delirmek üzereyim...

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
kızlar biz aile apartmanı yaptırıyoruz kayınpederim yaptırıyor banyo fayanslarını herşeyini falan kendim beyendim yerin tahtasına kadar kendi zevkim oldu banyomuda mor ve beyaz fayans döşettim ama bugün kayınpederim kendisi gidip dolap beyenip taktırmış mor beyaz banyoya kahve ve sütlü kahve dolap taktırmış banyom iğrenç durumda mütait işi banyo dolapları sizce ben napayım şimdii banyom tam bi karmaşa

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sinir bozucu:( beğenmedim deyip söktürsen bi dert söktürmesen bi dert sorun olur kesin ama alakasız olmuş beyaz olsaydı bari

Önce eşinizle konuşun, o da sizinle aynı fikirde olup söktürmeye ortak karar alırsanız ihale size kalmaz.
ama eşiniz ayıp olur, ben babama diyemem gibi cümleler sarfederse size önereceklerim, bir müddet sonra bütün mobilyaya gerek kalmadan dolap kapakları söktürüp, zımparalatıp istediğiniz renge uygun yaptırmanız ya da direk boyatmanız olaracaktır.

kapaklarını bari değiştirseler? yanları görünüyorsa sen boyarsın artık sonra sonra.Düşündüm de aklıma baska cözüm geldi.benim için de cok önemlidir banyo.

Önce eşinizle konuşun, o da sizinle aynı fikirde olup söktürmeye ortak karar alırsanız ihale size kalmaz.
ama eşiniz ayıp olur, ben babama diyemem gibi cümleler sarfederse size önereceklerim, bir müddet sonra bütün mobilyaya gerek kalmadan dolap kapakları söktürüp, zımparalatıp istediğiniz renge uygun yaptırmanız ya da direk boyatmanız olaracaktır.

kuzum eşimin ne umrunda olsun kalsın diycek erkege takıntı deil ki bu ama benim uykum kaçtı resmenn delirmek üzereyim

kapaklarını bari değiştirseler? yanları görünüyorsa sen boyarsın artık sonra sonra.Düşündüm de aklıma baska cözüm geldi.benim için de cok önemlidir banyo.

canım kapakla bitmez yanları barizz kahve ben burdayım die bagırıyorr banyo çook karanlık olmuş

kızlar belki bazınıza göre abartıyorum ama bendede uyum takıntısı var illaki herşeyim birbiriyle uyumlu olucak gözüme batıyor her baktıkca sinirim bozulucak

kızlar belki bazınıza göre abartıyorum ama bendede uyum takıntısı var illaki herşeyim birbiriyle uyumlu olucak gözüme batıyor her baktıkca sinirim bozulucak

kayınpedere söle guselim
babaıcm onlar beyaz benimki nie kahve bak hiçolmamış banyoma
onlarla benimkini değiştirsek daha gusel olmazmı falan de
bence gelip görüp oda sana hak verebilir:34:

Model olarak çok kötü değilse banyoyu dolaplara uydurmayı deneyin madem hoş karşılanmaz diyorsunuz:26:

Benim kayınpederim bana ev yaptırsaydı da isterse çingene pembesi olsaydı hiç gıkımı bile çıkarmazdım yeter ki yapsın :))
K. bakmayın yanlış anlasılmak için yazmadım herkesin derdi farklı işte...

İmkanın olursa kapakları söktür değiştir/ boyat
Ama ben bizim mutfak dolaplarını beğenmiyordum yapışkanlı adı ne bilmiyorum gerçekten öyle bir naylon kağıt aldım
Yapıştırdım dolaplara
Harika oldular
Böyle bir şey yapabilirsin kapaklarına
Beyazlı morlusundan bulursun
İsmini hatırlasaydım iyiydi ama hatırlayamadım

Önce kayınpederinle konuş değiştirtsin

Bak buldum söylediğimi...
$SDC12180.webp

Back
X