delirmek üzereyim...

bana da aile apartmanı fikri cazip gelmiyor
konuna gelince ilerde dolapları sende değiştirebilirsin canım kayınbaban sonuçta size ev veriyor bu kadar küçük bir detayı sorun etme derim iyilikle çözebilirsen çöz olmuyorsa da kimseyi kırma.evlenince keyfine göre değişiklik yaparsın:31:

bugün gittim baktım usta değişirim dedi ama baktım kayınpederimle sorun yaşıycam artık bende bıraktım varsın olsun dedim nede olsa ben içine girince değişmesini bilirim

kuzum taşlık altlık bişey yok nasıl diğer gelinlere uyumlu yapılıyorsa banada yapılmalıydı bu herkezin zevkiyle yapılan bişey benimde olmalıydı

Madem öyle o zaman hiç kırmadan konuş bence baba benimde diğerleriyle aynı olsaydı uyumlu olacaktı çok daha güzel olacaktı falan de. Böyle konuşursan da aksilik yapar mı

Yapıştırmalı kağıtlar var.Rulo halinde satılıyor.İstediğin renk alıp kaplayabilirssin.en azından dolabını değiştirene kadar idare eder.KKda mutfak dolabını bu şekilde kaplayan bikaç kişinin resimlerine denk gelmiştim.Beyaz, ahşap görünümlü kağıtlar var

mesajları okudum da çok komik geldi :) eğer evinizi ve eşyalarınızı kendi paranızla alıyor olsaydınız kimse zaten size karışamazdı demek ki eşinizin ailesi size bakıyor evinizi bile alıyor bu durumda bence Allah razı olsun deyip oturun, hele ki siz çalışmıyorsanız eşinizde babasından geçiniyorsa yapacak hiçbirşey yok ister kahve olsun isterse yeşil kabullenin bunu, ilerde çalışır kendi paranızı kazanırsanız kredi çeker kendi evinizi eşyaları alırsınız, mermerleri kendi zevkinize göre döşetmeniz hatalı bence sorsaydınız önce ailenize fikir alsaydınız iyiydi :)ben mesela kurban bayramında durumu olmayan insana koyunun butunu götürsem, bana hayır ben ciğerini yerim burası olmaz dese yardım etmezdim, konuyu uzatmayın bence :)

mesajları okudum da çok komik geldi :) eğer evinizi ve eşyalarınızı kendi paranızla alıyor olsaydınız kimse zaten size karışamazdı demek ki eşinizin ailesi size bakıyor evinizi bile alıyor bu durumda bence Allah razı olsun deyip oturun, hele ki siz çalışmıyorsanız eşinizde babasından geçiniyorsa yapacak hiçbirşey yok ister kahve olsun isterse yeşil kabullenin bunu, ilerde çalışır kendi paranızı kazanırsanız kredi çeker kendi evinizi eşyaları alırsınız, mermerleri kendi zevkinize göre döşetmeniz hatalı bence sorsaydınız önce ailenize fikir alsaydınız iyiydi :)ben mesela kurban bayramında durumu olmayan insana koyunun butunu götürsem, bana hayır ben ciğerini yerim burası olmaz dese yardım etmezdim, konuyu uzatmayın bence :)

hayır nerden cıkardınız eşimin ailesinin bize baktıgını tanıyormusuuzda öle konuşuyorsunuzz herkez nasıl kendi zevkine göre seciyor diğer gelinler kayınvalidem benimde seçme hakkım yokmu sen olsan aaa onlar seçsin benim kinide kayınpederim mi seçsin derdinn

Son düzenleme:
Konu açtıktan sonra içerik boşaltanlara ayar oluyorum.:ssz:

Sanki devlet sırrı yazıyorsunuz.Silecekseniz neden yazıyorsunuz ? :37:

bugün gittim baktım usta değişirim dedi ama baktım kayınpederimle sorun yaşıycam artık bende bıraktım varsın olsun dedim nede olsa ben içine girince değişmesini bilirim

Bence kayınpederini kahverengi banyo dolabının içine kilitledi,arkada delil kalmasın diye de konuyu sildi:ssz:

konu niye silindi:26:

bence seni kitlemeli ayrıcada ben silmedim hem silmişde olsam sizene

Oluuur.Benim için farklı bir deneyim.

Sizde bir daha yazıp yazıp silmeyinde bizde bunca sayfa yazdıklarımızla baş çavuşun eşeği pozisyonuna girmeyelim bi zahmet:34:

Ha size ne derken biz dün dolap kapaklarınıza bin türlü formul yazarken de mi bize neydi?:27:

Oluuur.Benim için farklı bir deneyim.

Sizde bir daha yazıp yazıp silmeyinde bizde bunca sayfa yazdıklarımızla baş çavuşun eşeği pozisyonuna girmeyelim bi zahmet:34:

Ha size ne derken biz dün dolap kapaklarınıza bin türlü formul yazarken de mi bize neydi?:27:

ozmn konuşmana dikkat edeceksin kitledi falan ne oluyor

Back
X