Delirmek üzereyim ...

Sadece bakmış yani öyle yazmışsınız. bunda suç nerede. yazdiklariniza göre bakışlara anlamlar yükleyen sizsiniz.

"İcindekileri dök" sen coktan adama belli etmissin bile ilgin oldugunu. Yoksa sana neden soylesin boyle bir seyi. Estafur töbeye gel bacim su ramazan günü. Yolun yol degil

Aynı iş yerindeyim konuşmak zorundayım demissiniz. Nasılsınız demek , selam vermek zorunda değilsiniz. Madem böyle bi durumun icinde bulunmak istemiyosunuz o zaman size neden selam vermiyosun dediğinde zorunda mıyım diyebilirsiniz. Açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. Tersleyin gitsin terbiyesizi. Siz de ya esinizden bosanin ya da onu kafanizdan atın

Eşinle tatile çıkın, biraz sürprizler yap, mum ışığında sevişin vb baktın olmuyor arkadaşların dediği gibi ya işinden ya eşinden ayrıl.

Evet dusuncelerime hukmedebilseydim böyle olmazdim ben cokmu mutluyum saniyosun
Evli biri olarak öyle hükmetmek zorunda kalacagin bir duyguya düsürmeseydin kendini
Evet dusuncelerime hukmedebilseydim böyle olmazdim ben cokmu mutluyum saniyosun
Ya neyin kafasini yasiyorsun onun evlenecegini duymussun ve bide kiskanirsam daha kötü olur diye yazmissin sen kiskaniyorsunda haberin yok.evli olup baska bir erkegi evlenecek diye kiskanmak Allah islah etsin doğru yolda sasirmasin.

Bu tarz konulara hep şu yorumu yapıyorum; insanız hepimizin başına hersey gelebilir , aklımız gönlümüz kayabilir, kimin başına ne geleceği belli olmaz. Ama doğru davranmak elinizde . Akıllı davranıp ona karşı bir adım atmamışsınız. Sizin bu aşamadan sonra yapacağınız şey boşanmak öncelikle. Sevmediğiniz bir adamla evli kalıp hem kendinize hem eşinize haksızlık etmeyin .
sonra kendinize Bir süre tanıyın. Bu adam bir kere gerçekten güvenilir mi, evli kadını ayartmaya çalışan bir adam çünkü. . Malesef bazı erkeklerde bu var, nasılsa bakire değil herşeyi yaparız kocası anlamaz düşüncesinde, sizi bu şekilde görüyor olabilir, yok iyi biri ve eğer size gerçekten değer veriyorsa görüşürsünüz, boşandıktan sonra tabi

Disi kopek meselesi sadece kopeklerde olur hanimefendi. Siz insansiniz. Fakat yaninizda esiniz yatarken baska bir adami dusunmenizde bir ihanettir. Ya esiniz ya isiniz diyorum bende. Kocaniza da yazik. Cok uzatmadan karar verin.

Eşimden bosanmamin o adamla ilgisi yok. Boşanmış ta olsam o adam olmayacak. Terslemedim ama cevap vermedigim zamanlarda daha inat ediyor sanki

E
Evli bir kadina bakanin amaci farklidir.

Teşekkür ederim. Ama o iyi biri değil. Ayrıca bana değer verse evlenecem demez herhalde. Kaldiki bekarda kalsa değerde verse beni ne hale düşürdü. Hislerim yanmış gibi. Aslada ona karşı bir adimim olmaz. Onuda engellerim zaten

Sana bişey soyleyeyimmi asıl sen neyin kafasindasin. Ben o adama yanasmadim sokulmadim hatta adını bile bilerek yanlış söylüyorum. Doğru yoldayım kendimi dizginliyorum. İrademe sahip çıkıyorum hiçbir şekilde ulaşmasına izin vermiyorum. Zararım kendime yani hasta oldum hasta. Neyin kötü yolu bu

Belki de sizinki de geçici birşeydir , çok da anlam yüklememeye çalışın . Belki sadece beğenilmek hoşunuza gitti, eşinizden görmediğiniz ilgi ve sevgiyi ondan gördüğünüzü sandınız . Aklınız karıştı. Mümkünse işinizi değiştirin. Ondan uzaklaşın. Kafanız daha çok bulanmasın. Aldatma zina işlerine hiç girmeyin sakın, onun sonu kötü , toparlayamazsınız, zaten öyle bi niyetiniz de yok anladığım kadarıyla. En iyisi uzaklaşmak gibi görünüyor
Eşinizi sevmediğinize de eminseniz ayrılın bence. Sonuçta çalışıyorsunuz da , kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. Daha sonra gerçekten sevdiğiniz güvendiğiniz biriyle sağlıklı bir evlilik yaparsınız .
Cok dua edin , Allah yanlış yollara saptırmasın. Yanlış hisleri kalbinizden aklınızdan çıkarsın insallah

