- 25 Eylül 2015
- 122
- 60
- 28
- 35
- Konu Sahibi ysfkardelen
-
Aynen öyle şuan eşime acıyorum üç çocukta ağlıyor eşim onları sakinleştirmeye çalışıyorNe desem bilemedim bu nedir yani kafayi kırmış bunlar iki aylık bebek oturtulurmu hiç ayrıca eltinizde çok rahat biri olmali ki üç tane çocuğunu bırakabiliyor allah yardim cin olsun biraz sabret belliki konussan tatsızlık çıkacak evliliginizde
Ben böyle büyüttüm doktorlar ne bilir siz gençsiniz ne bilirsiniz diyor
Gören de kayınvalidenizi hiç çocuk büyütmemiş sanır.
Sesimi yükselterek uyarırdım.
Umarım uzun süre kalmaz.
Eltinize çok kızdım.
Zaten biri ediyordu biri bardakla vuruyordu hiç yanımdan ayıramıyorum onların yanına götüremiyorum onlarda küçük yapma demekten anlamıyorlarkollarindan tutup sallama disindakilerden bisey ollmaz ( oturtma, ayakda durudrma , az giydirme vs )
ama o uç çocuk herseyi yapabilirler
sen çikma odadan bence hiç
neyse kv temelli sana yerlesemz oteki torunlari boyle bagliysa, iyi yonunden bakalim olaya :)Zaten biri ediyordu biri bardakla vuruyordu hiç yanımdan ayıramıyorum onların yanına götüremiyorum onlarda küçük yapma demekten anlamıyorlar
Demek ki hiç kimse bir şey bilmiyor sadece kendisi biliyor.Ben böyle büyüttüm doktorlar ne bilir siz gençsiniz ne bilirsiniz diyor
Evet kundak yapmak istedi bırakmadım şimdi diyor sen bıraksaydın kundak yapsaydım şimdi bu çocuk çok diri olurdu kendini tutardı falan filaannDemek ki hiç kimse bir şey bilmiyor sadece kendisi biliyor.
2 aylık bebeği oturtmaya çalışmakİki aylık bebeği oturtmaya çalışıyor bu soğuk da hava sıcak diye soyuyor ayaklarının üzerine bastırmaya çalışıyor kollarından bacaklarından sallıyor offff
Heee tabii tabii doktorlar kim ki zaten? Allah'ın cahili ya.Ben böyle büyüttüm doktorlar ne bilir siz gençsiniz ne bilirsiniz diyor
2 aylık bebek başını bile kaldıramaz ya ne diri olup kendini tutması, imkansız bir şey.Evet kundak yapmak istedi bırakmadım şimdi diyor sen bıraksaydın kundak yapsaydım şimdi bu çocuk çok diri olurdu kendini tutardı falan filaann
Niye acıyorsunuz sizi bu duruma mahkum eden o, alsın boyunun ölçüsünü boşverin uğraşsın dursun şimdi işte.Aynen öyle şuan eşime acıyorum üç çocukta ağlıyor eşim onları sakinleştirmeye çalışıyor
Akşama gelip alacak ama çocuklar akşama kadar bizi delirtmezse çocuklar çok küçük 4-2-1 yaşlarında az önce biri bebeğimi ezecekti neredeyse
Evlendi her sene bir tane beş yıllık evli üç çocuğu var nasıl olsa kaynana büyütüyorMasallah hangi ara dogurmus bunları. Yaramaz cocukta cekilmez be anacım kınamayayım.basıma gelmesin
çocuk onlarınmıUyarıyorum ama onlara göre çocuk onların eşimi çok seviyorum ama kültür farkı ne zormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?