- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Konu sahibi hala ortada yok mu?
İçerik yok ama yorumlardan anlaşılıyor ins yanlış anlaşılma dir bebeğin hiç birşeyi yok tur ne olur öyle olsun ://
2. Sayfada yazıyorYazi silinmis ne oldugjnu anlayan var mi
Kocasi cocugu uyuturken odaya giren ve cocugun boynunda supheli bir islaklik gorup spermden suphelenen dolayisi ile kocasindan suphelenen bir konu sahibi var.Yazi silinmis ne oldugjnu anlayan var mi
Arya , eski konularina baktim memeden kesiyormus bebegi o yuzden baba uyutiyor
Zaten aglar bebekler boyle bir donemde cok ve annenin odaya girmemesi gerek ki bebek anneyi gorup daha cok meme istemesin
Sanirim boyle bir surecteler ve bebek aglasa bile suphelenmedi ve son anda girdi odaya
Insallah gercek degildir , ama gercekse de degilse de ortada cok ciddi bir problem var bebek acisindan
Ve eski konularda yorunlarda hep kocasinin cinsel tuhafligindan bahsetmis , anlattiklari dogru degilse adam normal degil kesinlikle ama pedofili cok cok agir bir itham
Bence ne olursa olsun o tulumu doktora goturmeli
Ben nasil uyuyayim sadece yazacak gucum yok psikolojik gecmisim iyi degil suan dilim uyuşuyor panikliyim sanki üstüme bişey oturdu kalbim yerinden cikacak inanin ne derseniz deyin şuan aklim almiyor karakola gidecektim sayenizd3 doktora gidecegim.Elle tutulur gozle gorulur bir durum 9lsa zaten suan o adam yasamiyor olurdu sperm sulanan ve sugu olan bişey uyku tulumunun on kismi islakti boynuna dogru ve kokladigimda o tuhaf kokuyu aldi mdiyorum ya belki iyice uctum psikolojim gitti ve umarim oyledir ama bana yol gosteren mesajlarinizi okuyorum okumaya calisiyorum
Iyide ağlama var ağlama var. Memeden kesiliyor diye bebek mecburen feryat figan ağlamiyor ya? Ki bebek dediğimiz 2 yaşinda. Sürekli meme alan bebek değil.
Madem eşinde cinsel tuhafliklar varmiş, neden kizini onun ile yanliz birakti?
Neden hemen konuyu sildi ve 1 tane yorumu bile yok?
Eğer aklina hemen sperm geliyorsa, neden hemen hastaneye gitmiyor? Sirf bir koku ile birini bu kadar ağir itham edebilcekse, neden cocuğu o kişi ile yanliz birakti?
Boynundaki islakliğin ter yada sperm olduğunu ayirt edemiyormuda? Ki ikisi çok çok farkli.
Ve tekrar adam öyle iğrenç birşey yapacak olsa, konu sahibinden iki adim ilerde yapacağini sanmiyorum.
Yani evet pedofili, ensest olmayan şeyler değil ne yazikki. Gazetelerin 3üncü sayfalarini okuamak yeterli. Ancak bu konuda bariz belli hepsi yalan olduğu. Konu bu nedenden dolayi silindi.
Ben hic koku almadım o yüzden kokusunu bilmiyorum. Ama konuda adamin gözünün donmesi lazim her an annenin gelme ihtimalini var 2 yaşındaymış cocuk kapi kapali yatmaz ordan geçebilir. Bosalip çocuğun boynuna bi ihtimal zayif ama cok korkutucu allah korusun olmamasını diliyoruz istiyoruzspermin kokusu vardır, sanki elimize alıp kokluyor muyuz diyenleri çok ilginç buluyorum
Aynen ya. Özellikle koklatsalar tanımam. Ne bileyim, kusmuk gibi geldi bana da. Spermin kokusunu tanımamak dışında, kendine has kokusu var mı onu da bilmiyorum.Bir de sperm kokusunu ben de bilmem. Kim sperm kokusunu bilir ki? Alıp spermi mi kokluyoruz ki kokusunu bilelim? Ama eğer kendi kuruntusuysa polis çağırsa ya da hastaneye götürse geri dönüşümü olmayacak şeyler olabilir. Bunları söylerim ama önce konu sahibinin neden bu denli şüpheye düştüğünü öğrensek çok iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?