- 24 Ocak 2015
- 675
- 702
- 103
Sadece bakmış yani öyle yazmışsınız. bunda suç nerede. yazdiklariniza göre bakışlara anlamlar yükleyen sizsiniz.Onun hicmi suçu yok. Yada ilahi adalet işleyecekmiki. Müthiş evliliğim yoktu ama iyiydim evimde huzurum vardi. Esim iş arkadaşlarım bakışın gülüşün değişti deyip duruyorlar. Çalışamıyorum boş boş ekrana bakıyorum kimsenin ne dediğini anlayamıyorum. Zaten duramicam orda. Birde evlenecekmis sanırım öyle duydum. Birde kıskanmaya baslarsam ne gurur kalır bende ne onur. İşi birakicam herhalde.
Evli biri olarak öyle hükmetmek zorunda kalacagin bir duyguya düsürmeseydin kendiniEvet dusuncelerime hukmedebilseydim böyle olmazdim ben cokmu mutluyum saniyosun
Ya neyin kafasini yasiyorsun onun evlenecegini duymussun ve bide kiskanirsam daha kötü olur diye yazmissin sen kiskaniyorsunda haberin yok.evli olup baska bir erkegi evlenecek diye kiskanmak Allah islah etsin doğru yolda sasirmasin.Evet dusuncelerime hukmedebilseydim böyle olmazdim ben cokmu mutluyum saniyosun
Bu tarz konulara hep şu yorumu yapıyorum; insanız hepimizin başına hersey gelebilir , aklımız gönlümüz kayabilir, kimin başına ne geleceği belli olmaz. Ama doğru davranmak elinizde . Akıllı davranıp ona karşı bir adım atmamışsınız. Sizin bu aşamadan sonra yapacağınız şey boşanmak öncelikle. Sevmediğiniz bir adamla evli kalıp hem kendinize hem eşinize haksızlık etmeyin .Önce lütfen hakaret edip beni yargilamayin. Anlayın demiyorum yinede. Ben sekiz yıllık evliyim. Öncelikle eşimle hemen evlendik kötü biri degil. Ama asikta değildim. Cinsel hayatımız yok demicek kadar. Ama yinede bir şekilde biseylerle uğraşarak umut dolu yaşıyodum. En azından ailemin yanından iyidir keyfim diye dusunuyodum. Ailem sadece kendilerini ve kardeşimi dusunurler. Çünkü ben kızım gittigim yere yakışırim.. sonra bu başladı çalıştığım yere. İnaninki hiç ilgimi çekmedi çünkü ben evli bir kadınım evli olmasamda yine ilgimi çeken biri değildi. Sonra beni uzaktan uzaktan kestiğini farkettim. Sonra yine umursamadim birine benzetiyor diye dusundum. Sonra baktigini anlayayim diye gözüme gozume bakmaya başladı. Gözlerini kaçırmadan. Bu sefer huylandim bana bakiyormu diye göz ucuyla bende baktım bakıyor. İki yıldır halada bakmaya devam. Bişey demedi ama sürekli gözü üstümde. Derdim onun bakmasida değil artık. Kendime hakim olamıyorum. Son zamanlarda süreli aklımda o. Yemek yiyemiyorum evimi temizleyemiyorum kimseye biseyde diyemiyorum. Çünkü bende aynı yorumu yapardım eskiden disi köpek kuyruğunu sallamadan.... diye. Ama buna gerçekten bişey yapmadım halada yapmıyorum. Ama icime işledi bakışları. Belki özgür olsam olabilecek bişey olsa bu kadar etkilenmem. Herşeyi düşündüm evli kadına bakan bir adam adam değildir diye soğutmaya çalıştım kendimi. Acaba dedim kimseye kocama bişey diyemem diye yatak muhabbetinemi girmeyi düşünüyor dedim. Ama soguyamadim. Ve maalesef aşığım şu anda. Konusmayim diyorum niye selam vermiyorsun diyor. Selam veriyorum yanıma geliyor hemen. İş arkadaşıyiz konuşmak zorundayım. Gerçi ailesi evlendirmek istiyormuş herhalde öyle anlatıyordu birilerine. Benim bu ruh halinden çıkıp eskisi gibi gulmem evime isinmam lazım. Onu tamamen Allah'a havale ettim. İnanın suçum yok. Bu arada içindekileri dök demeye başladı. Cevap vermiyorum. Çocuğum yok olmadı. İstanbul'u terkedip boşanıp başka yerdemi yasasam. Saç tellerime kadar uyuşuk şu anda beynim.
