Delirdim mi bilmiyorum ama kızımın uyku tulumunda

Hyr yaaaaa.lutfen boyle igrenc bir sey olmasin.
Okuduklarimdan anladiklarimdan yola cikmak istiyorm.acaba cocugu uyuturken baska birini hayal edip yada bir seyler yapti kenfince elide orasina burasina bulasti...yanlisliklada cocuga mi surundu..yaaaaaaa bu bile igrenc..

Bence o sey sperm degilse dahi ,oyle oldugunu asla dusunmek dahi istemiyorum-ki sperm 2 saat islak kalmaz, kurur, kuruduktan sonrada kusmuk gibi degil,maske gibi olur soyulur- siz bir terapiste gidin ve bence esinizden ayrilin. Cocugunuzun babasindan bu sekilde supheleniyorsaniz Allah askina evli kalmayin. Sizde psikiyatriste gidin lutfen.

Umarım tahmin ettiğiniz gibi bir durum ortada yoktur.Bilmiyorum hep öyle mi ama oğlum da uyku tulumunun içinde terlediğinde o kumaşın kokusu yani daha farklı bir koku oluşuyor teninde.Fakat sizin böyle bir durumda aklınıza bu iğrenç durumun olabileceği geliyorsa daha öncesinden eşinize karşı bir yargınızın,yaşanmışlığın(pedofili videoları gibi) olabileceği aklıma geliyor maalesef.Zaten şu saate kadar hastaneye gitmişsinizdir.Aklınıza bu şüphe düştüyse lütfen gözardı etmeyin ve bizlere de haber verin.

vallah insan koynuna aldigi kocasini tanimaz mi ya cokkkj sacma lutfen ya hic mi cinsel tecrubelerinz olmadi ki hepiniz evlisiniz sperm kokar bide yapis yapis olur tutkal gibi yapisir .bence sizde. bir takintilik gibi bise olmus. esinizin kizina olan ilgisini yanlis anlamyin adam bu kadar aptal olamz ya benm esimde kizimla uyur uyutr ben defalarca oda girerim uyudu mu bu. kadar supeleniyorsan yanliz birakma birde gercek degilse cok pisman olursunuz gerceik au konuda olur. cocujlarim var uyuyana kadr. cok terliyorla ozellikkle kafa boyun bolgesi falan. sperm boyle camasirauyu cifin karisimi gibi kokar

Spermi kokladınız mı diyen arkadaşlar, spermi koklamaya gerek yok ilişkiden sonra lavaboya girdiğiniz anda kokusu sizden bile gelir. Çamaşır suyundan daha beter bi kokusu olur. Eğer konu sahibinin gördüğü spermse kurusa bile belli olur tulumda. Evli bi kadının sperm kokusuyla kusmuk kokusunu ayırt edebileceğini düşünüyorum. Böyle bişey yaşanmamış olmasını konu sahibinin kuruntularından ötürü zihninin oyunu olmasını çok istiyorum. ama insan eşi için kolay kolay söyler mi böyle bişey? Aklına nasıl geldi ? Islaklığı gördüğü an eşine bu ne diye neden sormadı ? Bin tane soru var kafamda..

Iyide ağlama var ağlama var. Memeden kesiliyor diye bebek mecburen feryat figan ağlamiyor ya? Ki bebek dediğimiz 2 yaşinda. Sürekli meme alan bebek değil.

Madem eşinde cinsel tuhafliklar varmiş, neden kizini onun ile yanliz birakti?

Neden hemen konuyu sildi ve 1 tane yorumu bile yok?

Eğer aklina hemen sperm geliyorsa, neden hemen hastaneye gitmiyor? Sirf bir koku ile birini bu kadar ağir itham edebilcekse, neden cocuğu o kişi ile yanliz birakti?

Boynundaki islakliğin ter yada sperm olduğunu ayirt edemiyormuda? Ki ikisi çok çok farkli.

Ve tekrar adam öyle iğrenç birşey yapacak olsa, konu sahibinden iki adim ilerde yapacağini sanmiyorum.

Yani evet pedofili, ensest olmayan şeyler değil ne yazikki. Gazetelerin 3üncü sayfalarini okuamak yeterli. Ancak bu konuda bariz belli hepsi yalan olduğu. Konu bu nedenden dolayi silindi.

Bebeklerin çocukların ve hatta büyük insanların tükürükleri kokar. Belliki bebeğiniz sizinde belirttiğiniz gibi tulumun ön tarafını ağzıyla ıslatmış. Sırf kokuyor diye babasına böyle birşeyi nasıl kondurabiliyorsunuz. İsterseniz deneyin kıyafenizin biryerini tükürükle ıslatın ve bir süre sonra koklayın.

Sperm kokar hem de o kadar ağır ve kötü bir kokusu vardır ki başka bir şeyle karıştırılması pek mümkün değil. İnsanlar eline alıp koklamıyor tabiki ama yıkarken temizlerken illaki koku geliyor. Bu tarz olaylar aslında o kadar fazla ki burda bir çok insan sen evdeyken yapar mı yok ne çabuk giyindi vs demiş bu işler ne yazık ki öyle olmuyor ayrıca anksiyete şizofreni değildir yani hayal gördürmez. Anksiyete sinir bozukluğudur. Heyecan ve stres durumlarını yönetmekte zorluk kadına burada resmen akli dengesi yerinde değil demek istemişler. Bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadın ne yazık ki. Umarım doğru değildir bu korkunç olay. Artık ne yazık ki kimin sapık olduğu belli değil. 30 yıl sonra kocasının erkeklerle birlikte olduğunu öğrenen kadınlar bile var. Başınıza gelmeden bu kadar emin konuşmayın. Allah yardımcısı olsun çok ama çok zor bir durum.

Insallah yalandir , yalan yada dogru diyemem
Ama konu sahibinin kiziyla benim kizim tam ayni yasta , ikisi de 23 aylik ve 24 saat emiyor kizim , emzirmedigim zaman da feryat figan aglayip boguruyor kendini yerlere atiyor , yani 23 aylik bebek gayet de emer ve deli divane aglar , ayni seyi yasiyorum

spermin kokusu vardır, sanki elimize alıp kokluyor muyuz diyenleri çok ilginç buluyorum
Ben hic koku almadım o yüzden kokusunu bilmiyorum. Ama konuda adamin gözünün donmesi lazim her an annenin gelme ihtimalini var 2 yaşındaymış cocuk kapi kapali yatmaz ordan geçebilir. Bosalip çocuğun boynuna bi ihtimal zayif ama cok korkutucu allah korusun olmamasını diliyoruz istiyoruz

Aynen ya. Özellikle koklatsalar tanımam. Ne bileyim, kusmuk gibi geldi bana da. Spermin kokusunu tanımamak dışında, kendine has kokusu var mı onu da bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…