- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Tabiki öyle,güzel yorumların ve yol göstericiliğin için çok teşekkür ederim. Yarın ilk işim bir psikiyatriye randevu almak olucak. :)yok estagfurullah yazmak istedim özellikle seninde zor dönemlerin olmuştur icinde heosi birikmistir ve dışa vurumu bu şekilde oluyor iste ama sende muhakkak git terapiste derim en acilinden cunku cok yiprandigimi fark ettim seanslara gittikce meger kendime ne kadar aci cektiriyormusum diye düşündüm daha sakin olabilmek mutlu olabilmek için terapiye muhakkak başla ve ihmal etme herseyden once bunu kendine borçlusun
Öyle bekliyo desemToplamaya çalışan var durduruyorsunuz ve yine size kalıyorsa duble cinnet
Buldun toplamak isteyeni kaçırma derim bas nikahı cinsiyeti farketmezÖyle bekliyo desem
Evet dehb hastasıyım.Dehb tanınız var sanırım, dürtüsellik ve öfke tipiktir dikkat eksikliğinde. O yüzden kullanılan ilaçların kombinasyonları ve dozları çok önemlidir. Örneğin dozu uygun ayarlanmayan bi antidepresan oldukça hırçın yapabilir, ayrıca duygudurum düzenleyici kullanılması gerekebilir vs. Bu öfke nöbetleri aynı şekilde devam ederse tabi ki konuşun doktorunuzla. İlacın dozunda değişikliğe gidebilir sanırım.
Mutlaka haber vereceğim canım,çok teşekkür ederim. :)rica ederim cok sevindim faydam olduysa ne mutlu bana evet kendine bir guzellik yap ve git ama muhakkak buraya yada bana yaz guzel haberlerini bekliyor olucam
Büyük ihtimalle kullandığınız ilacın ters etkileri o zaman. :)Normalde hiç agresif değilim,mantıklı sakin bir insanım. Ama o sinir harbi geldiği zaman asla gözüm görmüyor. Psikiyatriye gidiyorum,bu konu içinde görüşeceğim artık. :)
Adam toplarken daha da sinirlenip devrilmeyen son içeceği kafasından aşağı dökmüş biri olarak benimle assssla evlenmeyeceğine eminimBuldun toplamak isteyeni kaçırma derim bas nikahı cinsiyeti farketmez
Sinirlendiğimde genelde annem "içinden 10'a kadar say,gidip boş bir odada avazın çıktığı kadar bağır" diyor. Ama bugün o da işe yaramadı. Sinirden kafayı yedim tam anlamıyla.Büyük ihtimalle kullandığınız ilacın ters etkileri o zaman. :)
Değiştirmek lazım..
Siz yine de öfkenizi kontrol etmeye çalışın, tavsiyem nefes egzersizleri çok iyi geliyor.
Çok çeşitli yöntemler var kontrol için, birisi mutlaka iyi gelecektir sana. Ama öncelikle tabi bu sorunun kaynağı ilacın mı yan etkisi farklı bir durum mu onu bulmak lazım. :)Sinirlendiğimde genelde annem "içinden 10'a kadar say,gidip boş bir odada avazın çıktığı kadar bağır" diyor. Ama bugün o da işe yaramadı. Sinirden kafayı yedim tam anlamıyla.
Normal zamanlarda çok normalim,sakinim.Çok çeşitli yöntemler var kontrol için, birisi mutlaka iyi gelecektir sana. Ama öncelikle tabi bu sorunun kaynağı ilacın mı yan etkisi farklı bir durum mu onu bulmak lazım. :)
Rahat rahat deliremiyoruz bile.
Kendimi tam olarak ifade edip anlatamadığım ve kötü doktorlara dek geldiğim için yıllarca bana yanlış teşhis konuldu. Hep yanlış ilaçlar kullanmışım hemde uzun süreli. Bu da bende farklı psikolojik bozukluklara yol açmıştı. 4-5 yıl üzerimde denenmedik ilaç kalmamıştı. :) Güler misin ağlar mısın; trajikomik.Normal zamanlarda çok normalim,sakinim.
Ama hep sinirli bir yanım vardı,2. bi bendi bu sinirli hakim.
Sadece sıklığı azdı,zamanla giderek fazlalaştı. Bugünse gerçekten son damlayı yaşadık arkadaşımla. Artık bir yolunu bulmam gerekiyor. Belki de hastalığımın yan etkisidir. Yine de bir gidip bakacağım,başka bir rahatsızlığım çıkmaz umarım.
Tavsiye için teşekkür ederim,evet yahu rahat rahat deliremiyoruz bile.
