delirmek üzereyim...

Ahah iyi ki dün okumuşum kayınpederin sizden habersiz morlu beyazlı banyonuza kahverengi dolap taktırmasını:53::52:

Saygısızlık diz boyu. Yazdığınız konuda herkes size arka çıkıp sırtınızı sıvaslasaydı eminim o konu silinmezdi..
Saçmalık birde sizi kaale alıp burda yorum yazıp çıkar yol bulmaya çalışanlarla dalga geçiyorsunuz!!
Bence siz o evi de haketmiyorsunuz.
Nedense diğer gelinlere değil sadece size kahverengi dolap takılmış

Konu sahibi delirmek üzereymiş

Kayınpederi aile apartmanı yaptırıyormuş

Evin yer döşemelerinden fayanslara kadar konu sahibinin istediği yapılmış banyo dolapları hariç

Mor beyaz yapılan banyo fayanslarına, kayınpeder gidip kahverengi dolap taktırmış

Ama sadece konu sahibinin banyosuna kahverengi, diğer gelinlerinki beyaz dolap

Konu sahibi bu yüzden delirmek üzere

İnsanlarda delirmesin diye çözüm bulmak için burda dolapları kaplatırsın falan diye yorumlar yaptı, kimisi kp ile konuş dedi vs.

Konu tam olarak bu

Sonra konu sahibi bazı yorumlardan rahatsız olmuş olacak ki (bir zahmet dolabı da onun değiştirmesi, ev yapıldığı halde bir dolap için nankör gelmemesi yazıldı, ki bende bunlardan biriyim) konuyu sildi..

Sonra konuyu kızının sildiğini söyledi. Noktaları da kızı koymuş yanlışlıkla

Son düzenleme:
bilmiyorum yaaa sayfa acıktı kızım mı sildi die bakıyorum ama anlamadım

:27::27:Biz de yedik.

Muhtemelen içerikte geri gelecek hazırlıklı olsanız iyi olur :ssz::ssz:

Evet,muhtemel öyle olacak,kötü içerik butonuna bastım çünkü ben.:ssz:

gelsin tabiii açtığımı nie sileyim öle olsaydı bütün yorumlarımı silerdim zaten yorumlarımdanda derdim anlışılır silmiş olsam hepsini slerdim

Yazılan yorumlar sadece ilk yarım saat içinde siliniyor.

Daha sonra silemiyorsunuz.

Evin yer döşemelerinden fayanslara kadar konu sahibinin istediği yapılmış banyo dolapları hariç

Mor beyaz yapılan banyo fayanslarına, kayınpeder gidip kahverengi dolap taktırmış

İnsanlarda delirmesin diye çözüm bulmak için burda dolapları kaplatırsın falan diye yorumlar yaptı, kimisi kp ile konuş dedi vs.

Konu tam olarak bu

Sonra konu sahibi bazı yorumlardan rahatsız olmuş olacak ki (bir zahmet dolabı da onun değiştirmesi, ev yapıldığı halde bir dolap için nankör gelmemesi yazıldı, ki bende bunlardan biriyim) konuyu sildi..

Hay Allah razı olsun.:8:

Konu tam olarak bu

açıklama için teşekkür ederim:16:

hain kayınpeder:ssz:

heee siz herşeyin iysini biliyorsunuz yaaa hele herkez kendi önündeki lokmayı yesin ondan sonra laf atsınnn beyenmiyende yorum yazmasın cıksın :51:

heee siz herşeyin iysini biliyorsunuz yaaa hele herkez kendi önündeki lokmayı yesin ondan sonra laf atsınnn beyenmiyende yorum yazmasın cıksın :51:

nasıl yorumlar bekliyordun ki.herkes kayınpederini kötülesin mi istedin:44:

Back
X