Delirmek üzereyim ...

Anladığım kadarıyla pek iyi bir psikolojide değilsiniz. Sağlıklı düşünüp hissedemediğiniz bir süreç yaşıyorsunuz. İnsanlar en çok böyle zamanlarda savrulmalar yaşar, istemeden hataya düşer. Hayatınızda aslında hep bastırmaya çalıştığınız birşeyler var. Evliliğinizde açlığını yaşadığınız şeyler var. Bu hemen cinsellik olarak algılanmasın lütfen. Bu genel bir ifade mesela paylaşım da bunun bir parçası. İçinizde farkında olmadığınız bir telafi iç güdüsü var. Bu da belki bu şekilde açığa çıkıyor. Eşinizle olan ilişkiniz de belli ki kafanızda bitmiş. Bu duruma devam etmek sizi daha fazla yıpratacaktır. Benim kanaatimce eşinizle birlikte profesyonel bir yardım alın. Bu evliliğinizi kurtarma şansı tanıyabilir size . Eşinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum. Belki de kimyalarınız hiç uyuşmuyordur. Bir ilişkiyi yürütebilmek için iyi insan olmak yeterli değildir. Birbirinden çok farklı insanlarsanız eğer çok fazla birşey paylaşamazsınız. Zamanla da aranızdaki herşey tükeniverir. Yardım alın ve çözüm yolları arayın. Eğer olmuyorsa da bu evliliğin bitme zamanı gelmiş demektir. Bu sizin iç huzurunuz için çok önemli. Bu iş yerinden ayrılmak da bu çözümün bir parçası olabilir. Fakat esas altta yatan sorun eşinizle olan ilişkiniz.

Siz ona ulaşamadığınız için aşık olduğunuzu sanıyorsunuz.. İnanın boşanıp o adama gitseniz ilk elinizi tuttuğu an o heyecandan eser kalmaz.. Platonik olduğunu düşünüyorum.. Hani böyle lisedeyken hepimiz yaşamışızdır aşık olduğumuzu sanırız.. Onla yatar onla kalkarız.. Sonra sevgili olunca biter o heyecan.. Diyelim ki boşandınız ve o kişiyle berabersiniz bundan 5-10 yıl sonrasını düşünebiliyor musunuz? Yargılamak hadidim değil.. Ama düzeninize ve eşinize haksızlık yapmayın.. Eğer evli olduğunuz halde o adamla bir şeyler yaşarsanız Allah affetsin...

Bazı arkadaşlarımızın çirkin, acımasız yorum ve ithamlarını da görüyorum. Çok ayıp arkadaşlar. Hayatta asla çok büyük konuşmamak lazım. Çok batıl inancım yoktur. Ama hayat içinde insanların çok kınadıkları şeylerin pek çok kez kendi başlarına geldiğine tanık oldum. Ayrıca eleştiri yaparken bile saygı sınırlarının dışına çıkmamak gerektiği görüşündeyim. Artı konu sahibi zaten bu durumdan dolayı çok rahatsız ve mutsuz. Ona hakaret etmek sadece sizin egonuzu okşar ona ise hiçbir faydası olmaz.

İçindekileri dökkk!!!!

Adam da anlamış ona ilgin olduğunu.

Tek bir adım bile atsan senin başın yanar o adamın değil. Bir de sıfatına o.......pu damgası yersin.

Hemen işi bırak. Yoksa ayakların seni ona götürecek.

Yaşadığınız çelişki ve belirsizlik zor bir durum gerçekten. Böyle durumlarda kişi kendisi ve hayatı üzerindeki kontrolü kaybetmiş gibi hisseder. O yüzden öncelikle bu döngüden çıkmanız lazım. Öncelikle o iş yerinden ayrılmanızı tavsiye ederim.

Şimdilik diğer adamı tamamen bir köşeye koyun, onun değerlendirmesini daha sonra yaparsınız. Önce evliliğinizi ve kendi içinizdeki bu çelişkileri netleştirmeniz lazım. İşten ayrıldıktan sonra yavaş yavaş eski rutinlerinize dönmeye çalışın, eskiden olduğu gibi sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşün vs bakalım nasıl hissedeceksiniz. Bu sürede diğer adama hiç odaklanmadan sadece evliliğinizi gözlemleyin, objektif bir gözle ilişkinizi değerlendirmeye çalışın. Biraz kendinizi zorlayın, bakalım bir düzelme ve iyileşme oluyor mu.. Buna göre evliliğiniz konusunda bir karar alırsınız.

