Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Suları sabırla kovalara boşaltın aynen kapısının girişinden içeriye dökün bakalım bir daha yapacak mı? Kendisine dokunmadığı için rahat, azıcık ona da bulaşsın o sular.
Bir daha ses duyar duymaz dışarı çıkıp video çekin, suç üstü. Onun üstü varsa oradakinden de şikayet edeceğim diye söyleyin, rica edin aranız iyi ise o da çeksin. Balkonun halini vs. Sonra da söylersiniz avukata veriyorum, cezası var bunun diye. Bir daha çamaşır aşarsa, halı vs çekin aşağıya düşsün.
Asla böyle şeyler önermem normalde ama delirdim resmen.
Bir daha ses duyar duymaz dışarı çıkıp video çekin, suç üstü. Onun üstü varsa oradakinden de şikayet edeceğim diye söyleyin, rica edin aranız iyi ise o da çeksin. Balkonun halini vs. Sonra da söylersiniz avukata veriyorum, cezası var bunun diye. Bir daha çamaşır aşarsa, halı vs çekin aşağıya düşsün.
Asla böyle şeyler önermem normalde ama delirdim resmen.