Ya sen çok sağol. İnşallah ama Allah büyüktür. Otel odalarında gizli saklı halt yemek benim işim tarzım hiç biseyim değil. Allah'ım canımı alsın o onursuzlugu yaşatmasin bana.

Öncelikle işinizden ayrılın.
Daha sonra evliliğinizi ciddi anlamda gözden geçirin. Eşinizi gerçekten sevmiyorsanız, ondan da ayrılın.
Çocuk da yokmuş, gider bambaşka bir hayat kurar, güzel de bir evlilik yaşayabilirsiniz.

Şuanda yaşadıklarınız hiç normal değil. Üstüne gitmeyin, düşünmeyin, unutun.
Ve değişin.
İşinizi değiştirmekle başlayın hemen...

Yani ben oylemi sanıyorum acaba. Onu yanlışmi anladim. Aslında böyle bişey yokmuydu. Kafam karmakarışık. İnan böyle değildim ben. Gülmekten hoşlanan mutlu insancıl biriydim. Tamamen yalnız bıraktım kendimi. Kitap okuyamıyorum dizi film hicbiseyle ilgim kalmadı. Boşluğunda ustune çıktım sanki.

esınızın sızı boluğa dusurmesı sonucu normal bır durum yaasıyorsunuz.ısın ılgınc kısmı aynı hıkaye evlı erkegın bekar kıza akındakı gıbı gıtmıyor.
erkekler s.. çünkü.evlı erkege asık kız bır sure ask yasar sonra ayrılır yada aldattıgı ortayacıkar adamın bosanır yada karısı kabul eder.
evlı kadının bekar adama asık olmasında duygularınız karsılıklı saf olsa bıle sızde ne olursa olsun yuvanızı dagıttıgınıza degmeyeceğını bılıyorsunuz kı bu zamana kadar adım atmadınız.
yuzde seksen olan su,sız kocanızı bırakırsınız,sonra askınızla bır sure yasarsınız.askınızın aılesı dul bayanla evlenmesını ıstemez.bır turlu beklenen nıkah olmaz ve sız terkedılırsınız.
cunku boyle durumlarda erkekler bayanlar gıbı hareket etmez.sızde hayatınızı alt ust ettıgınızle kalırsınız.
kocanızı alın karsınıza konusun gercekten kı sızın hakkınız cınsel anlamda da mutlu edemeyecekse bosanmak ıstedıgınızı soyleyın.hayat sızın hayatınız baskasının keyfı kısıtlamaları ıcın yasamıyorsunuz.

Pisman olacağinız şeyler bunlar ,kendinize yakıstirabiliyormusunuz.Bir iki tersleyin olur biter .

Boşluktan olabilir.
Ama tamamen paranoyaya da bağlamayın.
Kadınlar hisseder. Adam bakıyorsa bakıyordur, net!
Ha, sorsan bakmıyorun der, seni pişman eder o ayrı.

Hiç durma üstünde.
Zihnini dağıtmaya çalış, uğraş bul, eşine yoğunlaş.
Hiç mi sevgin yok eşine? bunu sorgula.
Ve mümkünse işten çık gerçekten.
O zamna da tel ile, sosyal medya ile ulaşmaya çalışırsa bunun önlemini şimdiden al.
Hislerin gerçek değil, bunu düşün ve kendi yaşantına bak.

Adamı değil, eşini düşün. Onunla geleceğini görüyor musun sahiden?
Adamın sadece bakması yetmiş zihnini bulandırmak için.
Demekki ciddi bir boşluk içindesin.
Herkesi bir kenara bırak ve ne istediğine odaklan esaltan.
Çünkü gidişatın iyi değil.
Bir tık daha ilerlemiş olsa anlattıkların, seni burda başta ben topa tutardım inan.
Ama anlıyorumki köşeye sıkışmış, yanlış yapmaktan korkuyorsun.
Tavsiyem bu, kendine dön, sevgin saygın varsa eşine dön yoksa eğer yapılacak belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…