- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.362
- 598
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Özel olarak spermi hiç koklamadığım için bilmiyorum burnum iyi koku almıyor da olabilir çünkü hiç sperm kokusu diye bir şey de duymadım. 10 yıllık cinsel hayatımda.evet sperm kokar. Koklamanıza gerek yok burnu keskin koku alan kokuyu alır. Yediğine içtiğine göre de kokusu değişir. Ama bu konu yanlış anlama olsun lütfeennnn..
Sanırım tek islaklıktan dolayı ikilemde kalmışsınız ortada oyle birsey gordugunuzu söylemiyorsunuz
Ah bir cevap verse konu sahibi bunlara.Siz uyuyor muydunuz? Ben annelere ve hislerine inanırım. Eşinizde bir anormallik mi var. Çocukları çok mu sever şeker alır ilgilenir? Bu şüpheye neler yolaçtı?
Off bende duymustum bu olayı ve uzun süre kendime gelememiştim,aptal gibi dolasıyodumBöyle şeyler yok değil, var. Hiç unutamadığım bir olay var mesela çocuk annesine demişti “annecim babamın sütü çok acı” diye. Allahım ölüm gibi bir şey ama ölmüyorsunuz. Anne de ondan anlamıştı da babasının istismarı ortaya çıkmıştı. Olmaz değil ama olması için sadece ıslaklık basit bir şey olarak geldi ama olabilir sonuçta siz daha iyi bilirsiniz
Evet maalesef. Allah belalarını versin.Off bende duymustum bu olayı ve uzun süre kendime gelememiştim,aptal gibi dolasıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?