• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirdim mi bilmiyorum ama kızımın uyku tulumunda

Bir de bebek dediğiniz büyük çocuk. Ablamın 2 yaşındaki çocuğu her derdini anlatabiliyor. Çocuk muhakkak söylerdi sordunuz mu ne yaptınız babayla diye? . Bir de uyumuş muydu çocuk?
Açıkçası bana ter gibi geldi bir de ekşi kokuyor diyorsunuz ne zamandır yıkamadınız? Çocuklar hareketlidir terlerler ve boyunların altı kat kat olduğu için özellikle ekşi koku olur orda.

Hadi adam manyak..cocugun ustune bosaldi diyelim.tovbe yarabbim.

Insan bir panikler islak mendil alir silmeye calisir karisina da yalandan kustu bu siliyorum falan der.

Mal gibi kendini ele vermez herhalde.

Konu fake demiyorum ama Tamamen konu sahibinin bozuk psikolojisinden kaynakli bir takinti bence

evet sperm kokar. Koklamanıza gerek yok burnu keskin koku alan kokuyu alır. Yediğine içtiğine göre de kokusu değişir. Ama bu konu yanlış anlama olsun lütfeennnn..
Özel olarak spermi hiç koklamadığım için bilmiyorum burnum iyi koku almıyor da olabilir çünkü hiç sperm kokusu diye bir şey de duymadım. 10 yıllık cinsel hayatımda.

Çok şüphelendiyseniz acile götürün orada pamuklu çubukla test yapıyorlar ya ne olduğu anlaşılabilir..

Halaaa da hastaneye nasıl götüreceğim ne söyleyeceğim doktorlara diyorsun buda inanılmaz ulann benim gözüm döner kan çıkartırım kadın durmuş ne diyeceğim tulumu götürürken hastaneye diyor..
Senin daha öncede bişeyler olmuş yaa bu kadar şüphelendiğine göre bariz sperm dediğine göre..

Böyle şeyler yok değil, var. Hiç unutamadığım bir olay var mesela çocuk annesine demişti “annecim babamın sütü çok acı” diye. Allahım ölüm gibi bir şey ama ölmüyorsunuz. Anne de ondan anlamıştı da babasının istismarı ortaya çıkmıştı. Olmaz değil ama olması için sadece ıslaklık basit bir şey olarak geldi ama olabilir sonuçta siz daha iyi bilirsiniz :(

Sperm ile tukuruk ter ayirt edilmez mi gorunus olarak ya. Sirf kokuya bakarak mi sperm olabilir diye dusunuyorsunuz? Kusmuk da eksi kokar. Cok uc nokta bi olay bu akliniza gelen. Baska birsey olmus muydu daha onceden suphelenmenizi gerektiren?

Eşinizden şüphelenme sebebiniz nedir ? Yani kimin aklına böyle bir şey gelir ki ?
Pis bir geçmişe mı sahip ? İnsan kocasını tanır en azından potansiyelini bilir..
Ne bileyim bir şeyler uymuyor kafamda..
En sağlıklısi tahlil yaptırmak..
Ama eğer ki sonucu gerçekten böyle bir şey değilse ki inşallah değildir..
Bu çok ağır bir itham..

Sakin olun.
Bebeğiniz artık 2 yaşında tam olarak ne olduğunu anlamasa bile huzursuz olur.

Cinayet vb durumlarda sperm lekeleri ileriki günlerde de inceleyebiliyor. Çocuğunuzun üstünü değiştirin ve saklayın. Müsait olduğunuzda tahlil yaptırabilirsiniz.
Ancak sizi çok iyi görmedim ben. Aklıma sperm gelmezdi benim. Hadi diyelim garip bir koku var, eşime bu ne ya kustu mu terledi mi ne diye söylenirdim. Aklınızdan bunları geçirdiyseniz ya annelik içgüdüsüyle daha önce birşeyler yakaladınız ya da yardım almanız gerekebilir.

Böyle şeyler yok değil, var. Hiç unutamadığım bir olay var mesela çocuk annesine demişti “annecim babamın sütü çok acı” diye. Allahım ölüm gibi bir şey ama ölmüyorsunuz. Anne de ondan anlamıştı da babasının istismarı ortaya çıkmıştı. Olmaz değil ama olması için sadece ıslaklık basit bir şey olarak geldi ama olabilir sonuçta siz daha iyi bilirsiniz :KK43:
Off bende duymustum bu olayı ve uzun süre kendime gelememiştim,aptal gibi dolasıyodum

Çok üzüldüm gerçekten :( inşallah yanılıyorsundur . Çocuğun vücudunu kontrol ettin mi kizariklik vs varmı ?malesef artık böyle cirkinlikler oluyor .

Öz babası mı uyutmaya calısan !!!! Allahım aklımı koru yarabbım cıldırıyorum. Uvey baba mı yoksa cocuk kac yasında bu ne bıcım bır şüphe!

Back
X