Delirmek üzereyim ...

Umarım dediğini yapar. Taşlayalım demedim zaten ama bir erkeğin hayal olarak bile bir başkasını düşünmesi aldatmaya girerken (burada bu fikri savunduğumuz konular oldu) buna da farklı diyemem. Üzgün olabilir çözüm üretip güçlü olduğunu da gösterirse amenna en güzel şeyler onunla olsun.

Boşluktan doğan anlık bir heyecandır atlatırsın iradeni koru sakın evliyken yapma bu hatayı
Bence sorun senin ona birşeyler hissetmen değil içinde bulunduğun boşluk ona bir çare ara

Siz de saldıracak yer arıyorsunuz galiba. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Ayrıca nasıl şu iki durumu birbirine benzettiğinizi nasıl bir mantık yürüttüğünüzü çözemedim doğrusu. Size önerim önce düşünme yöntemlerinizi bir gözden geçirin. Yaşınız küçük galiba ona veriyorum.

İşten ayrılın o adamın olduğu semte bile yaklaşmayın herşeyi unutup eşinize bağlanın

Düşünce mekanizmamla barışığım. Birkaç cevabım daha var arada onları da okuyup demek istediğimi anlarsınız ama zahmet etmenize gerek yok hala aynı fikri savunuyorum.

Kimseyi de linç etmeye gelmedim beni ilgilendirmez zaten yanlışa yanlış derim. Çözüm bulur da çözerse amenna yoku ve bahtı açık olsun.

Sizin fikrinizi değiştirmek gibi bir derdim yok. Bu kadar basit bir mantığa sahip birinin görüşlerini de önemsemem ayrıca. Sonraki yazdıklarınız da ilkiyle çelişiyor zaten. Önceki söylemlerinizi yumuşatma çabası. Bundan sonra da birşey yazarsanız dikkate alıp cevap yazmayacağımı da bilmenizi isterim.

Allah allah bir an neyin tribine girdinşz siz zaten anlayan varsa beri gelsin. :)

bunu erkek yaza buraya adamın haysiyeti karakteri kalmazdı ben objektifim ve mutluyum iyi geceler.

Bence sen su n ne düşündüğünü bilmiyorsun ve evli oldugun için sana biraz çekici geliyor olay bu bekar olsaydın o kadar ilgini çekmezdi belkide ve su anda da sağlıklı karar verebileceğini düşünmüyorum ilerde pişman olacağın kararlar vermemek için acele etme biraz kafanı dinle ve güvenebileceğin birine anlat

işinizden ayrılmak kendiniz için yapabileceğiniz en büyük iyilik. Bu karmaşa bir tek sizi yorar.

O işten acil çıkmalisin. o adam saçma bi söz söylerse ağzının payını vermelisin. Ne münasebet adamdaki terbiyesizliğe bak evli bi hanima bakıyor. Maneviyata yönelin esmaül hüsnadan tesbihler çekin çok iyi gelicek..
Sizdeki aşk Vs değil ilgisizlik sakın aklınızdan dahi geçirmeyin .. Eşiniz iyi biri diye söylüyorsunuz küçük bi tatil yapın canlandırın ilişkinizi. Hayalinizdeki evlilik nasılsa eşinizle konuşun .Olmayacaksa ayrılın. . Ben eminimki ayrilirsaniz pişman olursunuz. .. eşinize de yazık onun yanındasin ama aklında başka birinde çok üzücü bir durum haksizlikk...
Kafaya çok takip hasta oluncak bir durum da yok..millet evlat kaybediyor ama hayata devam ediyor... kiçı kiytirik terbiyesiz bir herif için karalar bağlamaya gerek yok .. nefsine uyarsan ne kendine saygın kalır nede saygı görürsun...
Aklına bile gelirse sayı say birseyler yap düşünme eşin bunu hiç haketmiyor yazık. ..

Eşinizle ilişkinizi gözden geçirmenin zamanı gelmiş de geçiyor bile. Doğan Cüceloğlu'nun bir yazısını okudum geçen gün. "Boşanmak için illa ki şiddet, ihanet vs olması şart değil. Taraflardan biri mutsuzsa ve düzelmiyorsa bu boşanma sebebidir. İnsan dünyaya bir kere gelir ve en büyük hakkı sevmek, sevilmek, mutlu olmaktır. O bir hakkı da içiniz mutsuzluktan çürürken harcamayın"
Velhasılkelam, ikinci adam değil bunu söyleme sebebim, eşinizin size duygusal anlamda yetmemesi. Evliliğinizi ölçmeli ve ne yapmak istediğinize karar vermelisiniz "bir an önce"
Etkilendiğiniz şahısla ileri boyutta bir münasebete girerseniz (ki bakışmak, onu düşünmek de bir münasebet) kendinize saygınızı kaybedeceksiniz, hayatınızın her anında vicdanınızda bir yük olarak kalacak.
Acil durum sinyalleri çalıyor.. İyi düşünün ve karar verin.

Sakın şeytana uyma bu sana yakışmaz, eşine dört elle sarıl. Allah yardımcın olsun

Eşine yazık. Analttıgına göre kötü biri değil eşin. Biri baktı diye aşık oldun öyle mi. Ne kadına ne erkeğe Allah senin gibi bir eş nasip etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…