Delirmek üzereyim.

İlginizi verebileceğiniz başka bir konu yokmu? Öğrenci iseniz ders,çalışan iseniz iş gibi.. Bu kadar takıntılı olmak hayatın hiçbir alanında hayra değildir.Bir miktar vazgeçilmezlik sezdim.Yani belli ki vazgeçmiş arkadaş demek ki öylede vazgeçilmez değilmişsiniz.Sizin ki aşk sevda değil hazımsızlık.Size zarar hani salın adamı aramazsa aramasın,cevap vermiyorsa vermesin.

Uff nefret ederim.boyle insanlardan, aramiycaksan ariycam deme niye salak salak çocuk gibi davranıyorsun yani. Aramiycam konusmak istemiyorum de olsun bitsin. Anlıyorum sizi çok gıcık bı durum içinde bulunduğunuz. Valla.ne yapın edin bidaha aramayın da yazmayın da. Karşınızda yetişkin bı insan yok çünkü
Sonunda beni anlayan biri:) zaten tahammül edemediğim buydu

Kafayı yemek üzereyim. Sakın bana gururdan da hayatta daha önemli şeyler olduğundan da bahsetmeyin. Nasıl bir psikolojide olduğumu anlatamam çünkü. Flört ettiğim biri vardı ve bir ay önce konuşmayı kestik. Ben bir anlık sinirle birdaha asla konuşmayalım vs dedim. O günden beri bana cevap vermiyor. Benim haklı olduğum yönler de vardı onunda. Sürekli düşünüyorum nerde hata yaptım diye.
düşünüp ona hak verdim ve özür diledim mesajlarımı okumadı bile. Sadece bir kez konuşmak istiyorum dedim, istemiyorsan da söyle beklemeyim dedim cevap vermedi. Cevap vermedikçe inadına mı yapıyor diye kendimi suçladım. İki gün önce arkadaşımdan aradım açtı. Şu an müsait değilim dedi gerçekten müsait değilim diye ekledi , yanlış anlama der gibi. Müsait olduğunda arar mısın dedim tamam ararım dedi. Aramadı, bende ağzıma geleni yazdım artık , konuşmak istemiyorsan bunu söyleyebilirsin, iki kelime söylemeni bekliyorum gibi gibi. Ve buna dahi cevap vermedi.
O böyle sustukça ben deliriyorum , sinir krizi geçiriyorum saçımı başımı yoluyorum. Bir ayda saçlarımda beyaz çıktı ilk defa. Nasıl kurtulucam ben bu halden nolur yardım edin.
istemiyor olabilir konuşmak zorunda da değiliz. Ama bir insan bu şekilde neden susar, acı çekmemden zevk mi alıyor. Resmen hasta oldum sürekli ağlıyorum, birşey söyleyin lütfen
Bu boyle gider artik bir kac ay sonra sen dayanamayip tekrr mesaj atarsin bu sefer o cevap verir yine konusursunuz ama yine bi seyler olur ve kesilir konusmaniz bir ömür de boyle devam eder üzgünüm cok kötü bir durumdasiniz

Karşındaki kadınları çok iyi tanıyor

İlginizi verebileceğiniz başka bir konu yokmu? Öğrenci iseniz ders,çalışan iseniz iş gibi.. Bu kadar takıntılı olmak hayatın hiçbir alanında hayra değildir.Bir miktar vazgeçilmezlik sezdim.Yani belli ki vazgeçmiş arkadaş demek ki öylede vazgeçilmez değilmişsiniz.Sizin ki aşk sevda değil hazımsızlık.Size zarar hani salın adamı aramazsa aramasın,cevap vermiyorsa vermesin.
Evet aşık değildim zaten , ama tam hoşlanmaya başladım herşey güzel gidiyordu derken bi anda ters gitmeye başladı. Bi ona hak verdim bir kendime , ondan cevap alamadım. Sonra böyle oldu işte . Derslerime çalışamıyorum düşünmekten, normalde çok iyiydi derslerim ama kendimi veremiyorum. ( ama kalacak kadar değil vize haftası mecbur çalıştım.)
İşe girmeyi düşünüyorum belki yorgunluktan düşünemem

Bu boyle gider artik bir kac ay sonra sen dayanamayip tekrr mesaj atarsin bu sefer o cevap verir yine konusursunuz ama yine bi seyler olur ve kesilir konusmaniz bir ömür de boyle devam eder üzgünüm cok kötü bir durumdasiniz
Artık tekrar yazmayacağıma eminim. Şimdiye kadar cevap verse verirdi. İki kere denedim şansımı. İçimden geçeni de yazdım rahatladım. Buraya yazmak da bayaa iyi geldi sanırım, fazla rahatım şu an .

Kapısına gidip ayaklarına kapan belki ozaman dinler
Alt tarafı iki defa şansımı denedim. Bunu da bir aylık bir süreç içerisinde yaptım. Sanırım şunu da demedi bunu da demedi deyince her dakika yazmışım gibi algılanmış.
İlk konuştuktan 10 gün sonra özür dilediğimi, sinirle söylediğimi belirten bir mesaj attım. İstemiyorsan da anlarım yazdım. Bir de 3 gün önce arkadaşımdan aradım dönücem deyip dönmeyince de sitemli bir mesaj attım. Bu kadar, kapısına gidecek değilim

Güzel kardeşim.(Kardeşim diyorum muhtemelen benden küçüksün vize falan deyince :) )
Değer vermeyin şu karşı cinse sev ama söyleme erkek cinsi taşıyamıyor.Bir kadın gibi algılama onu hani anlatacaksında anlayacak gibi.Bırak ne hak veriyorsun ki neyine hak vermiş olabilirsin.Sanıyormusun ki olanlara kafa yordu.Adam İtalyan liginde kaçırılan penaltıya kafa yorar da ben şunu dedim acaba ondanmı böyle oldu bu ilişki diye kafa yormaz.Bak sana örnekli gerçeklemeli anlattım.Umarım biraz olsun kafan rahatlar.

