- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Kusmuş olabilirmi acaba.Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor
Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor
Lütfen gercek olmasınKonu sahibinin kocası bebeği uyutuyormus
Uyutamayinca yanına gitmiş
Bebeğin boynu ıslakmış
Sperm kokuyomus
Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi koku geliyor
Sakin olun!İnşallah gerçek değildir.Ama siz odaya girdiğinizde sanırım doğal olmayan sizi rahatsız eden birşeyler hissettiniz o yüzden koklama gereği duydunuz değil mi?Her zaman takintili biri oldum kafamda hep tilkiler dolasir esim cinsl konularda cok tuhaf aylar gecer bana elini surmez bazen aklima boyle tuhaf seyler gelir ama bu gece ya ben iyice dwlirdim yada bunlar cok kotu bir kabus ruhum yerinde degil suan eger bu gercekse nasil yasarim
Arkadaşım yanlış anlama ama bu çok uç bir nokta.Her zaman takintili biri oldum kafamda hep tilkiler dolasir esim cinsl konularda cok tuhaf aylar gecer bana elini surmez bazen aklima boyle tuhaf seyler gelir ama bu gece ya ben iyice dwlirdim yada bunlar cok kotu bir kabus ruhum yerinde degil suan eger bu gercekse nasil yasarim
Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor
Uyku tulumunun fermuar kısmi var orasini kizim bazen isirır dedim tükurük mu ama sperm kokuyor ve 2 saat gecti ve hala biraz islak şuan yok olmak istiyorum inşallah iyice kafayi yemişimdir
Peki odaya girdiğinizde eşiniz nasıldı? Önce sakin olmanız gerekiyor. Sizi bu şüpheye iten davranış sadece aylarca cinsel ilişki yaşamak istememesi olamaz bence. Bebeğiyle ilgili bir durumdan bahsediyoruz çünkü/Her zaman takintili biri oldum kafamda hep tilkiler dolasir esim cinsl konularda cok tuhaf aylar gecer bana elini surmez bazen aklima boyle tuhaf seyler gelir ama bu gece ya ben iyice dwlirdim yada bunlar cok kotu bir kabus ruhum yerinde degil suan eger bu gercekse nasil yasarim
Her zaman takintili biri oldum kafamda hep tilkiler dolasir esim cinsl konularda cok tuhaf aylar gecer bana elini surmez bazen aklima boyle tuhaf seyler gelir ama bu gece ya ben iyice dwlirdim yada bunlar cok kotu bir kabus ruhum yerinde degil suan eger bu gercekse nasil yasarim
Bebeğinizi korumak için yaşarsınız. Lütfen önce emin olun. Konularınızdan belli takıntılısınız. Eşiniz bir sapık ise siz güçlü olacaksınız. Lütfen toparlayın kendinizi.Her zaman takintili biri oldum kafamda hep tilkiler dolasir esim cinsl konularda cok tuhaf aylar gecer bana elini surmez bazen aklima boyle tuhaf seyler gelir ama bu gece ya ben iyice dwlirdim yada bunlar cok kotu bir kabus ruhum yerinde degil suan eger bu gercekse nasil yasarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?