- Konu Sahibi zafergamze
gelsin tabiii açtığımı nie sileyim öle olsaydı bütün yorumlarımı silerdim zaten yorumlarımdanda derdim anlışılır silmiş olsam hepsini slerdim
Oldukça ilginç bir olay

Gelişmeleri heyecan içinde takip ediyor olacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelsin tabiii açtığımı nie sileyim öle olsaydı bütün yorumlarımı silerdim zaten yorumlarımdanda derdim anlışılır silmiş olsam hepsini slerdim
Oldukça ilginç bir olay
Gelişmeleri heyecan içinde takip ediyor olacağım![]()
bence seni kitlemeli ayrıcada ben silmedim hem silmişde olsam sizene
He tabii abicim yedik biz :/ üç harfliler sildi dimi konunu![]()
üstünede soda iç hazmı kolay olur
Ben ne içeceğim kızım :/ ceza alacak sensin![]()
okuyanlar bir özet geçiverse:)
bilmiyorum yaaa sayfa acıktı kızım mı sildi die bakıyorum ama anlamadım
Muhtemelen içerikte geri gelecek hazırlıklı olsanız iyi olur![]()
Konu sahibi delirmek üzereymiş
Kayınpederi aile apartmanı yaptırıyormuş
Evin yer döşemelerinden fayanslara kadar konu sahibinin istediği yapılmış banyo dolapları hariç
Mor beyaz yapılan banyo fayanslarına, kayınpeder gidip kahverengi dolap taktırmış
Ama sadece konu sahibinin banyosuna kahverengi, diğer gelinlerinki beyaz dolap
Konu sahibi bu yüzden delirmek üzere
İnsanlarda delirmesin diye çözüm bulmak için burda dolapları kaplatırsın falan diye yorumlar yaptı, kimisi kp ile konuş dedi vs.
Konu tam olarak bu
Sonra konu sahibi bazı yorumlardan rahatsız olmuş olacak ki (bir zahmet dolabı da onun değiştirmesi, ev yapıldığı halde bir dolap için nankör gelmemesi yazıldı, ki bende bunlardan biriyim) konuyu sildi..
Sonra konuyu kızının sildiğini söyledi. Noktaları da kızı koymuş yanlışlıkla
Konu sahibi delirmek üzereymiş
Kayınpederi aile apartmanı yaptırıyormuş
Evin yer döşemelerinden fayanslara kadar konu sahibinin istediği yapılmış banyo dolapları hariç
Mor beyaz yapılan banyo fayanslarına, kayınpeder gidip kahverengi dolap taktırmış
Ama sadece konu sahibinin banyosuna kahverengi, diğer gelinlerinki beyaz dolap
Konu sahibi bu yüzden delirmek üzere
İnsanlarda delirmesin diye çözüm bulmak için burda dolapları kaplatırsın falan diye yorumlar yaptı, kimisi kp ile konuş dedi vs.
Konu tam olarak bu
Sonra konu sahibi bazı yorumlardan rahatsız olmuş olacak ki (bir zahmet dolabı da onun değiştirmesi, ev yapıldığı halde bir dolap için nankör gelmemesi yazıldı, ki bende bunlardan biriyim) konuyu sildi..
Sonra konuyu kızının sildiğini söyledi. Noktaları da kızı koymuş yanlışlıkla
heee siz herşeyin iysini biliyorsunuz yaaa hele herkez kendi önündeki lokmayı yesin ondan sonra laf atsınnn beyenmiyende yorum yazmasın cıksın![]()