Delirmek üzereyim ...

Bi anlık şokun etkisiyle ismini yazdım.Ama belki o olmayabilir,belli olmaz yani
O değilse bile, ismini verdiğiniz, kaç yıllık evli olduğunu söylediğiniz kişi için kötü olabilir. Muneden rica etsen o iki yorumu düzenleyebilir misin ki? Daha önce benzer bir durumda imkan vermişti.

O değilse bile, ismini verdiğiniz, kaç yıllık evli olduğunu söylediğiniz kişi için kötü olabilir. Muneden rica etsen o iki yorumu düzenleyebilir misin ki? Daha önce benzer bir durumda imkan vermişti.
Tamam olur.@Mune abla isim vererek iki yorum yapmıştım onları düzenleyerek değiştirebilir miyim

Depresyon yaşıyorsun psikiyatriye git acilen.

Sana acı birşey Söyleyeyim mi bence senin Evliliğin bitmiş kağıt üzerinde evlisin sadece aranızda duygu çekim vs kalmamış sevgi zaten yok ... Şu an yaşadığın duygulara gelince de aşk değil hoşlantı da değil sadece beğenilmek ve sevilmek istiyorsun herkes gibi evliliğinde bunu bulamadığın için de gözün dışarı kaymış . Yapman gereken şey kendini toplaman ya da bu Anlamsız Evliliği bitirmen

Bence bir uzmandan yardım almalısın,böylece daha mantıklı düşünüp bu duygu karmaşasından kurtulursun,ve böyle bir ruh haliyle hayatınla ilgili kararlar verme derim..yardım al,dinlen,zamana bırak kararlarını...

İşten ayrıl , başka işe geç. Yani kusura bakmayın da baktığını farkettiğinizde nasıl mani olamadınız anlayamıyorum? Ki zaten hoşunuza gittiğini de belirtmişsiniz. Eşine sevgin bitmiş bitmemiş bişey diyemem ama evli iken başkasını hayal ederek yaşadığına göre kendine sevgin kalmamış o kesin.

Baştan kaçırmışsın ipin ucunu. İlk baktığında hayırdır birine mi benzettin diye adamı benzeteceğin yerde bakıyor mu bakmıyor mu gibi ergen ergen hareketlere girip adama da ümit vermişsin. Ne demek içindekileri dök ? Ne münasebet bu tür lafları bir adam nasıl evli bir kadına söyler?

Bişey yapmadım diyorsun ama basbaya yapmışsın kaçamak bakışlarınla

Esinizle olan iliskinizdeki sorunlardan sogukluktan kaynaklaniyor bence. Birazcik olsun kendinizi evliliginize verip canlandirirsaniz sorunun cozulecegini disunuyorum. Daha da cozulmezse isinizi degistirin. Cunku artik o da hissetmis ve icini dok hadi gibi konusmalara girebiliyor. Sonrasi kotu...

O kadar ergen modlarına girmişsin. E boşan o zaman

Adamdan da eşinden de uzak bir yere gidersin.

Bu adam size bakmiyor sizi taciz ediyor...
Tacize ugruyorsunuz konu sahibi aşk değil yaşadığınız. Bununla başa çıkabilirsiniz evlenecekmis madem bırakın evlensin güçlü olun boyle bi tacizciye teslim olmayin! Yani boşanma oldu diyelim bi adım dahi atsaniz bu iğrenç adam sizi yatağa götürmek icin elinden geleni yapacaktir emin olun var böyle pis zihniyetli insanlar resmen sizi manipüle ediyor uyanık olun lütfen...

Bence asil degilsin. Ama ilgiye ve birine asik olmaya ihtiyacin var. Bu durumunu esine yonlendirebilirsin mesela. Ona yeniden asik olmayi denesen?

2 yıl sadece bakışarak nasıl aşık oldunuz anlamıyorum. Ciddi bir bir duygusal boşluk içindesiniz ki 2 yıl boyunca o bakışmalar sizi ona aşık etmiş demeyeyim de bağlamış takıntı haline getirmiş sanırım. Adam size aşık mı? Bence değil sadece o boşluğu kullanmaya çalışıyor ki öyle olmasa 2 yıl boyunca trene bakar gibi bakmaz bir şekilde kendini ifade ederdi her ne kadar yanlış da olsa.

Hem öyle böyle değil çok sıkıştım ve bilmiyorum. Ama kararımı verecem. Az kaldı. İlahi adalet var. Evlenecem demisya fazlada klasik arabesk olacak ama oda boyle cebellessin. İki yıldır boyle. Tikandim tükendim karşı koymaktan yoruldum. Allah büyüktür.

Hayır yasamiycam o adamla. Bosanmista olsam yasamiycam. Nefret doluyum ona. İyiydim ben. Neler yaşıyorum ölü gibi uyuyorum. Bosansamda yasamiycam onu biliyorum.

Evet bu demek anlamış. Aslında istedigini yaptı. İşin ilginci bekar olsaydım asla yan dönüp bakacağım biri değil. Kendi kendini aklıma soktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…