Delirdim mi bilmiyorum ama kızımın uyku tulumunda

Insallah dogru degildir lakin böyle bir süphe varsa kontrol edilmesi lazim

Tövbe Tövbe. Dogruysa hemen Önlem alin Doktora gidin. Yanlissa ozaman Siz bir doktora görünün. Rabbim yardimciniz olsun.

Ayrıca konu Sahibi iyice bakın eğer sizin kuruntularınızdan dolayı böyle bir şeye ihmal veriyorsanız bebeğin tulumunun üstünde sperm değil de kusmuk, ter gibi şeyler olduğunu öğrendiğinizde eşinizin kulağına elbet bu gidecektir yani laboratuvara götüreceksiniz tamam da ne diyeceksiniz? Neden şüphelendiğinizi sormayacaklar mı? Lütfen dikkatli inceleyin. Sperm kokusu çok basit bir şüphe. Sperm kokusundan değil kıvamından renginden belli olur.

Sizle ayni seyi düşünüyorum adam çocuğun üstüne boslacak kadar aptal , gozu kara değildir. Kapi kapali mi uyutuyor biz hep cocuk uyuturken kapıyı kapatmayiz o yüzden birden gelme ihtimalini düşünür. Terlemiş olabilir, su içerirken dökmüş olabilir. Ama bu konuda suphe varsa ayno evde durulmamalı ve ben esime sorardım neden olduğunu mantikli cevap gelmezse şüpheli davranırsa polisi arardım

Midem bulandi ya bu nedir? Babasindan bile suphe duyacaksak cocuklarimizi kime guvenip emanet edecegiz?nasil bi devirde yasiyoruz hergun daha nasil sok edici bir haber duyacagiz aklim almiyor.

Ay Allah korusun ya.. Gece gece kötü oldum. İnşallah siz yanılıyorsunuzdur. Eşinizle ilgili şüpheleriniz var mıydı önceden de? İnsan eşinden şüphe etmese aklına ilk sperm gelemez ya ne bileyim..

Böyle birşey olabilir en azından konu sahibi icin kötü ama olay icin sevindirici olur.

Aynen kusmuş da olabilir ki ter en büyük şüphe olurdu benim için. Fakat kalkıp da sperm mi diye düşünmek yani çok büyük şeyler yaşamam lazım ki böyle düşüneyim ki o büyük şeyleri yaşayacağım adamla da bie saniye aynı evde kalmam zaten.
Konu sahibi eşinize sordunuz mu bu nedir diye? Tepkilerinden anlarsınız ki bence siz evdeyken yapmaz, hadi yaptı diyelim spermi çocuğun üstünde bırakmaz, hadi bıraktı diyelim üstünü ne çabul giydi? Halinden tavrından anlamanız lazım. Yani düşündükçe bana kuruntu gibi geldi.

Demek ki odaya girdiğinde doğal olmayan bir şeyler hissetti kadın.Bir annenin hislerine herzaman güvenirim.Ama aynı zamanda birini böyle birşeyle-üstelik babayı- itham edebilmek çok zor.Dönüşü olmayan bir soru olur bu.Sadece ıslaklık ve emin olunmayan bir koku değil belki de daha fazlasını hissetti-gördü ama toparlayıp anlatamadı.Allahım yardım etsin çok zor birşey bu.

Sorunları var belli geçmiş mesajlarına baktım ruhsal durumu hiç iyi değil bana kalırsa..
Nerden emin oldu bu kadar sperm diyecek kadar.. Neden direk sperm..
Adam hastaysa bu zamana kadar illa farkedilmez miydi..
Buna inanmak istemiyorum..
Direk al tulumu hastaneye götür tahlil falan yapsınlar bu ne ya gece gece ben bile tribe girdim burda..
Sperm kokar mı hem yaa..

Tam uyumaya gidiyordum konuyu okudum ,uyku haram oldu resmen..
Allahım nolur delirmiş olsun konu sahibi ve böyle bişey olmasın...

Bir de sperm kokusunu ben de bilmem. Kim sperm kokusunu bilir ki? Alıp spermi mi kokluyoruz ki kokusunu bilelim? Ama eğer kendi kuruntusuysa polis çağırsa ya da hastaneye götürse geri dönüşümü olmayacak şeyler olabilir. Bunları söylerim ama önce konu sahibinin neden bu denli şüpheye düştüğünü öğrensek çok iyi olurdu.

evet sperm kokar. Koklamanıza gerek yok burnu keskin koku alan kokuyu alır. Yediğine içtiğine göre de kokusu değişir. Ama bu konu yanlış anlama olsun lütfeennnn..

Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…