Evet ama sinirle ve kırgınlıkla söyledim. Pişman oldum, yaptığım yanlış bile olsa bu sebepten yazmadığını söyleyebilirdi.
Bu sebepten yazmamazlık yapmıyor, gurursuz olusunuz onu sogutmus. Önemsemiyor sızı oyuzden size acıklama dahi yapmıyor.
Flortten ayrılınca hayata kusmekte tuhaf.
Alt tarafı iki defa şansımı denedim. Bunu da bir aylık bir süreç içerisinde yaptım. Sanırım şunu da demedi bunu da demedi deyince her dakika yazmışım gibi algılanmış.
İlk konuştuktan 10 gün sonra özür dilediğimi, sinirle söylediğimi belirten bir mesaj attım. İstemiyorsan da anlarım yazdım. Bir de 3 gün önce arkadaşımdan aradım dönücem deyip dönmeyince de sitemli bir mesaj attım. Bu kadar, kapısına gidecek değilim
istemiyor anlamamıssınız.
Donucem dıyıp donmemıs iste daha napsın alnına seni istemiyorum yazan dovme mı yaptırsın?

Artık tekrar yazmayacağıma eminim. Şimdiye kadar cevap verse verirdi. İki kere denedim şansımı. İçimden geçeni de yazdım rahatladım. Buraya yazmak da bayaa iyi geldi sanırım, fazla rahatım şu an .
Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bir gün o yazmadan önce siz yazacaksiniz ona aşık olsaydoniz eger sizi kirdigi icin gurur yapar yazmazdiniz zama simdi öyle degil. Ne aşıksiniz ne de degilsiniz tam orta bu yuzden ona hesap sormak icin tekrar er yada gec yazarsiniz tabi bu benim tahminlerim sadece hayirlisi olsun 😊

Bu sebepten yazmamazlık yapmıyor, gurursuz olusunuz onu sogutmus. Önemsemiyor sızı oyuzden size acıklama dahi yapmıyor.
Flortten ayrılınca hayata kusmekte tuhaf.
istemiyor anlamamıssınız.
Donucem dıyıp donmemıs iste daha napsın alnına seni istemiyorum yazan dovme mı yaptırsın?
Yok ben anlatamıyorum galiba. Şu söyledikleriniz kırıyor esas gururumu. Hayata küsmedim. Bir flört için hayata küsmedim. Daha önce bir çok ilişkim sevgilim oldu. Hayata küsecek olsam o zamanlarda küserdim. Sadece susması beni mahvetti. Bunu neden anlamıyorsunuz . Gurursuz demişsiniz de . Her dakika arayıp yalvarmadım . Bir ay boyunca bir defa aradım ve bir defa da özür dilediğim mesajı attım. Bu mu gurursuzluk ? En sonda dönmeyince içimden geleni yazayım bitsin istedim.
Olumsuz dahi bir cvap vermediği için, suçu kendimde aradım, asla konuşmayalım dediğim için mi böyle yapıyor, öyleyse affetsin istedim. Bilmem anlatabildim mi

Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bir gün o yazmadan önce siz yazacaksiniz ona aşık olsaydoniz eger sizi kirdigi icin gurur yapar yazmazdiniz zama simdi öyle degil. Ne aşıksiniz ne de degilsiniz tam orta bu yuzden ona hesap sormak icin tekrar er yada gec yazarsiniz tabi bu benim tahminlerim sadece hayirlisi olsun 😊
Teşekkürler :) ben düşündükçe bidaha asla konuşmayalım dedim diye mi yazmıyor dedim kendimi suçladım ondan yazdım. Ondan bu kadar üstüne gittim. Ama o son attığım mesaja bile cevap vermediyse tekrar yazarsam rezil olurum. Bundan dolayı da yazmayacağım istemiyorum da artık içim soğudu
Umarım hayırlısı olur teşekkür ederm :)

Bunun altında taktik vs arama adam dümdüz seni umursamıyor. Bırak ve başkalarıyla konusmaya başla sende kafanı dağıt yani tepkilerin normal değil allahtan flörtmüs bide kocan vs olsa ne yapacaktın :işsiz:

Bunun altında taktik vs arama adam dümdüz seni umursamıyor. Bırak ve başkalarıyla konusmaya başla sende kafanı dağıt yani tepkilerin normal değil allahtan flörtmüs bide kocan vs olsa ne yapacaktın :işsiz:
Tek tek mi yazayım bilmiyorum da benim 4 senelik ilişkim bitti, 1 senelik ilişkim bitti. Sadece 2 gün ağladım, sonra aklıma bile gelmediler. Neden çünkü net bir şekilde bitti. Öyle duygusal biri değilim neden kimse anlamıyor abi ilk defa böyle oldum diyorum. Sustukça delirdim bu kadar

Back
X