Hee bura bgn muallakli konu doluyduda ondan dedim budami onlardanBenim bir tanıdığım cennet.Çok yakından tanıyorum,8 senelik evli çocuğu olmuyor
İsim vermeseydiniz keşke.. Gerçekten oysa kötü duruma düşebilir. O değilse bile ismini verdiğiniz kişi için kötü bir durum oldu. Amacınızı anlamadım.Benim bir tanıdığım cennet.Çok yakından tanıyorum,8 senelik evli çocuğu olmuyor
Emin değilim ki ama sadece birebir bilgiler tuttuğu için sordumCennet mi melekmi özelden yazıp sorsan deşifre etmesen nasıl olurdu ?bana kalırsa süper fikir
Bi anlık şokun etkisiyle ismini yazdım.Ama belki o olmayabilir,belli olmaz yaniİsim vermeseydiniz keşke.. Gerçekten oysa kötü duruma düşebilir. Amacınızı anlamadım.
O değilse bile, ismini verdiğiniz, kaç yıllık evli olduğunu söylediğiniz kişi için kötü olabilir. Muneden rica etsen o iki yorumu düzenleyebilir misin ki? Daha önce benzer bir durumda imkan vermişti.Bi anlık şokun etkisiyle ismini yazdım.Ama belki o olmayabilir,belli olmaz yani
Tamam olur.@Mune abla isim vererek iki yorum yapmıştım onları düzenleyerek değiştirebilir miyimO değilse bile, ismini verdiğiniz, kaç yıllık evli olduğunu söylediğiniz kişi için kötü olabilir. Muneden rica etsen o iki yorumu düzenleyebilir misin ki? Daha önce benzer bir durumda imkan vermişti.
Seni saf gormustur.Kullanma amaçlıdır.Vİşte daha çok kızdığım şey bu. Niye bu fikre kapıldı benim davranislarimda problem var
Depresyon yaşıyorsun psikiyatriye git acilen.Yani ben oylemi sanıyorum acaba. Onu yanlışmi anladim. Aslında böyle bişey yokmuydu. Kafam karmakarışık. İnan böyle değildim ben. Gülmekten hoşlanan mutlu insancıl biriydim. Tamamen yalnız bıraktım kendimi. Kitap okuyamıyorum dizi film hicbiseyle ilgim kalmadı. Boşluğunda ustune çıktım sanki.
Hem öyle böyle değil çok sıkıştım ve bilmiyorum. Ama kararımı verecem. Az kaldı. İlahi adalet var. Evlenecem demisya fazlada klasik arabesk olacak ama oda boyle cebellessin. İki yıldır boyle. Tikandim tükendim karşı koymaktan yoruldum. Allah büyüktür.Boşluktan olabilir.
Ama tamamen paranoyaya da bağlamayın.
Kadınlar hisseder. Adam bakıyorsa bakıyordur, net!
Ha, sorsan bakmıyorun der, seni pişman eder o ayrı.
Hiç durma üstünde.
Zihnini dağıtmaya çalış, uğraş bul, eşine yoğunlaş.
Hiç mi sevgin yok eşine? bunu sorgula.
Ve mümkünse işten çık gerçekten.
O zamna da tel ile, sosyal medya ile ulaşmaya çalışırsa bunun önlemini şimdiden al.
Hislerin gerçek değil, bunu düşün ve kendi yaşantına bak.
Adamı değil, eşini düşün. Onunla geleceğini görüyor musun sahiden?
Adamın sadece bakması yetmiş zihnini bulandırmak için.
Demekki ciddi bir boşluk içindesin.
Herkesi bir kenara bırak ve ne istediğine odaklan esaltan.
Çünkü gidişatın iyi değil.
Bir tık daha ilerlemiş olsa anlattıkların, seni burda başta ben topa tutardım inan.
Ama anlıyorumki köşeye sıkışmış, yanlış yapmaktan korkuyorsun.
Tavsiyem bu, kendine dön, sevgin saygın varsa eşine dön yoksa eğer yapılacak belli.
Hayır yasamiycam o adamla. Bosanmista olsam yasamiycam. Nefret doluyum ona. İyiydim ben. Neler yaşıyorum ölü gibi uyuyorum. Bosansamda yasamiycam onu biliyorum.Siz ona ulaşamadığınız için aşık olduğunuzu sanıyorsunuz.. İnanın boşanıp o adama gitseniz ilk elinizi tuttuğu an o heyecandan eser kalmaz.. Platonik olduğunu düşünüyorum.. Hani böyle lisedeyken hepimiz yaşamışızdır aşık olduğumuzu sanırız.. Onla yatar onla kalkarız.. Sonra sevgili olunca biter o heyecan.. Diyelim ki boşandınız ve o kişiyle berabersiniz bundan 5-10 yıl sonrasını düşünebiliyor musunuz? Yargılamak hadidim değil.. Ama düzeninize ve eşinize haksızlık yapmayın.. Eğer evli olduğunuz halde o adamla bir şeyler yaşarsanız Allah affetsin...
Evet bu demek anlamış. Aslında istedigini yaptı. İşin ilginci bekar olsaydım asla yan dönüp bakacağım biri değil. Kendi kendini aklıma soktuİçindekileri dökkk!!!!
Adam da anlamış ona ilgin olduğunu.
Tek bir adım bile atsan senin başın yanar o adamın değil. Bir de sıfatına o.......pu damgası yersin.
Hemen işi bırak. Yoksa ayakların seni ona götürecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?