Delirmek üzereyim!!!

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
305
80
48
32
Arkadaşlar 6 ay önce ameliyat oldum mahvetti burnumu. Sabah akşam ağlıyorum ne olur eski haline gelir mi burun ? Allahım yardım et diyorum her gün bin pişmanım ameliyat olduğuma. 3 ay sonra düğünüm var nişanlım da sürekli destek olmaya çalışıyor beni sevdiğini biliyorum ama artık yüzün e bakmaya utanıyorum . O beni bu halimle sevmedi ki . Haksızlık ettiğimi düşünüyorum ona karşı . Ne yapayım bir yol gosterin ne olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence burnuna fazla anlam yüklüyorsun.
Nişanlın seni burnun için mi sevdi? Kaza geçirdin burnun yamuldu diyelim, seni sevmeyecek mi? Seni burnun güzel değil diye sevmiyorsa bu gerçekten sevgi midir? Böyle bir sevgi olabilir mi?
Bu soruların cevaplarını düşünmeni isterim.
Burun ameliyatından pişman olabilirsin ama pişmanlığı ameliyatın dışına, tüm hayatına, ilişkilerine dağıtmamalısın. Burun sorunu burunda kalmalı.
Ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini gördüm. Ameliyat öncesi burnun hafif yana eğik duruyor, sonrası resimlerinde o eğiklik düzelmiş görünüyor. Son yolladığın resimlerde burun sırtı iyi görünüyor.
Burun ucunda şişlik kalmış ki normal, burun ucu 1 yıla kadar inmeye devam eder. 6 ay dediğimiz burundaki şişliklerin çoğunluğu ama burun ucu hala incelecek. İstediğin kadar incelmezse de küçük müdahalelerle düzeltilebilir. Hatta ona bile gerek kalmayabilir, burun ucuna güzel bir kontör yapsan eskisinden daha ince görünür.
Burnunda beğenmediğin olay inan ki küçük bir sorun. Ciddi sorunlar yaşayanlar var. Nefes alamayan bile var. Kendini hırpalama bence.

Sana Turia Pitt'in hayatini okumani tavsiye ederim.. nisanlin bu konuda bisey diyor mu? Cok merak ediyorum

Az once baska bi konuda girmeyecegim bu siteye hoscakalin yaziyorsunsonra konu aciyorsun.onceki konularaina baktim burnum mahfoldu yazmissin sonra bi konu acmissin 5 ay dolmadan burnunuz hakkinda karar vermeyin yazmissin sonra yine konular sen iyimisin gercekten ??

Kesinlikle değilim. Eskisinden daha kötü bir yüzün olsa ve bunu kendi elinle yapsan sen ıyi olur muydun

Nişanlım eski halin çok daha güzeldi keşke bu işe hiç girmeseydin dedi ama seni çok seviyorum önemli olan sensin dedi . Beni seviyor eminim ama üzülüyorum yine de sonuçta insan eşini güzel görmek ister. Bu olayı takmanın sebebi 3 ay sonraki düğünüm bu burunla nasıl çıkıcam diye düşünüyorum gülünce çok aptalca bir ifade oluyor yüzümde geniş kaba bir burun çıkıyor .

Bu arada o üzülmeyin kısmını yazdığımda burun 5 aylıktı. Hala umudum vardı düzelir diye . Ilk görüntüsüne göre tabi ki ıyi ama kötü mu sonuç olarak evet kötü . Ameliyattan sonraki halime göre ıyi ama eskisine göre çok kötü. O fotoğrafta belki de 50 foto çektiysem 5 inde ıyi çıktım ve buraya artık o çirkin hallerimi atmak istemedim ama burnum inan hala yamuk üstelik sadece kemeri değil artık ucu da yamuk kaba ve basik. Önceden burnum ince uzundu