Bende bu doktorumu bulana kadar 2-3 doktor değiştirdim,2 yıldır da beraberiz bu doktorla. Çok samimi ve içten geliyor bana,onun sayesinde dikkatimi toplamayı ve kendime değer vermeyi öğrendim. O yüzden ondan başkasına gitmek istemiyorum,yine de dikkatli olacağım ama ne olur ne olmaz.Kendimi tam olarak ifade edip anlatamadığım ve kötü doktorlara dek geldiğim için yıllarca bana yanlış teşhis konuldu. Hep yanlış ilaçlar kullanmışım hemde uzun süreli. Bu da bende farklı psikolojik bozukluklara yol açmıştı. 4-5 yıl üzerimde denenmedik ilaç kalmamıştı. :) Güler misin ağlar mısın; trajikomik.
Atipik şizofren teşhisi bile almıştım, oysa sadece masum bir anksiyete geçiriyormuşum. :)
En son parayı basıp iyi bir psikoloğa gidip; düzenli terapi almaya başlayınca herşey yoluna girdi.
Sende de böyle bir durum olabilir dikkat et, gerekirse birkaç farklı psikiyatre git. Biliyorsun bu tür ilaçlar çok sıkıntılı.
Ahjahsjwja meğer ne kadar çok sinirli varmış burada,benim konu açmamı beklemişsinizŞu konuyu ben yazsam bu kadar olur
Sanki ben açmışım konuyu
Konu sahibi ne yaptın sen ya?
Küçükken de sinirliymissin.
Sen 5 yaşını biliyorsun.
Ben daha bebekken sinirliymisim,oyle söylüyorlar
Mesela hic uyumazmışım .
Ayaklarimi besige vururmusum
Bir bebek neden sinirli olabilir
Yillar geçti bu hic değişmedi ..
Bende yorumlari okudum da aslinda sakinim diyorsun, bende aynısını söyleyebilirim ama birsey oluyor beynimde birseyler atiyor dislerimden parmak uclarima kadar kasiliyorum sanki bazen kalbim kut kut atiyor ve bu sinirli halim yüzünden sayısız vukuatim var
8 sene antidepresan ictim
Birsürü ilac kullandim degistirdiler biri oyle dedi oteki boyle dedi
Bu isin sonu ne olur bilmem
Bir de sabahlari sinirli uyanir misin?
Ozellikle sabah saati benim aklima biseyler gelir
Bende biraz takinti da var
Kendimi yerim yani
Genel.olarak mantıklı,insanlarla diyologu iyi,sosyal sen sakrak dışa dönük biriyim. Biriyle saatlerce muhabbet edebilirim
Ama sinir ... of ya
Sinirden zaten gogus kafesimdeki.kemikler belirginlesmis su iman tahtası denen yer. Kendimi yemektenmis. Esim oyle diyor..
44 kgim
Boynumda fitik var
Oram buram ağrıyor
Bende tekrardan doktorlara gitmek istemiyorum bence mizac meselesi olabilir
Sonuçta mesela 2 kardesiz,ayni evde büyüdük ana ayni baba ayni illaki huy suy farklidir 5 parmagin 5i bir degil
Kardesim cok relax bir tip..
Yani sanki insanin kisisel özelliği olabiliyor bu sinir
Bu konuyu takip edicem. Önerilere bakmam lazım merak ediyorum çünkü
Benim hiç böyle huylarım yok ki4: Kötü anne-babalık DEHB’ye neden olur? DEHB’li bir çocuk aklından geçeni karşısındakine düşünmeden söylüyor, sınıfta parmak kaldırmadan konuşuyor, toplum içinde uygunsuz tavır sergiliyorsa bu “nasıl davranması gerektiği” ona öğretilmediği için değildir. Sorun aslında beyin kaynaklıdır, veril(e)memiş disiplinden dolayı değil. İnanılanın tam aksine sıkı anne-babalık DEHB belirtilerini daha da kötüleştirir. Zira böyle bir anne-babalıkta kontrol edemediği durumlar için çocuğun cezalandırılması bile söz konusu olabilir.
Abooo ayni benyetiskinler de de oluyormus bu
Zaten cocukken yaramazmisim ben hala cok akilli durdugum söylenemeznapcaz????? Ilacinin ismi ne ?
Bu arada benim kullandığım kırmızı reçeteli bir ilaç ve bana testler yapıp öyle verdiler ilacı,çünkü bağımlılık yapıyormuş ve ilk aldığımda birkaç yere onaylattığımı hatırlıyorum.4: Kötü anne-babalık DEHB’ye neden olur? DEHB’li bir çocuk aklından geçeni karşısındakine düşünmeden söylüyor, sınıfta parmak kaldırmadan konuşuyor, toplum içinde uygunsuz tavır sergiliyorsa bu “nasıl davranması gerektiği” ona öğretilmediği için değildir. Sorun aslında beyin kaynaklıdır, veril(e)memiş disiplinden dolayı değil. İnanılanın tam aksine sıkı anne-babalık DEHB belirtilerini daha da kötüleştirir. Zira böyle bir anne-babalıkta kontrol edemediği durumlar için çocuğun cezalandırılması bile söz konusu olabilir.
Abooo ayni benyetiskinler de de oluyormus bu
Zaten cocukken yaramazmisim ben hala cok akilli durdugum söylenemeznapcaz????? Ilacinin ismi ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?