Sağlıklı kararlar alabilmeniz için öncelikle biraz ruh halinizin toparlanması gerekiyor. İşten ayrılmak, biraz ara vermek ve kendinizle ilgilenmek size iyi gelecek diye düşünüyorum. Bazen ara vermek, şöyle durup bir soluklanmak ve hayatımızla ilgili değerlendirmeler yapmak hepimizin zaman zaman ihtiyaç duyduğu şeylerdir. Panik yapmayın ve umutsuzluğa kapılmayın.

Icini dok deme haddini nereden buluyor bu herif?
Siz neden susuyorsunuz siz kimsinizki icimi dokecekmisim bu ne hadsizlik terviyesiz diyemedinizmi?
Adamin ilgisi hosunuza gidiyor sen esinden bosansan da o adam senle evlenmeyecek evli kadina bakan adam musvettesi s..zidir.
Esinden bosandiginla kalirsin derhal o isten ayyril....

Bencede isten ayril zaten adamm olsaydi o sahis evli bir kadina bakmazdi yanlis yaoma vicdanin rahat vermez ayrildiktan sonra isten kocanla arandaki sorunu kendin nasil istiosan halledersin

Hanımlar ne sakiniz öyle? Karınlar doyunca bir mayışma falan mı oldu? Konu sahibine saydıran yok da okuduğum sayfalarda hayret ettim

Neyse.

Eşinizin ilgisiz olması bahane olabiliyorsa eğer bir erkeğin hamile karısını cinsellik için aldatması da normal görülür o halde? İkisi aynı kafa hani.

Herkes süper zaten. Hırsızlar, tecavüzcüler bile bu kadar taşlanmaz bu forumda.

Kodes korkusu

Kadın faaliyete geçmemiş ki . gecmemek için de direniyor, yardım istiyor ne yapayım diye.
Ha gelse kocamı aldattım, bu adamla bişeyler yaşadım dese çok daha farklı yorumlar olurdu, ben dahil. Ama kesinlikle yapmadım ve yapmam diyor ısrarla, sadece mutsuzluğunu ve çaresizliğini söylemiş. İkisi çok farklı şeyler

Yo bana kalırsa değil. Çözüm üretilebilir, uzaklaşmak gibi mesela ama kendini kaptırıp gidiyorsa ve bu kapılıma müdahale etmiyorsa da bir hata yapıyor şuan.

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bu olaya tepki gosteren çoğu kadının da böyle bir yanılgıya düşeceğini düşünüyorum. Siz de sakin olun. Esinizi zaten hic sevmemissiniz. Hayatta mutlu olma sansiniz varsa ancak esinizden boşanarak buna sahip olabilirsiniz. Evliyken baska bir adamla gönül bagi kurmak sadece ve sadece sizi üzer. Ve ben aslında aşkın gücüne cok inanan biriyim ama evli bir kadinla iliski kurmaya calisan bir erkeğin aşkla meşkle isi olacağını düşünmüyorum. O yuzden o adamla degil ama bosandiktan sonra belki baskasiyla mutlu olabilirsiniz.

Yo bana kalırsa değil. Çözüm üretilebilir, uzaklaşmak gibi mesela ama kendini kaptırıp gidiyorsa ve bu kapılıma müdahale etmiyorsa da bir hata yapıyor şuan.
Zaten son cümlesinde yazmış , boşanıp İstanbul'dan da ayrılmayı düşünüyorum diye. Yani o adamla da bişey düşünmüyor. Kendi de çıkış yolu arıyor oyüzden taşlayacak bişey görmedim ben. İnsallah doğru davranır da üzülmez daha fazla.

Erkekler hep bakar. Sakın bakmasına aldanmayın.
Hele evli olduğunuzu bile bile bu bakış tacizlerinde buluyorsa hepten çöp bu erkek.

Evlilikte mutsuzluk size bunları düşündürmüş. Aşk meşk değil. Sakın kanmayın.

Isterseniz yok sayabilirsiniz , bent koyabilirsiniz aranıza.

Sakın hata yapmayın. Çok üzülürsünüz.

Bence öncelikle evliliğinizi kurtarmaya çalışın. Eşinizle konuşun, tatile çıkın, beraber vakit geçirmeye çalışın yoksa evliliğin biteceğini söyleyin. Çünkü asıl sorununuz ilgisizlik, işyerindeki kişi değil! Bu ilgisizlikle işi bıraksanız karşı komşumuz sizle ilgilense ona da gönlünüz kayar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…