Delirdim mi bilmiyorum ama kızımın uyku tulumunda

Umarım delirmişsindir başlıktaki gibi, gerçek değildir konu..
Bebek terlediyse vs oyuzden islaksa aklına gelenler çok agir tedavi olman gerek!
Fakeysen leşsin!
Sanrın gerçekse çok üzülürüm... İnşallah gercek degildir.

Uyku tulumunun fermuar kısmi var orasini kizim bazen isirır dedim tükurük mu ama sperm kokuyor ve 2 saat gecti ve hala biraz islak şuan yok olmak istiyorum inşallah iyice kafayi yemişimdir

Bırini tanıdım asırı takıntılı yuzunde yara cıksa kanserım dıye teshıs koyup aglayan! En ufak seyde delirircesıne doktora kosturan bırı!
Tum duam oyle bır takıntıya sahıp olman cünkü diğerını yüreğim kaldıramaz!
Spermı anlamak cok basıt ıyıce bakıp emın oldun mu?
Degılse bıle ınsanın aklına hemen nasıl sperm gelır kı? Esınden suphen mı var :/
Of nolur konu yalan olsun!!!!!!

Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi koku geliyor

Canim sakin ol.

Cocul kusmus olamaz mi?

Eksi koku falan demissin.

Esine sormadin mi?

Cocukgun boynu nedem islak kustu mu? Demedin mi?

Odaya girdiginde kocanin hali tavri nasildi?
Birseyden mi suphelendin?

Adam cocugun ustune neden bosalsin yaaaaaaaa?

Her zaman takintili biri oldum kafamda hep tilkiler dolasir esim cinsl konularda cok tuhaf aylar gecer bana elini surmez bazen aklima boyle tuhaf seyler gelir ama bu gece ya ben iyice dwlirdim yada bunlar cok kotu bir kabus ruhum yerinde degil suan eger bu gercekse nasil yasarim

Sakin olun!İnşallah gerçek değildir.Ama siz odaya girdiğinizde sanırım doğal olmayan sizi rahatsız eden birşeyler hissettiniz o yüzden koklama gereği duydunuz değil mi?

Arkadaşım yanlış anlama ama bu çok uç bir nokta.
Yani olmaz diye birşey yok.
Ama olabilme ihtimali çokçokçok düşük bişey.
Bunu netleştirmen lazım yoksa kuşku seni bitirir.
Tahlile götür(kocanı söylemek istemezsen ,bakıcıdan şüpheleniyorum falan dersin)

yok artık ya. Konu sahibi delirdim mi felan gibi şeyler yerine ayrıntı verirseniz yorumlardaki sorulara cvp verirseniz size yardımcı olabilir insanlar. Belki herşey kocaman bir yanlış anlaşılmadır.
İnşallah öyledir , inşallah gece gece canınız sıkıldı da bdv ye atraksiyon yaşatmak istemişsinizdir. Çünkü Diğer türlüsünü kaldıramıycaz hiçbirimiz

Konu sahibi biraz detay verirsen iyi olur

Lakin uykum kacti iyice.

Odaya girdigindr kocan ve cocuk ne alemdeydi?

Suphe cekici birsey var miydi?

Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor

Uyku tulumunun fermuar kısmi var orasini kizim bazen isirır dedim tükurük mu ama sperm kokuyor ve 2 saat gecti ve hala biraz islak şuan yok olmak istiyorum inşallah iyice kafayi yemişimdir

Peki odaya girdiğinizde eşiniz nasıldı? Önce sakin olmanız gerekiyor. Sizi bu şüpheye iten davranış sadece aylarca cinsel ilişki yaşamak istememesi olamaz bence. Bebeğiyle ilgili bir durumdan bahsediyoruz çünkü/
Bebeğe karşı nasıl?

İnşallah faketir ya da ruh hastasısınızdır. Tedavi olursunuz en azından!

Derhal doktora gidin, tulumu da götürün. Ben olsam duramazdım.

Tamam böyle bir şüphede sakin kalmak mümkün değil ama biraz mantıklı düşünmeye çalışın. Herhangi bir tuhaflık olmasa zaten aklınıza gelen ilk bu olmazdı.
O ıslaklık hala var mı? Kaygan bir ıslaklık mı? Kusmuş olsa zaten anlardınız muhtemelen. Umuyorum tükürük, terleme gibi bir şeydir.

Bir de üstünde tulum vardı tulumun içinden vücudu ıslaktı diyorsunuz. Tulum ıslanmadan nasıl vücudu ıslanabilir. Yani tulum bu sonuçta kalın bir şey diye tahmin ediyorum. Bir de tulumun arasından sadece oraya mı boşalmış? ( bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ya!)

Bebeğinizi korumak için yaşarsınız. Lütfen önce emin olun. Konularınızdan belli takıntılısınız. Eşiniz bir sapık ise siz güçlü olacaksınız. Lütfen toparlayın kendinizi.

Süt fln içtimi yatmadan önce kusmuş olmasin.Bence esine caktirmadan gotur tahlile cok buyuk bir itham bu. Bir yandan da bir kadin ayirt edebilir yani spermi ki bundan suphelenebiliyorsa. Allahim kan beynime sicradi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…