Bende ayni doktora ameliyat oldum 1 ay evvel. Bende buradan buldum doktoru yorumlari okudum burunlari gordum karar verdim. Arkadas ilk basta burnunu begeniyordu. Sonra begenmemeye basladi. Bir sure sonrada begenmeye basladi. Bugunde doktoru kotulemeye basladi birden bire. Bence ortada kotu bir burun yok eskiyle nerdeyse ayni. Doktorlardan sihirbazlik bekleyemeyiz. Yeni bir burun istiyoruz ama eski burnumuza gore yapilan bir ameliyat sonucta. Atiyorum mesela burun sirti kalindir hastanin ameliyat sonrasi asla ince bir burun sirti asla olmaz. Ben kendimi ornek vereyim kalin derili oldugum icin doktor en basindan soyledi fazla kuculmez dedi. Burun sirtim kalin olurmu dedim hayir olmaz senin burun sirtin zaten ince dedi. Cok az bi kalinlik oldu. Olacak o kadarda kavis verilirken kalinlasiyor istemeden.1 yilda anca odemin gider de dedi. Ne beklemeliydim simdi ? Herseyi goze alip ameliyata girdim. Suradi soyle burasi boyle olsun bile demedim. Doktorumuz gercekten tecrubeli bir doktor. Insanlar kendini psikolojik olarak hazir hissetmeden kesinlikle ameliyat olmamali diyorum. Cunku buyuk bir degisim yasaniyor..

Şu an sana bir şey demiyorum anca bu kadar yalan soylenir . Bir kere bile begendim demedim hep eskisinden kötü yazdım. Bütün yazılarımı oku istersen fotolarını çek . At buraya da ben de göreyim nerde beğeniyorum yazmışım . Hep eskisinden kötü yazdım. Ameliyatın ilk günlerine gore ıyi ama eskisinden kotu

evet haklisin mesela benim burun sirtim ince oncede inceydi ben kalin olsun azicik dedim drum olmaz dedi yaparim begenmezsin benimde burnumda begenmedigim yerler var belki revizyon bile olabilrm gecmezse ama bu ah dunyanin sonu demek degil hep ayni seyi soyluyorum belki ama Rabbim dermansiz dert vermesin konu sahibinin fotograflarini bende gordum herkes cok fark yok dese de illaki kabullenmek istemiyor kotu desek mutlu mu olacaksin merak ediyorum burun sirtinda kotu bisey yok ucunda yok uci sadece daha kalin bunu da bukadar dert etmesen bak ne burunlar goruyoruz 3 sene bu burunla yasadim diyor biri kimi nefes alamiyor sabir biraz kardesim Rabbim sabirli kullarini sever

Yalan soylemiyor ki onceki konunu az once okudum bir de ne diye yalan soylesin sabir edin burnunuza 4 5 ay bakmayin yazmissin ya senin yazdiklarindan haberin yok yada cabuk unutuyorsun bence actigin konunu birde sen oku istersen

Evet sabredin yazdım ama altta ki yorumum da hala beğenmiyorum sadece ilk günkü kadar kötü olmuyor yazdim

Doktorun adini gordugum gune lanet olsun diyorsun drum burun ucuna dokunmadigi icin tesekkur ediyorsun bence bu iste bi tezatlik var

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-23-23-44-39.webp
    27 KB · Görüntüleme: 156
  • Screenshot_2018-03-23-23-40-58.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 159
B
Doktorun adini gordugum gune lanet olsun diyorsun drum burun ucuna dokunmadigi icin tesekkur ediyorsun bence bu iste bi tezatlik var
Evet ben zaten bunu yazdım ucu incelmeye başlayınca dokunmamış gibi geldi . Sıkıntı şu başka doktora götürdüm o da burun ucuna işlem yapılmış dedi. Işlem yapılmasa bu dikişler olmazdı dedi . Bir ayrı sıkıntı da şu ben mıyopum hep başkasının çektiği fotolar kötü çıkıyordu yarın atarım ben de acaba kötü mu çekiyorlar diyordu . 6 ay doldu gözlük taktım ilk kez bugün. O kadar kötü görünüyor ki burun . Göz numaram da 3 derece ufak değil yani ilk 6 ay da yasak malum. O kadar ağladım ve buraya yazdım . Nişanlım geldi beni teselli etti tabi . Bir yılın sonunda inmezse dava açarız dedi. Başka doktora yaptırırız duzeltiriz dedi. Benim sıkıntım 3 ay sonra düğünüm olmasi ve çaresiz kaldim

Bende de minik minik sorunlar var. Sadece benim gorebildigim ama. Belkide sizler farketmeyeceksiniz bile. Ama burada oyle kotu burunlar gordum ki sukrettim.Allahima binlerce sukur diyorum.

