- 25 Eylül 2015
- 122
- 60
- 28
- 35
- Konu Sahibi ysfkardelen
-
sabret sayılı gün çabuk geçer kaç gün daha kalacak?İki aylık bir bebeğim var dün kaynanam geldi bir kaç gün kalmaya ve benim kıyamadığım yavruma etmediğini bırakmadı. Bugün ise peşinden eltim üç çocuğuyla geldi çocukları bize kaynanamın yanına bıraktı ve çekti gitti üç çocukta canavar gibi ben şuan kendimi bebeğimle yatak odasına kapattım eşim kaynanam ve eltimin üç çocuğu salonda. Birşey desem eşim kızıyor sussam olan bana ve çocuğuma oluyor çok şaşırdım
Elimle kaynanam birlik oturuyor çocuklar kaynanama çok düşküneltin nedn birakti cocuklari bence tepkini koy
İki aylık bebeği oturtmaya çalışıyor bu soğuk da hava sıcak diye soyuyor ayaklarının üzerine bastırmaya çalışıyor kollarından bacaklarından sallıyor offffEtmedigini birakmadi derken? Ne yapti ki?
izin verme öyle davrandığında uyarİki aylık bebeği oturtmaya çalışıyor bu soğuk da hava sıcak diye soyuyor ayaklarının üzerine bastırmaya çalışıyor kollarından bacaklarından sallıyor offff
Tanrı bizi düşüncesiz kayınvalidelerden, eltilerden, görümcelerden korusun bu nedir yaİki aylık bir bebeğim var dün kaynanam geldi bir kaç gün kalmaya ve benim kıyamadığım yavruma etmediğini bırakmadı. Bugün ise peşinden eltim üç çocuğuyla geldi çocukları bize kaynanamın yanına bıraktı ve çekti gitti üç çocukta canavar gibi ben şuan kendimi bebeğimle yatak odasına kapattım eşim kaynanam ve eltimin üç çocuğu salonda. Birşey desem eşim kızıyor sussam olan bana ve çocuğuma oluyor çok şaşırdım
ya al elinden, anne çok küçük yapılmaz böyle de. Ne kadar kalacak?İki aylık bebeği oturtmaya çalışıyor bu soğuk da hava sıcak diye soyuyor ayaklarının üzerine bastırmaya çalışıyor kollarından bacaklarından sallıyor offff
Uyarıyorum ama onlara göre çocuk onların eşimi çok seviyorum ama kültür farkı ne zormuş...izin verme öyle davrandığında uyar
Belli değil keyfine göre kalır ne zaman gideceksin dediğimde küsüyorya al elinden, anne çok küçük yapılmaz böyle de. Ne kadar kalacak?
AminnnnnnTanrı bizi düşüncesiz kayınvalidelerden, eltilerden, görümcelerden korusun bu nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?