- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Kokuyor hatta ben trabzon hurmasinin kokusuna benzetiyorum hiç yiyemiyorum trabzon hurmasını.Sperm kokusu nedir ya? Daha önce koklamışlığınızmı var? Bebek bu kusmuştur, azı dişi çıkıyodur, salyası artmıştır. Eğer adamın tel geçmişinde pedofili ile ilgili aramalar falan gördünüzde ona istinadense birley diyemem yok ıslsklıktansa hemen siz psikiyatriye danışın
Koklamakla ne alaka ya ? Kasenin icine koyup koklamiyoruz heralde. Ama var bir kokusu.
spermin kokusu vardır, sanki elimize alıp kokluyor muyuz diyenleri çok ilginç buluyorum
benzetme hiç uygun olmamış yanlızKokuyor hatta ben trabzon hurmasinin kokusuna benzetiyorum hiç yiyemiyorum trabzon hurmasını.
Üye şüphe kötü bir şeydir ya kötü bir şey var ya sen hastasın bence sabah bir doktora götür testle öğrensinler eğer doğruysa karakola, yanlışsa psikiyatriye git bu kadar basit.
Yani insan istesede istemesede sperm kokusunu alıyorsunKoklamakla ne alaka ya ? Kasenin icine koyup koklamiyoruz heralde. Ama var bir kokusu.
Peki bu konu sahibinin pardon ayaklarından ibaretse o babanın düşeceği durum çok kötü şikayet edecekse konu sahibi kendisi emin olup ne olduğuna gereğini o yapacakHaberlerde neler duyuyoruz izliyoruz..Gerçek hayatta olabilecek bişey buraya konu açılınca nedense kimse inanmıyor ve şüphe ile yaklaşıyor.Ben ihbar edeceğim bu konuyu şimdi arastirilsin
Öz, ya zaten istismarlar 1. Derece akrabalardan geliyor . Baba kardes kuzen amca dayıBaba öz baba mı peki bilen var mı?
Konu zerre kadar inandirici değil. Zaten ondan dolayi silinmiş.
Hadi baba uyutmaya çalişiyor ve böyle iğrenç birşey yapiyor, çocuk ağlamaz mi? Bağirmazmi? Annesi uyumuyor diye kontrol ediyor fakat ağlamasi sorun değil mi?
Pedofiller evet psikopat ve iğrençler fakat her an karisi tarafindan basilabilir bir ihtimalde öyle birşey yapacaklarini sanmiyorum.
Ve boynunda islaklik varmiş. Sperm ve ter gayet ayirt edilcek iki maddedir. Adam çocuğun boynunami boşalmiş oluyor? Konu sahibin odaya girmeden 5 dakika önce?
Bu konu çok fazla tepki alabilceğini anladi konu sahibi ve sildi konuyu. Böyle iğrenç bir konu üzerine prim yapmak istemek neyin nesi? Umarim ömür boyu ban yer!!!
Tabi ki kokarSperm kokusu nedir ya? Daha önce koklamışlığınızmı var? Bebek bu kusmuştur, azı dişi çıkıyodur, salyası artmıştır. Eğer adamın tel geçmişinde pedofili ile ilgili aramalar falan gördünüzde ona istinadense birley diyemem yok ıslsklıktansa hemen siz psikiyatriye danışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?