Delirdim mi bilmiyorum ama kızımın uyku tulumunda

Özel olarak spermi hiç koklamadığım için bilmiyorum burnum iyi koku almıyor da olabilir çünkü hiç sperm kokusu diye bir şey de duymadım. 10 yıllık cinsel hayatımda.

Sperm kokar. Ama bu kişiye göre değişir. Dönem dönem olan bir şey sanırım..

Kadınlardaki kokulu/kokusuz akıntı gibi. Burnunuzu dayamasanız da bazı kokular gelir ya hani :)
Aslında amonyak kokusudur o..

Ama ben kokunun konu sahibinin takıntısından kaynaklı olduğundan emin oldum. Beyin böyle oyunlar oynar..

Son düzenleme:
Bebeğiniz kusmus olamaz mı?
Bilemedim benim oğlumda çok kusuyor ve genelde rengi de ne şeffaf ne tam süt rengi,ikisinin arası bir renk oluyor,haliyle boynu,çenesinin altı falan ıslanıyor.
Bunun dışında şunu söyleyebilirim,kızım bebekken enfeksiyon vb bir hastalığa yakalanınca nefesi kokardı böyle aseton gibi tuhaf ,hatta bir kez doktor nefesinin kokusundan anlamıştı hasta olduğunu,bu anlamda da yanılıyor olabilirsiniz koku konusunda.
Herşeye rağmen eşinizi en iyi siz tanırsınız,o halde yanlarına girdiğinizde tepkileri nasıldı,telaşlı mıydı bunları da değerlendirebilirsiniz. Zaten en ufak bir şüpheniz varsa doktora gitmeniz en doğrusu zira bebek bu savunmasız,onu korumakla yükümlüsünüz.
Umarım korktuğunuz şey değildir.

Bu ülkede heykel e tecavüz etmeye kalkılıyor başımıza taş yağacak nereye gidiyoruz bilmiyorum. Eşinize bu derece ağır bir suçla sucladiğiniza göre o'nda şüphelendiğin birşeyler olmalı geçmişte. Neyi bekliyorsun doktora gitmek için buraya konu açana kadar hastane de olman lazımdı.

Bakın böyle bir itham çok ciddidir
Konu sahibi problemli de olabilir

Böyle bir konuda duygulardan bağamsız mantıklı hareket etmek lazım

Bakın böyle bir itham çok ciddidir
Konu sahibi problemli de olabilir

Böyle bir konuda duygulardan bağamsız mantıklı hareket etmek lazım
Evet yani insanın esinden bu şekilde iğrenç bir olaydan şüphe duyması çok endişe edici. İnşaAllah konu sahibi yaniliyordur zira gerisini düşünmek bile istemiyorum

Son düzenleme:
Evet yani insanın esinden bu şekilde iğrenç bir olaydan şüphe duyması çok endişe edici. İnşaAllah konu sahibi yaniliyordur zira gerisini düşünmek bile istemiyorum
Bana kalırsa konu sahibinin de böyle bir problemi varsa en az bu eylem kadar kötü ve endişe verici dir
Düşünsene sürekli aklında bu tür düşünceler olan bir anne ve eş

Lütfen yanıldığınızı söylemeye gelin ziraaaaa diğer türlüsünü
Yaşamayı bırakın düşünmek bile son derece ürkütücü..

Bana kalırsa konu sahibinin de böyle bir problemi varsa en az bu eylem kadar kötü ve endişe verici dir
Düşünsene sürekli aklında bu tür düşünceler olan bir anne ve eş
Düşünemiyorum gerçekten cocugunda psikolojisi bozulur. Benim eşim haksız yere beni itham etse sonumuz bellidir yani. Kesinlikle destek alması lazım.

sen lütfen şaka falan yapmıs ol ya yada yanlis anlamis ol
babasi diyo ya babası

arkadaşlar konu sahibinin eski konularına,başlıklarına tek tek baktım eşiyle ilgili böyle şüphe uyandıracak şeyler olsa bu psikolojideki bir kadın mutlaka konu açardı ama çocuğu ve takıntılarıyla ilgili bir sürü konusu var bir inceleyin bence.