Valla ben artik sana yazcak bisey bulamiyorum Allah sifani versin insallah Acin davayi gitsin

arkadaşım kendini bukadar yıpratma bence hocayla görüştün mü o ne dedi.ayrıca seninki bariz şiş ve bu bazen 1 yılı bulabiliyor bunu ameliyat önceside söylüyor zaten.bence başka bi sıkıntın yoksa şişlikler inince istediğin burna kavuşursun büyük ihtimalle.ayrıca uçta mecburen dikiş olacak oradan açıp ameliyat yapılıyor.benim sıkıntım sadece şişlik olsa bukadar takılmazdım,burada 1,5 yılda inceleni bile okudum çünkü.umarım istediğin gibi olur boşa üzülmüşüm dersin.

Ameliyat olalı 37 gün oldu.. burnum iç dış hala şiş ama ilk günlerdeki kadar değil , ve ilk zamanların şişliği inince burnum özellikle fotoğraflarda bildiginiz J harfi gibi yamuk çıkıyor sağ tarafa doğru. Ameliyat öncesi de yine sağ tarafa egrilik vardi kemerle birlikte. Şuan kemer yok ancak egrilik var, oncesiyle tek farkı suan ucu orta kısma göre daha yamuk duruyo yani adeta "J".. lütfen biri bana bunun odemlerden kaynaklandigini henüz erken olduğunu ve geçip dümdüz bir burun olacağını revizyona gerek olmucagini söylesin

Senin psikolojik açıdan iyi olmadığın açtığım konu ve attığın mesajlardan belli oluyor. Ve seni anlayabiliyorum inan ki.. yani bu ne tutarsızlık bi iyi diyorsun bi kötü diyorsun diye düşünenlere tek soyleyebilecegim şey şu ki; ameliyat sonrasi sorunlu bir durumda insan aylar içinde değişik duygular yasayabiliyor, benim henüz 1 ay oldu ve bırakın ayları şu 1 ay içinde günlerce fikrim ve duygularım değişti. Estetik ameliyat doğrudan psikolojiyi etkileyen bişey, kimse sorun yaşamak için değil sorunlardan kurtulabilmek için ameliyat oluyor. Gerek sağlık gerekse görüntü ile alakali psikolojik sorun. Ancak arkadaşın daha önce açtığı bir konuda söylediği gibi, görüntü ve sağlık açısından bariz negatif etkili bir durumu olmayan insan kesinlikle burnu ile oynamasin.. mesela egrilik yok nefes sorunu yok ama burun kemer kısmında küçücük bir tümsek var diye çok para da verseniz en iyi yapicagini düşündüğünüz guvendiginiz bir doktora da gitseniz yaptirmayin.. ne olursa olsun, sadece stresi bile yetiyor. Ameliyat olduğuma pişman değilim ancak burnumun şuan "özellikle fotoğraflarda" J gibi yamuk çıkması beni çok etkiledi. Belki odemdendir kesin sisliktendir vs diye diye günlerdir kendimi avutmaya yatistirmaya çalışıyorum. Her gün "acaba gecmicek mi böyle mi kalıcak şimdi birisi burnun yamuk mu olmuş dicek ben yine mi fotolarda "dur düz cekme şurdan çek " stresi yasicam, yok yok bu burun kesin böyle yamuk kalicak, yok yaa şişlik var henüz yeni hele bi 2 ay geçsin, hele bi 5 ay olsun, 1 yılda bile oturan varmış 1 yıl geçsin şişlikler insin" vs vs vs ... Bu çok ama çok zor bir süreç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…