapen yapabilir kişi bunlar gayet uygun fiyatlı.ben de pilli yüz temizleyici var günlük kullanırım cildi uyarıyor çünkü.ayrıca yukarda yazdığım aletten de çok memnunum evde bakım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?