Delirmek uzereyim..

vallejo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
354
67
38
Konya
Merhaba kizlar..ailemle aram cok kotu ufacik sorunlardan cok buyuk kavgalar cikiyo ..aksam benden kucuk kardesimle kavga ettik bana vuracakti bende asildim cekilmesi icin derken tisortu yirtildi.abimde surekli sahurda dalga gecer gibi bu konuyu acti .sonra kucuk kardesim bana kufretti herkes duymuyomus gibi yapti tabi .bende sus koca burun dedim zoruna gitmis .inanir misin 13 yasindaki kardesim beni dovdu herkes izledi. abim lavabodaydi cikti bide ondan dayak yedim .sacimdan tutup yerde surukledi git bu evden kurtulalim senden dedi .iste o surekli annem bitanedir diye bahsettigim kadin derdin ne koca buldun ondan boyle yapiyon dimi diyo. abim evlende kurtulalim dedi bnde ona ben sen gibi evlilik meraklisi degilim dedim agzima geleni saydim .ezan vakti hepsine beddua ettim .beddua ettigm icin pismanim tovbe ediyorum ama gercekten cok kotuyum sanki gunlerdir ustumde bisey var herkes benle ugrasiyo. boyle dayak dayak nereye kadar evlenmek istemedigimi okuyacam diye her zaman soylememe ragmen sanki sevdigim varmis da evlenmek icin sorun cikartiyomus gibi oluyorum .ne yapicam ben acaba yarin kimse gormeden ciksam aksam eve gelsem belki biraz da olsa duzelirler mi kaybetme korkusu olursa.? Yorumlarinizi eksik etmeyin bi akil verin lutfen..

Son düzenleme:
Pardon ben mi yanlış anladım yoksa 13 yaşındaki velet sizi dövdü mü yazıyor orada ? Anneniz babanız hiç mi birşey demedi ? Ya da siz Allah yarattı deyip bir tane patlatmadınız mı kardeşinize ? Her ne kadar şiddete karşı olsam da kardeşinizi evire çevire döverdim herhalde.. Ya bu aileler nasıl bu hale geliyor ya.. 13 yaşında çocuk ablasını dövüyor onlar da durup izliyor mu ne oluyor yani. Yaşınız kaç bilmiyorum ama okuma ihtimaliniz varsa başka bir şehirde okuyun uzaklaşın onlardan böyle aile olmaz.. Evlenmek için mi böyle yapıyorsunmuş ya bir anne kızına nasıl böyle söyler ? Aklım almıyor..

Siz kaç yaşındasınız acaba

Aynen oyle arkadasim 13 yasindaki cocuk beni dovdu ben dovemezdim cunku ergenlige giriyo benden uzun ve halukarda dayagini yerdim . Bideustune ben sucluymusum o sucsuzmus. 20 yasindayim bu sene sinava hazirlanicam baska sehre gitmeyi o kadar cok istiyorum ki kazanirsam bi saniye bile dusunmeden giderim . Surekli beni evlilik manyagi gibi goruyolar hani koca istiyomus gibi hareketlerim olsa anliyacam evlilik kelimesini agzima bile almiyorum.

Maddi durumun nasıl? Dışarıda okumak için.. Ya da eğer dışarıda okursan ailen sana maddi destekte bulunacak mı?

20 yasina giricem bikac ay sonra.

İnsanda biraz saygı olur erkek çocuğu ergenlikte diye böyle şeylere müsade etmemesi lazım annenizin ve büyük ağbinizin daha 13 yaşında böyleyse ilerde kimbilir daha neler der daha ne kadar döver bana kalırsa aslında sevdiğiniz varsa onla görüşün bu durumu anlatın ve gerçekten evlenin bu kurtuluş olur sizin için ama eğer sevdiğiniz biri yoksa evde kimseyle muhattap olmayın kendi halinizde yaşayın bidaha böyle durum olursa durumu yakın başka bir akrabanıza anlatın

Maddi durumun nasıl? Dışarıda okumak için.. Ya da eğer dışarıda okursan ailen sana maddi destekte bulunacak mı?
Disarda okursam babamm destek olur ama ben bu sekilde hergun kavga gurultu o sinava nasil hazirlanacagimi bile bilmiyorum.Ben onlar icin her fedakarligi yaptim soylemesi hos dgil kendimi ovuyo gibi dusunulmesin.engelli kardesim var surekli 5 senedr ben onun her isiyle ilgileniyorum okul hastane gibi bana dedikleri sey ondan kurtulmak icin evde kavga cikartiyomusum o kadar zoruma gitti ki bu laf ..

Sevdigim yok. Olsada ben evlenmek istemiyorum cunku bugun ailem beni eziyosa oda bunu kullanip bigun ezebilir beni.
Bu durumu hic bir akrabama anlatamam anlatsam da anlattigimla kalirim annemin o kendini acindirmalari herseyi abartmalari falan magdurken suclu olurum iyice.

Ya gerçekten çok zor bi durum allah sabır versin bende bişey diyemiyorum açıkçası en mantıklısı dışarıda okumak oda nasıl olur bilemedim

Bu olaylar esnasinda babaniz nerdeydi ve gorunce birsey diyor mu?
Eger sizi koruyorsa ona siginin.

Tabi bu surecte hani paragrafa ilk baslarken erkek kardesimle kavga ettik kismi var ya... onu hicbir sekilde kendinize muhatap almayin.
Sadece evlenmek istiyosun diyene istemedignizi belirtin ki bir suc islediginizden susuyor sanmasinlar.
Fakat mumkun oldugunca tartismalardan ve kavgadan kacinin cunku size arka cikan yok maalesef.
Fiziksel olarak insanin caninin yanmasi bi yere kadar da kalp kirikligi daha fena.
Siz mumkun oldugunca dersinize odaklanin. O evden istemediginiz seyleri yapmadan kurtulmanizin en iyi yolu bu.

13yasindaki cocugun ablaya el kaldirmasina gozyuman anneye de yaziklar olsun...
fakat siddet ogrenilir maalesef. Yani anneniz de onu doverek buyuttuyse sasirmam. Kusura bakmayin.

Canım sanmıyorum bu seferde sen başını belayamı sokmak istiyosun bizim başımızımı yakmak istiyosun falan derler

Telden girdigim icin begenemedim ama aynen katiliyorum!

Konu sahibi,
ortalikta gozukmemek ne halt karistirdin demelerine veya kocaya mi kacma planlari yapiyorsun vb. cumleler kurup olmayan seylerle sizi hem daha fazla uzmelerine hem de onlarin dusuncesi dogruymus gibi bir izlenim uyandirmaniza neden olur.
O yuzden o dusuncenizden vazgecin...

Değilmi canım yapmamalı babasıyla konuşsa sıkıntılarını aslında

babam sehır dısında ..o oldugu zaman boyle kavga cıkartamaz hıc bırı sınırlı oldugu ıcın korkuyolar ondan.
fızıksel sıddete alıstım ben artık canım bile yanmıyo ama o laflar varya insanı öldürüyo..

haklısınız . belkı kaybetme korkusu olusturur dıye bu yolu basvurmayı dusundum ama bu ınsanlarda kaybetme korkusu olsa zaten bunu yaşatmazlar .

Babana mesaj atsan yada arasan olanları anlatsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…