Eşimden bosanmamin o adamla ilgisi yok. Boşanmış ta olsam o adam olmayacak. Terslemedim ama cevap vermedigim zamanlarda daha inat ediyor sankiAynı iş yerindeyim konuşmak zorundayım demissiniz. Nasılsınız demek , selam vermek zorunda değilsiniz. Madem böyle bi durumun icinde bulunmak istemiyosunuz o zaman size neden selam vermiyosun dediğinde zorunda mıyım diyebilirsiniz. Açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. Tersleyin gitsin terbiyesizi. Siz de ya esinizden bosanin ya da onu kafanizdan atın
Evli bir kadina bakanin amaci farklidir.Önce lütfen hakaret edip beni yargilamayin. Anlayın demiyorum yinede. Ben sekiz yıllık evliyim. Öncelikle eşimle hemen evlendik kötü biri degil. Ama asikta değildim. Cinsel hayatımız yok demicek kadar. Ama yinede bir şekilde biseylerle uğraşarak umut dolu yaşıyodum. En azından ailemin yanından iyidir keyfim diye dusunuyodum. Ailem sadece kendilerini ve kardeşimi dusunurler. Çünkü ben kızım gittigim yere yakışırim.. sonra bu başladı çalıştığım yere. İnaninki hiç ilgimi çekmedi çünkü ben evli bir kadınım evli olmasamda yine ilgimi çeken biri değildi. Sonra beni uzaktan uzaktan kestiğini farkettim. Sonra yine umursamadim birine benzetiyor diye dusundum. Sonra baktigini anlayayim diye gözüme gozume bakmaya başladı. Gözlerini kaçırmadan. Bu sefer huylandim bana bakiyormu diye göz ucuyla bende baktım bakıyor. İki yıldır halada bakmaya devam. Bişey demedi ama sürekli gözü üstümde. Derdim onun bakmasida değil artık. Kendime hakim olamıyorum. Son zamanlarda süreli aklımda o. Yemek yiyemiyorum evimi temizleyemiyorum kimseye biseyde diyemiyorum. Çünkü bende aynı yorumu yapardım eskiden disi köpek kuyruğunu sallamadan.... diye. Ama buna gerçekten bişey yapmadım halada yapmıyorum. Ama icime işledi bakışları. Belki özgür olsam olabilecek bişey olsa bu kadar etkilenmem. Herşeyi düşündüm evli kadına bakan bir adam adam değildir diye soğutmaya çalıştım kendimi. Acaba dedim kimseye kocama bişey diyemem diye yatak muhabbetinemi girmeyi düşünüyor dedim. Ama soguyamadim. Ve maalesef aşığım şu anda. Konusmayim diyorum niye selam vermiyorsun diyor. Selam veriyorum yanıma geliyor hemen. İş arkadaşıyiz konuşmak zorundayım. Gerçi ailesi evlendirmek istiyormuş herhalde öyle anlatıyordu birilerine. Benim bu ruh halinden çıkıp eskisi gibi gulmem evime isinmam lazım. Onu tamamen Allah'a havale ettim. İnanın suçum yok. Bu arada içindekileri dök demeye başladı. Cevap vermiyorum. Çocuğum yok olmadı. İstanbul'u terkedip boşanıp başka yerdemi yasasam. Saç tellerime kadar uyuşuk şu anda beynim.
Teşekkür ederim. Ama o iyi biri değil. Ayrıca bana değer verse evlenecem demez herhalde. Kaldiki bekarda kalsa değerde verse beni ne hale düşürdü. Hislerim yanmış gibi. Aslada ona karşı bir adimim olmaz. Onuda engellerim zatenBu tarz konulara hep şu yorumu yapıyorum; insanız hepimizin başına hersey gelebilir , aklımız gönlümüz kayabilir, kimin başına ne geleceği belli olmaz. Ama doğru davranmak elinizde . Akıllı davranıp ona karşı bir adım atmamışsınız. Sizin bu aşamadan sonra yapacağınız şey boşanmak öncelikle. Sevmediğiniz bir adamla evli kalıp hem kendinize hem eşinize haksızlık etmeyin .
sonra kendinize Bir süre tanıyın. Bu adam bir kere gerçekten güvenilir mi, evli kadını ayartmaya çalışan bir adam çünkü. . Malesef bazı erkeklerde bu var, nasılsa bakire değil herşeyi yaparız kocası anlamaz düşüncesinde, sizi bu şekilde görüyor olabilir, yok iyi biri ve eğer size gerçekten değer veriyorsa görüşürsünüz, boşandıktan sonra tabi
Sana bişey soyleyeyimmi asıl sen neyin kafasindasin. Ben o adama yanasmadim sokulmadim hatta adını bile bilerek yanlış söylüyorum. Doğru yoldayım kendimi dizginliyorum. İrademe sahip çıkıyorum hiçbir şekilde ulaşmasına izin vermiyorum. Zararım kendime yani hasta oldum hasta. Neyin kötü yolu buEvli biri olarak öyle hükmetmek zorunda kalacagin bir duyguya düsürmeseydin kendini
Ya neyin kafasini yasiyorsun onun evlenecegini duymussun ve bide kiskanirsam daha kötü olur diye yazmissin sen kiskaniyorsunda haberin yok.evli olup baska bir erkegi evlenecek diye kiskanmak Allah islah etsin doğru yolda sasirmasin.
