delirmek üzereyim...

parasını siz karşılayın durumunuz varsa.. kendi cebinden çıkmayınca bişey demez belki.. gerçi ben aldım neyi beğenmiyor lafı gelebilir ama..
yine en az kalp kıracak çözüm kaplama olacak gibi geldi bana..

denildiği zamanda ilerde kendin kazanıp kendin yaptırırsın diyorrr :50:

Çok sinir bozucu bir durum
Beğenmedim desen kayınpeder kırılacak
Kullansan sen her bonyaya girdiğinde göz zevkin yerin dibine girecek
Valla bilemedim bu işin içinden nasıl çıkılır.
Bir süre kullanıp sonra kaplatırsın.
İkinizinde gönlü olmuş olur:34:

Çok sinir bozucu bir durum
Beğenmedim desen kayınpeder kırılacak
Kullansan sen her bonyaya girdiğinde göz zevkin yerin dibine girecek
Valla bilemedim bu işin içinden nasıl çıkılır.
Bir süre kullanıp sonra kaplatırsın.
İkinizinde gönlü olmuş olur:34:

hay ben onun gönlünüüü ........ seveyimmm

kayınpederinize beğenmediğinizi söyleyip değiştirin bunda kırılacak bir şey yok, herkesin zevki aynı olmayabilir

canım kırtasiyelerde bile satılıyor o kagıtlardan yapıskanlı kagıt desende verırler.

bız de okuldayken tahtadan işlerimiz vardı onları kaplardık hatta.

öyle pahalı bir sey de degıl zaten. 5tlye bile degildi hatırladıgım kadarıyla.

al yapıstır onlardan her yerde bulunur. kayınpeder sorarsa da renk katmak icin yaptım de bısey demez.

evet bencede haklısınız hiç olmadı artık onu yapıcammm yarın bakalım ne olucak bu saat oldu hala sinirden uykum gelmedi sabah olsunda bi gideyim

bana da yaptılar böyle. ben girişim için halımı özenle seçmiştim; çünkü beğendiğim ayakkabılığa o halı tam uyuyordu. dekorasyon malzemeleriyle de süsleyecektim duvarlarımı. kayınvalidem aradı bi gün, biz ayakkabılık aldık, koyduk girişe diye! beyaz-gülkurusu halıya kahverengi dolabım var şu an. çok da yayagara çıktı bu ayakkabılık mevzunda. mevzu ayakkabılık da değil, bence biraz saygı. sorsalar ölürler. iyilik yapıyorlar akıllarınca.bence ailelerin sorunu iyilik yaptıklarında kayıtsız şartsız kabul edeceğimizi düşünmeleri. iyilik yapıyorum, eşek değilsin ya, sen de kabul edersin gibi bi düşünceleri var. hele ki gençlerle yaşlıların zevki hiç tutmuyor. neden karışırlar anlamam :31:

Benim anlamadığım neden diğer katlarınki beyazda sizinki kahverengi? Diğer konularda müdahale ettiğiniz için kasıtlı yapmış olabilir mi?

Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Adam ev yaptırıyor. Dolabını da siz sonradan değiştirebilirsiniz bence. Sizde elinizi taşın altına koyun derim. Tatsızlık çıkarmak hoş olmaz bence yapılan onca şeye karşın. Çünkü fayanslara kadar siz seçmişsiniz belli ki külfetli olmaya başladı ve dolaplarda kararı kendisi verdi. Bu açıdan da düşünmek lazım

Son düzenleme:
Adam uğraşmış ev yapmış size bi dolaptan delirmek üzere olmak çok komik geliyo biraz hatır bilin ben olsam kimseye ev falan vermem yaptırmam nasılsa kıymet bilinmiyo millet ev sahibi olmak için yıllarca neler çekiyo kiralarda sürünüyo memnuniyetsiz olmayın şükredin biraz.Ne var yani bir yıl falan geçer kırıldı falan dersin değiştirirsin bu kadar dert edecek ne var anlamıyorum

Adam uğraşmış ev yapmış size bi dolaptan delirmek üzere olmak çok komik geliyo biraz hatır bilin ben olsam kimseye ev falan vermem yaptırmam nasılsa kıymet bilinmiyo millet ev sahibi olmak için yıllarca neler çekiyo kiralarda sürünüyo memnuniyetsiz olmayın şükredin biraz.Ne var yani bir yıl falan geçer kırıldı falan dersin değiştirirsin bu kadar dert edecek ne var anlamıyorum

Kesinlikle katılıyorum!

bana da aile apartmanı fikri cazip gelmiyor
konuna gelince ilerde dolapları sende değiştirebilirsin canım kayınbaban sonuçta size ev veriyor bu kadar küçük bir detayı sorun etme derim iyilikle çözebilirsen çöz olmuyorsa da kimseyi kırma.evlenince keyfine göre değişiklik yaparsın:31:

konuna gelince ilerde dolapları sende değiştirebilirsin canım kayınbaban sonuçta size ev veriyor bu kadar küçük bir detayı sorun etme derim iyilikle çözebilirsen çöz olmuyorsa da kimseyi kırma.evlenince keyfine göre değişiklik yaparsın:31:

Benim anlamadığım neden diğer katlarınki beyazda sizinki kahverengi? Diğer konularda müdahale ettiğiniz için kasıtlı yapmış olabilir mi?

Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Adam ev yaptırıyor. Dolabını da siz sonradan değiştirebilirsiniz bence. Sizde elinizi taşın altına koyun derim. Tatsızlık çıkarmak hoş olmaz bence yapılan onca şeye karşın. Çünkü fayanslara kadar siz seçmişsiniz belli ki külfetli olmaya başladı ve dolaplarda kararı kendisi verdi. Bu açıdan da düşünmek lazım

kuzum taşlık altlık bişey yok nasıl diğer gelinlere uyumlu yapılıyorsa banada yapılmalıydı bu herkezin zevkiyle yapılan bişey benimde olmalıydı

Adam uğraşmış ev yapmış size bi dolaptan delirmek üzere olmak çok komik geliyo biraz hatır bilin ben olsam kimseye ev falan vermem yaptırmam nasılsa kıymet bilinmiyo millet ev sahibi olmak için yıllarca neler çekiyo kiralarda sürünüyo memnuniyetsiz olmayın şükredin biraz.Ne var yani bir yıl falan geçer kırıldı falan dersin değiştirirsin bu kadar dert edecek ne var anlamıyoru

ya şükürsüzlük deil bu dha deminde dediğim gbi diğerlerine yapılıyor bana nie yapılmasın dert o dert ozmn hepsi aynı olaydıı veya baştan deseydi bende onun istediği dolaba göre fayans yaptırsaydım

Back
X