- Konu Sahibi smile smile
-
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben bir senedir aynı şeyi yaşıyorum keşke diyorum yaptırmasaydım bambaşka bir insana döndüm şişlikler geçmedi yapay şiş tuhaf asla ben gibi hissetmiyorum kendime sevdiklerime yaptığım en büyük haksızlık ve hataArkadaşlar 6 ay önce ameliyat oldum mahvetti burnumu. Sabah akşam ağlıyorum ne olur eski haline gelir mi burun ? Allahım yardım et diyorum her gün bin pişmanım ameliyat olduğuma. 3 ay sonra düğünüm var nişanlım da sürekli destek olmaya çalışıyor beni sevdiğini biliyorum ama artık yüzün e bakmaya utanıyorum . O beni bu halimle sevmedi ki . Haksızlık ettiğimi düşünüyorum ona karşı . Ne yapayım bir yol gosterin ne olur
Merhaba ben de yeni ameliyat olanlardanim bugun 5. Gunum. Bu surec nasildi. Bi kac mesajinixi gordum sormak istedim. Kendinizi ilk gordugunuzde ne hissettiniz. Burun indi mi? Simdi son burnunuz nasilKızlar bizim de 3 ay oldu. Burda ya Burun estetiği olmak isteyen yada olmuş insanlar giriyor. Çoğu kişi de yemi olmuş kişiler. Sizi anlıyorum lütfen bu dediğim yanlış anlamayın ama burda bu şekilde konuşmalarınız insanları motive etmiyor aksine moralini bozuyor. Lütfen biraz anlayış. 6 ay geçmiş bir sene geçmiş burda isyan etmenin size faydası olmaz iş işten geçmiş artık..
Kendimi ilk gördüğüm de şok oldum zaten ilk bir ay beğenmiyordum ama yüzümdeki şişler indikçe burnum oturmaya başladıkça daha güzel olduğumun farkına vardım şuna her şeyden çok memnunum ilk 2-3 ay çok incelemeyin :)Merhaba ben de yeni ameliyat olanlardanim bugun 5. Gunum. Bu surec nasildi. Bi kac mesajinixi gordum sormak istedim. Kendinizi ilk gordugunuzde ne hissettiniz. Burun indi mi? Simdi son burnunuz nasil
Ozelden atarmisiniz peki. Ilk zamanlardaki ve simdiki halinizi. Ilk gordugunzde ifadeniz degismis miydiKendimi ilk gördüğüm de şok oldum zaten ilk bir ay beğenmiyordum ama yüzümdeki şişler indikçe burnum oturmaya başladıkça daha güzel olduğumun farkına vardım şuna her şeyden çok memnunum ilk 2-3 ay çok incelemeyin :)
Evet ama zamanla oturuyor. Tabi atarımOzelden atarmisiniz peki. Ilk zamanlardaki ve simdiki halinizi. Ilk gordugunzde ifadeniz degismis miydi
Yüz ifadeniz değişti mi bende çok. Evrak ediyorum bana da gönderebilir misiniz resminizi Benim de bu ay sonunda ameliyatım var ve stres yapıyorumEvet ama zamanla oturuyor. Tabi atarım
Arkadaşlar 6 ay önce ameliyat oldum mahvetti burnumu. Sabah akşam ağlıyorum ne olur eski haline gelir mi burun ? Allahım yardım et diyorum her gün bin pişmanım ameliyat olduğuma. 3 ay sonra düğünüm var nişanlım da sürekli destek olmaya çalışıyor beni sevdiğini biliyorum ama artık yüzün e bakmaya utanıyorum . O beni bu halimle sevmedi ki . Haksızlık ettiğimi düşünüyorum ona karşı . Ne yapayım bir yol gosterin ne olur
Size özel mesaj atmak istiyorum fakat atamıyorum ?Nişanlım eski halin çok daha güzeldi keşke bu işe hiç girmeseydin dedi ama seni çok seviyorum önemli olan sensin dedi . Beni seviyor eminim ama üzülüyorum yine de sonuçta insan eşini güzel görmek ister. Bu olayı takmanın sebebi 3 ay sonraki düğünüm bu burunla nasıl çıkıcam diye düşünüyorum gülünce çok aptalca bir ifade oluyor yüzümde geniş kaba bir burun çıkıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?