İşte terslesem aynı böyle söyleyecek ne diyim bana bakmami diyimSadece bakmış yani öyle yazmışsınız. bunda suç nerede. yazdiklariniza göre bakışlara anlamlar yükleyen sizsiniz.
Belki de sizinki de geçici birşeydir , çok da anlam yüklememeye çalışın . Belki sadece beğenilmek hoşunuza gitti, eşinizden görmediğiniz ilgi ve sevgiyi ondan gördüğünüzü sandınız . Aklınız karıştı. Mümkünse işinizi değiştirin. Ondan uzaklaşın. Kafanız daha çok bulanmasın. Aldatma zina işlerine hiç girmeyin sakın, onun sonu kötü , toparlayamazsınız, zaten öyle bi niyetiniz de yok anladığım kadarıyla. En iyisi uzaklaşmak gibi görünüyorTeşekkür ederim. Ama o iyi biri değil. Ayrıca bana değer verse evlenecem demez herhalde. Kaldiki bekarda kalsa değerde verse beni ne hale düşürdü. Hislerim yanmış gibi. Aslada ona karşı bir adimim olmaz. Onuda engellerim zaten
İşte daha çok kızdığım şey bu. Niye bu fikre kapıldı benim davranislarimda problem varE
Evli bir kadina bakanin amaci farklidir.
Ya sen çok sağol. İnşallah ama Allah büyüktür. Otel odalarında gizli saklı halt yemek benim işim tarzım hiç biseyim değil. Allah'ım canımı alsın o onursuzlugu yaşatmasin bana.Belki de sizinki de geçici birşeydir , çok da anlam yüklememeye çalışın . Belki sadece beğenilmek hoşunuza gitti, eşinizden görmediğiniz ilgi ve sevgiyi ondan gördüğünüzü sandınız . Aklınız karıştı. Mümkünse işinizi değiştirin. Ondan uzaklaşın. Kafanız daha çok bulanmasın. Aldatma zina işlerine hiç girmeyin sakın, onun sonu kötü , toparlayamazsınız, zaten öyle bi niyetiniz de yok anladığım kadarıyla. En iyisi uzaklaşmak gibi görünüyor
Eşinizi sevmediğinize de eminseniz ayrılın bence. Sonuçta çalışıyorsunuz da , kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. Daha sonra gerçekten sevdiğiniz güvendiğiniz biriyle sağlıklı bir evlilik yaparsınız .
Cok dua edin , Allah yanlış yollara saptırmasın. Yanlış hisleri kalbinizden aklınızdan çıkarsın insallah
Yani ben oylemi sanıyorum acaba. Onu yanlışmi anladim. Aslında böyle bişey yokmuydu. Kafam karmakarışık. İnan böyle değildim ben. Gülmekten hoşlanan mutlu insancıl biriydim. Tamamen yalnız bıraktım kendimi. Kitap okuyamıyorum dizi film hicbiseyle ilgim kalmadı. Boşluğunda ustune çıktım sanki.Öncelikle işinizden ayrılın.
Daha sonra evliliğinizi ciddi anlamda gözden geçirin. Eşinizi gerçekten sevmiyorsanız, ondan da ayrılın.
Çocuk da yokmuş, gider bambaşka bir hayat kurar, güzel de bir evlilik yaşayabilirsiniz.
Şuanda yaşadıklarınız hiç normal değil. Üstüne gitmeyin, düşünmeyin, unutun.
Ve değişin.
İşinizi değiştirmekle başlayın hemen...
Boşluktan olabilir.Yani ben oylemi sanıyorum acaba. Onu yanlışmi anladim. Aslında böyle bişey yokmuydu. Kafam karmakarışık. İnan böyle değildim ben. Gülmekten hoşlanan mutlu insancıl biriydim. Tamamen yalnız bıraktım kendimi. Kitap okuyamıyorum dizi film hicbiseyle ilgim kalmadı. Boşluğunda ustune çıktım sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?