Delirmek üzereyim

ysfkardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
122
60
28
35
İki aylık bir bebeğim var dün kaynanam geldi bir kaç gün kalmaya ve benim kıyamadığım yavruma etmediğini bırakmadı. Bugün ise peşinden eltim üç çocuğuyla geldi çocukları bize kaynanamın yanına bıraktı ve çekti gitti üç çocukta canavar gibi ben şuan kendimi bebeğimle yatak odasına kapattım eşim kaynanam ve eltimin üç çocuğu salonda. Birşey desem eşim kızıyor sussam olan bana ve çocuğuma oluyor çok şaşırdım

sabret sayılı gün çabuk geçer kaç gün daha kalacak?

Hani en deli bendim? Neyse, neden böyle baskın yapar gibi evine doluştular? Mesafeni çekme imkanın varsa biraz mesafeçek yavaştan yavaştan, ama bir şey söylememeye de devam et.
Onlar gibi sinsi ol.

bişey deme boşver.. odadan çıkmamaya çalış sinirlerine hakim olamıyorsan. hepsi geçici..

ya bir anlatsanıza bebeğinize ne yaptı kv niz?

not:
anlatmışsınız, yeni gördüm.

bebeğe etmediğini bırakmadı yazmışsınız, bebeğe naptı ki acaba?
çocuklar bebeğe zarar vermiyorsa, yaramazlık yapıp evi dağıtabilirler, sayılı gün geçer, kendinizi sırf bunun için odaya kapatmayın, çocuklar geleli bir gün olmuş biraz sabredebilirsiniz gibime geliyor, güleryüzü esirgemeyin.

Tanrı bizi düşüncesiz kayınvalidelerden, eltilerden, görümcelerden korusun bu nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…