yani ay kadın şüphelenmese niye böyle desin,kesin kocasında bir şey var,bir anne anlamaz mı gibi konuyu açanı iyice kışkırtacak ve anksiyetelerini artıracak bazı yorumlar yapılmış kk bazen cidden tehlikeli olabiliyor.

bu tip emin olunmayan,varlığından şüphe edilen konularda bence daha sakin ve mantıklı yorumlar yapmak lazım.

eşiyle ilgili aklında en ufak bir şüphe varsa ve kendi paranoyası değilse elbette hemen bir hastaneye baş vurup tahlil vs ne gerekiyorsa yaptırmalı ama eğer tamamen yoğun kaygı ve korku kaynaklıysa çocuk için çok üzülürüm henüz küçük ve ömür boyu bu tip paranoyalarla mı büyüyecek? bunlar ağır ithamlar.

konu sahibi tedavi oluyor musunuz doktora gidiyor musunuz?

2 yasinda bebek kusar mi ve kusmus olsa baba anneyi haberdar ederdi sanki.
Ayrica cocuk uyanikmiydi uyuyormuydu,esinizin hali nasildi?Doktora gidip sonucu alir almaz lutfen konuya aciklama getirin..Allahım lutfen dusundugumuz gibi olmasin..

böyle bir olaydan şüphe duyduğunuz adamla nasıl evli kalabiliyorsunuz?hiç mi çocuğu babasına emanet etmeyecek siniz?diyelim hastaneye götürdünüz,çocuk kusmuş çıktı.ee adam çocuğunu hiç mi sevmeyecek,hiç mi kucaklamayacak?her seferinde şüpheyle yaşamak,çok zor değil mi?
bana göre boşanın.ben şahsen,şüphelendiğim bir adamla evli kalamam.şüpheleriniz de haksızsanız,adamın yerinde olsam
ben boşanma davası açarım.her yol boşanmaya çıkar yani.

ben adama da acıdım.çok ağır birşeyle suçlandığının farkında olsa,ne yapardı acaba?

Sperm kokusu nedir ya? Daha önce koklamışlığınızmı var? Bebek bu kusmuştur, azı dişi çıkıyodur, salyası artmıştır. Eğer adamın tel geçmişinde pedofili ile ilgili aramalar falan gördünüzde ona istinadense birley diyemem yok ıslsklıktansa hemen siz psikiyatriye danışın

Konu zerre kadar inandirici değil. Zaten ondan dolayi silinmiş.

Hadi baba uyutmaya çalişiyor ve böyle iğrenç birşey yapiyor, çocuk ağlamaz mi? Bağirmazmi? Annesi uyumuyor diye kontrol ediyor fakat ağlamasi sorun değil mi?

Pedofiller evet psikopat ve iğrençler fakat her an karisi tarafindan basilabilir bir ihtimalde öyle birşey yapacaklarini sanmiyorum.

Ve boynunda islaklik varmiş. Sperm ve ter gayet ayirt edilcek iki maddedir. Adam çocuğun boynunami boşalmiş oluyor? Konu sahibin odaya girmeden 5 dakika önce?

Bu konu çok fazla tepki alabilceğini anladi konu sahibi ve sildi konuyu. Böyle iğrenç bir konu üzerine prim yapmak istemek neyin nesi? Umarim ömür boyu ban yer!!!

Koklamakla ne alaka ya ? Kasenin icine koyup koklamiyoruz heralde. Ama var bir kokusu.

Katılıyorum..
Ben eski konularına bakarak kendi paranoyası olduğuna emin oldum şahsen. Koku da onun takıntılarının bir oyunu..

Bir de aklıma geldi oğlumu uyuturken arada kalkıp su içmek ister. Yatmaya giderken yanımızda hep suyunu götürürüz. Belki su içerken üstüne döküldü. Erkekler daha dikkatsiz.

2 yaşındaki çocuk babası böyle tuhaf bir şey yaparken rahatsız olur veya komik bulur tepki verirdi.

Benim 28 aylık oğlum tam konuşamadığı halde her şeyi defalarca söyler uyuyana kadar hiç susmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…